Şimdi Ara

PS Store Para Kesimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps store a ininal kartımı ekledim oradan bakiye yüklüyorum cüzdana ve satın alıyorum oyun, ininala girdiğimde şok oldum alakasız şekilde 8 kere 0.49tl kesmiş(Sanıyorum bakiye bitti sonrasında). Kestiği tarihler 12si 13ü, ayın 11inde ıskalama ücretleri yazıyor psn hesabımda 9 10 kez, ondan sonra da alışverişler yaptım daha kesmemiş. Bu kesimin sebebi nedir? Açıklama yok ayrıntı yok bir şey yok. Psn hesabında da kesilen ücretler işlem geçmişinde yok? 12 13ünde hiç bir şey yok, 11inde 9 10 tane ıskalamak ücretleri. Ps dünyasında yeniyim, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• O kesilenler iade olacak
  • Kartı ilk tanıttığın zaman kontrol için çekilen bakiyeler. 4 lira için dert etmek yerine kartla alışveriş yapabildiğin için sevinmelisin.
  • Kart bilgisi dogru mu diye sistem bir miktar para ceker. Bu tutar provizyonda bekler, bir sure sonra provizyondan duser yani silinir. Endise etmene gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Kartı ilk tanıttığın zaman kontrol için çekilen bakiyeler. 4 lira için dert etmek yerine kartla alışveriş yapabildiğin için sevinmelisin.

Hocam tabiki mutluyum çektiği için, arkadaşla aynı anda aynı oyunları alıyoruz aralık indiriminden, onun ininalını tanımıyor sistem, kredi kartıyla kendi alışveriş yapıyor. 4 Liranın çok olduğundan değil bakiye bitene kadar çektiğinden rahatsız oldum, bu hep böyle çekecek mi diye :)
    Cevap verenlere teşekkür ediyorum, iyi oyunlar ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdsaz -- 19 Aralık 2016; 17:50:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.