Şimdi Ara

PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zero fear

Sony bildiğin vurgun yapmaya çalışıyor. Bu tamamen vergi ya da döviz kuruyla açıklanacak bir şey değil arkadaşlar bu yüzden siyasi otoritelere yüklenmeniz yanlış. Diğer platformlarda oyunlar ve abonelik sistemleri çok uyguna satılabiliyorken aynı şartlar altında sizce PS'nin farkı nedir? Ben söyleyeyim: Sony aşırı fanatik, hatta geçen haberlerde de gördüğümüz gibi zamları bile savunabilecek -sanki kendisinin cebine giriyor- bir kitlesi olduğunu biliyor. Bu nedenle ne koparırsam o kar diye ha bire zamları yapıştırıyor.
    Bence bu kitleye az bile umarım yakın zamanda 1000 TL olur. Çünkü ne yapsan da alacaklar zaten. PC ile neredeyse bedava, en güzel oyunları lisanslı bir şekilde oynamaya devam

Konsol artık zengin işi o yüzden bölgesel fiyatlandırma beklemeyin zaten konsolu alabilenler iyi maddi duruma sahip, alırlar oyunları. Burada fiyattan memnun olmayanlar zaten PS5 falan almayacak. PC oyuncularını ilgilendiren bir konu yok zaten PS5'i alan özel oyunlar için alacak, bu oyunlar PC'de yok.

• PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the_dedektif kullanıcısına yanıt

şu an 732TL kabus gibi

• sony rekabetin farkında değil bence, oyuncuları sağılacak inek olarak görüyor ama piyasa eskisi gibi de değil, epic bir sürü ücretsiz oyun veriyor, gamepass harika işler yapıyor pc de ve konsolda, steamin çok güzel bölgesel fiyatlandırması var. yemişim exlusive oyununu, 700 tl ye 40 tane kitap alır 1 yıl okurum.

• Bu gidişle Sony tr ofisini komple kapatır. PSN tr de İngiltere'den devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    evet, sony türkiyeye pek laf edemiyorlar.

• PS One zamanları yıl 1999. 3 kişi birleşip ortak alabilmiştik Playstation'u. 300 dolar fiyatı vardı ve biz 3 kişi bu parayı toparlayıp alabildik, şimdiki gençler bilmez. Oyunlar da ulaşılmaz fiyatlardaydı, ÇİP taktırmasaydık oyun oynama ta hayaldi, Bugün de durum çok farklı değil. 2005 - 2013 arası yalancı bir bahar geldi esti geçti, gençler o zamanları özlüyor, her şey ucuzdu, ülke elektronik çöplüğüne dönmüştü. Dünya o yılların Dünyası değil, çok daha büyük değişimlere hazır olun, Dünya Kapital düzeni ciddi bir krizde ve kısa vadede düzelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: cRu5h3r

Tam olarak kim bizi kıskanıyordu. Uganda filan mı? 🤔

Paraguay

• Şu an en acilinden PSNow'ın Türkiye'ye gelmesi lazım! Ya da gönlümüzü almaları için sağlam indirimler yapmalılar. Yoksa Sony'nin işi bayaa zor!

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    PS2 döneminde de oyunları 120₺'nın altına bulamazdın. Tabii bu fiyat şimdilerde bize bedava gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

işine bak mesajlarımı alıntı yapma cevap vermek okumak zorunda değilsin

forumda niye yazıyorsun? git tuvalet duvarlarında yazış o zaman..

• Xbox ın bu fiyatlara geçmeyeceğini kim garanti edebilir ?

• Ben bu doların 1.5 lira olduğu zamanlarda da oyun alırdım yine pahalıydı yine pahalıydı

• Illusive Man kullanıcısına yanıt

Bir oyunu bir günde 270 Tl den 700 Tl ye kim çıkarır ise avucunu yalar, biz de kör ve cahil enayi değiliz herhalde almayız olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Bir oyunu bir günde 270 Tl den 700 Tl ye kim çıkarır ise avucunu yalar, biz de kör ve cahil enayi değiliz herhalde almayız olur biter.

işte burda yanılıyorsun hocam.

sen almazsın, ben almam belki... ama türkiyedeki gerçek kullanıcı sayısını olaya eklediğinde yine hayvan gibi satıcak oyunlar ben eminim:) yakında 1000ler 1500 ler havada uçacak, o zaman millet 900 liralık oyunlar indirime girdi saldırınnnnn diye başlıklar açacak, satışlar uçacak görürsünüz.

• Ps1 ps2 zamanı da oyunlar çok pahalıydı. Cip mip idare edilirdi. Yakında aynı akim başlar. Pc tarafı uzde 70 donanım ölçüsünde torrent takılıyor zaten.

• Eğer bu fiyatlara özellikle genç kuşak para bulup bunları alabiliyor ise o zaman kimse bana dolar kuru şu oldu ekmek bu oldu pazar el yakıyor millet sokağa döküldü dileniyor demesin, gül gibi ekonomimiz varmış da bizim haberimiz yokmuş o zaman.:))

• Konsol, kol, vs... Oyun haricinde 10k bayılacaksınız. Oyunlarada en az 5k.

90 larda atari oynardık. Makinelere jeton atar deli gibi oynardık. Daha fakirdik ama bir türlü jetonun parasını bulurduk.

Bugünde oyun oynayacak gençlere kötü alışkanlığı olmasın diye bu sistemler veriliyor. Alıyorlar.

Küçükken sigara içerdik ama tütün. Çünkü bunu bulabiliyorduk.

Yani anlatmak istediğim boşuna ağlamayın. Her türlü alacaksınız. Sadece konsol değil, arabada, cep telefonu da. Gerekirse 10 hükümet değiştirir ama yinede alırsınız.

Kısaca oyun fiyatları ne olursa olsun alacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

ne dönemdi ama o dönem :)

mısır patlağı gibi teknoloji marketler açılıp 2-3 ayda bir muazzam indirimler olurdu. ankara'da aynı caddede karşılıklı 2 teknosa olduğunu bilirim, muhtemelen birinin deposuna mal sığdıramadılar karşıya diğer şubeyi açtılar :)

nintendo'da nortec türkiye piyasasından çıkmasının ardından, kipa'da 200liraya nintendo 3ds, 15-20tl'ye de 3ds ds oyunların satıldığını gördüm ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 2 Ekim 2020; 3:39:30 >
  • 2008'de ilk aldığım Ps3 oyunu 70 TL idi. Şimdi 700 TL. Asgari maaşın 3'te 1. Koca ülke 10 senede ne hallere geldi. Afrikada bile alım gücü daha yüksek. Bir aile dostumuz Ghana'ya yerleşti ondan biliyorum. Bir afrika bile değiliz artık.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.