|
Bildirim
çöp mü :) arkadas alıp kullanmadıgınız ürün laf yapıstırması ne kadar güzel degil mi :D :D
|
Tek tük indie firmalar güncel oyunlar çıkarıyorlardı ancak Sony'nin bu kararının ardından mecburen onlar da iptal ettiler tamamen bitirdiler böylece konsolu. Ben halen zevkle kullanıyorum, mevcut kütüphanesi iyi sayılabilir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldığın oyunlar orada duruyor hocam. İstediğin zaman indirip oynayabiliyorsunuz. Bildiğim kadarıyla artık oyun alamıyorsunuz ya da alamayacaksınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 1 Nisan 2021; 22:12:19 > |
|
Sony Vita'yı kötü harcadı. Oysa ne güzel yapımlar gelmişti. Uncharted Golden Abyss, Muramasa Rebirth, Persona 4 Golden, Killzone Mercenary vs. Sonradan bir sürü JRPG ile yaşamına devam etti zaten. |
Şunu okumanızı rica ederim. https://www.donanimhaber.com/resmilesti-ps3-psp-ve-ps-vita-online-magazalari-kapaniyor--131714 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Vita'yı sırf onun için almıştım zamanında. Sonra diğer oyunlarından da keyif aldım elbette ama Abyss yeri ayrı. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu cihazlara halen daha oyun çıkabiliyor olması enteresan gerçekten. PS3 Store'un halen daha yaşıyor olması daha da enteresan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |