Şimdi Ara

PS store'nin değişik bir donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba, arkadaşlar bendeki playstation da store falan donmadan çalışıyor aslında.Ama storeden God Of War Ascension kısmına gidip eklentilerin tümünü göster deyince tam sayfa açılırken ürünler listelenirken tamamen donuyor, düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum.Her defasında böyle oluyor.İnternetin ayarları fayda etmedi otomatik dns ile falan denedim olmadı.Bu store silip tekrar yüklemek fayda eder mi? Ederse silince tekrar nasıl yükleriz?

Store'i silip yüklemek de fayda etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSmart -- 9 Haziran 2014; 19:30:30 >

• Bende de store girdikten sonra demo kısmına gelince donuyor,açma-kapama düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. Var mıdır çözümünü bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Bende de store girdikten sonra demo kısmına gelince donuyor,açma-kapama düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. Var mıdır çözümünü bilen ?

Senin storeden god of war ascension eklentiler tümünü görüntüle ye gider misin bi bakalım donacak mı sende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSmart

quote:

Bende de store girdikten sonra demo kısmına gelince donuyor,açma-kapama düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. Var mıdır çözümünü bilen ?

Senin storeden god of war ascension eklentiler tümünü görüntüle ye gider misin bi bakalım donacak mı sende de

Tamam hocam ps3 e geçince denerim. Şu linktede bizimle benzer sorunu yaşayanlar var,umarım çözebilirz şu sorunu :

http://forum.donanimhaber.com/m_92612686/f_//tm.htm#92612686

Bir de sizin sadece gow eklentisine gidince mi donma oluyor yoksa store a girdikten sonra hiçbi şey yapmasanızda donma oluyor mu ?.

• quote:

quote:

Tamam hocam ps3 e geçince bakarım. Şu linlte de bizimle benzer sorunu yaşayanlar var :

Sende sadece gow eklentisine gelince mi donuyor yoksa store a girdikten sonra hiçbir şey yapmasanda donuyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam ps3 e geçince bakarım. Şu linlte de bizimle benzer sorunu yaşayanlar var :

Sende sadece gow eklentisine gelince mi donuyor yoksa store a girdikten sonra hiçbir şey yapmasanda donuyor mu ?

Başta belirttiğim gibi, sadece god of war eklentiler tümünü görüntüle deyince donup kalıyor, başka bir donma problemi yaşamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.