Teknoloji market TR'de yeni bir olay. Biz Playstation ve diğer elektronik aletleri Sirkeci' deki Doğubank'tan veya Tahtakaleden alırdık.. Oyunları da sokak ortasında tezgahta naylon poşetleri içinden seçerdik. |
PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var (9. sayfa)
-
-
30 yaş üstündeyim, gayet iyi hatırlıyorum o dönemleri de.
ama bahsettiğiniz 2005-2013 arası dönem gerçekten çok garipti, hele şimdi mevcut duruma bakıp düşününce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 2 Ekim 2020; 11:42:56 > -
Siyaset yapmak istemem ama ekonominin iyi olduğu dönemlerde satma ve özelleştirme kaynaklı sıcak para girişiyle ekonominin iyi gittiğini herkes biliyordu. Satacak bir şey kalmayınca ne olacak dedi insanlar, şu an satacak bir şey kalmadığı günleri yaşıyoruz işte.
-
Onu geçeceksin, bugün dragon age inquisition aldım. Hemde tüm dlc paketleriyle birlikte.
Fiyat mı? 33 lira.. Varsın biraz eskiden gelelim.
Kimse kusura bakmasın, alamayacağımdan değil ama gidipte bir oyuna 700 lira vermem.
Fifa 2020'yi 30 küsür liraya gördüm, almadım.
Futbolla işim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten 1 sene sonra çoğu oyun büyük indirim alıyor alacağınız oyun fifa vs değilse story tarzı oyunları bekleyin.5 dolara iniyor hepsi.Özellikle pc de biraz çıkışından zaman geçen oyunlar başlangıçta fahiş fiyatlara çıksada sonra çok düşük ve komik fiyatlara düşüyor.Oyun firmaları bölgesel bir fiyat politikasına gidene kadar mantıklı olan bu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben sero
Konsol, kol, vs... Oyun haricinde 10k bayılacaksınız. Oyunlarada en az 5k.
90 larda atari oynardık. Makinelere jeton atar deli gibi oynardık. Daha fakirdik ama bir türlü jetonun parasını bulurduk.
Bugünde oyun oynayacak gençlere kötü alışkanlığı olmasın diye bu sistemler veriliyor. Alıyorlar.
Küçükken sigara içerdik ama tütün. Çünkü bunu bulabiliyorduk.
Yani anlatmak istediğim boşuna ağlamayın. Her türlü alacaksınız. Sadece konsol değil, arabada, cep telefonu da. Gerekirse 10 hükümet değiştirir ama yinede alırsınız.
Kısaca oyun fiyatları ne olursa olsun alacaksınız.Kafan güzelmiş kardeşim, güle güle kullan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BigCLawRexOnu geçeceksin, bugün dragon age inquisition aldım. Hemde tüm dlc paketleriyle birlikte.
Fiyat mı? 33 lira.. Varsın biraz eskiden gelelim.
Kimse kusura bakmasın, alamayacağımdan değil ama gidipte bir oyuna 700 lira vermem.
Fifa 2020'yi 30 küsür liraya gördüm, almadım.
Futbolla işim yok.
Eskiden gelelim de 8 sene de eskiden gelmeyelim artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiSEskiden gelelim de 8 sene de eskiden gelmeyelim artık.
Alıntıları GösterFifa 2020 yazdığımı neden görmemezlikten geliyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: BigCLawRexFifa 2020 yazdığımı neden görmemezlikten geliyorsun?
Alıntıları GösterFiFA istisna hocam. Her sene çıkıyor ve FiFA da önemli olan kadro güncellemesi. Başka kaç tane oyun var 1 sene olmadan 500 tl den 30 tl ye düşen?
-
Zamlara alışınca insan ne diyeceğini şaşırıyor.
-
Playstation Türkiye'nin kafası güzel. Ya da sallamıyorlar.
Xbox - Microsoft tarafı, diğer platformların da yaptığı gibi (Örn: Steam, Epic vs) "Bölgesel" fiyatlama işini çok güzel beceriyor.
Daha geçen gün Gamepass Ultimate aldım 34 aylığına, ödediğim rakam 500 küsür TL.
Kurlar bu kadar oynadı etti, adamlar hala Live Gold fiyatını bile değiştirmediler.
PS tarafı ise oynayıp duruyor. Üyeliğimi falan yenilemeyeceğim. En ufak şeyde hemen zart diye geçiriyorlar.
Son bombaları da Store fiyatlarına geçirmek oldu. Bölgesel fiyatlamadan bahsederken, adamlar iyice saçmaladı.
Aferin, bu kafayla devam etsinler. Milletin alım gücü eridikçe kura göre daha çok "çakma" yapsınlar bakalım, sonunda "çakılan" kim olacak.
Oyuncuyu kaçırmak için ellerinden geleni yapan mal ordusu ile işlerinde başarılar. Türkiye ekibi ne halt ediyor, ne için uğraşıyor, kime hizmet ediyor, merak ediyorum. Yani şu duruma bile derman olamıyorlarsa yönetici vesaire olarak ne yapıyorlar başka. Pazar raporlamalarını mı iletiyorlar... Depodan kaç tane PS4 çıkmış diye mi bakıyorlar ne yapıyorlar yani?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MionTutan mı var yallah hollandaya! Nedirlan!
Alıntıları GösterAhaha klasik tepki keşke o fırsatı vermiş olsalar zaten dakika durmam
-
Sen kimsin bu ülkenin neye ihtiyacı olacağına karar vereceksin? Gençler konuşacak yeri gelince de eleştirecek bu onların en doğal hakkı yönetenlerde onların isteklerini yerine getirecekler. Getirecekler ki onlarda ülkelerini sevip saygı duyup ülke için bir şeyler yapacaklar. Kör beyninle anlamayacağın işler hakkında boş laf yetiştirme millete.
-
-
Doların ,euronun hergün arttığı , TL'nin hergün çöktüğü bir ülkede bu fahiş fiyatlar normaldir
Kafanıza atılan çaydan bir tane yapın için iyi gelir ;)
-
Steam ve Microsoft neden sabit kur bölgesel fiyatlandirma yapıyor ?
Far Cry 6, Xbox'da 600 liraydı sanırım..
yine zam mi geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkcirakSen kimsin bu ülkenin neye ihtiyacı olacağına karar vereceksin? Gençler konuşacak yeri gelince de eleştirecek bu onların en doğal hakkı yönetenlerde onların isteklerini yerine getirecekler. Getirecekler ki onlarda ülkelerini sevip saygı duyup ülke için bir şeyler yapacaklar. Kör beyninle anlamayacağın işler hakkında boş laf yetiştirme millete.
Kafası muşamba olmuş alıntıladığınız adamın. Şuur yetmezliğinden ölüp gider yakında.
Ülkedeki bu muşmulaları asıl defetmek lazım. Seçimden sonra görecez nasıl dağılıyorlar. Atatürk'ün 5 sene daha ömrü olabilseydi bu hainlerin dedelerini baştan ezecekti ama yetmedi paşamın ömrü. Onlar da üreyip karşımıza aha bunları çıkardılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Haziran 2021; 16:38:4 >
-
Olm manyak olursunuz düşünmeyin bu kadar elinizdekileri oynayın sündüre sündüre oynayın yapacak başka bişe yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X