Şimdi Ara

Ps Var, Oyun Yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar, bu konuyu açmam ne kadar doğru hiç bilmiyorum ama sormak istediğim bi soru var. Lise öğrencisi olarak söyliyim ps var ancak fiyatlardan dolayı oyun alamıyorum. Aldığım oyun zaten 3 gün içinde bitiyo. Şimdi sormak istediğim soru şu : korsan oyun alsam ps3 beni banlar mı ? yani psn ile ilgili bi sıkıntım olur mu bu konuyu merak ediyorum. cevaplayan herkese teşekkürler.

Not : Korsan dedim diye birkaç arkadaş haklı olarak tepki gösterebilir yalnız gerçekten başka şansım kalmadı, bunu göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. iyi forumlar...

• korsan oyundan kastın nedir onu bilmiyorum fakat jb yaptırırsan psn ye giremiyorsun sanırsam yani multiplayer oyun oynayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

korsan oyundan kastın nedir onu bilmiyorum fakat jb yaptırırsan psn ye giremiyorsun sanırsam yani multiplayer oyun oynayamazsın
    jb yapsan da yapmasan da psn'e giremiyorsun

not:JRPG oyna,onları üç günde bitirmen çok zor,en kısası 30 saatten başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

salı günü battlefield bad company aldım, dün akşam bitti biraz fazla mı oynuyorum nee ?
  • quote:

Onlarında çoğunda MP olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamomi

meraba arkadaşlar, bu konuyu açmam ne kadar doğru hiç bilmiyorum ama sormak istediğim bi soru var. Lise öğrencisi olarak söyliyim ps var ancak fiyatlardan dolayı oyun alamıyorum. Aldığım oyun zaten 3 gün içinde bitiyo. Şimdi sormak istediğim soru şu : korsan oyun alsam ps3 beni banlar mı ? yani psn ile ilgili bi sıkıntım olur mu bu konuyu merak ediyorum. cevaplayan herkese teşekkürler.

Not : Korsan dedim diye birkaç arkadaş haklı olarak tepki gösterebilir yalnız gerçekten başka şansım kalmadı, bunu göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. iyi forumlar...

benden tavsiye jb yapma tabi online oynamayi dusunuyor isen cunku jailbreak ile versiyon dusurulecek o dusen versiyonda psn e baglanma ihtimali yok, oyunlarin pahali olmasina gelince artik 3 4 tane oyunun varsa bunlar varken ustune sifirdan oyun almana gerek yok birkac firma takas yapiyor ben sahsen sevdigim oyunlari direk D&R yada teknosa gibi yerlerden aliyorum, oynamis oldugum oyunlar var ise elimde yeni oyunla degistiriyorum fiyatina gore 20 30 ne ise verip yenisini aliyorum. Boyle yaparsan cok para odemezsin takas yapmayi dene cok daha ucuza mal olur. Bu arada bildigim kadariyla korsan oyun yok almadigim icin tam emin degilim ama o konu hakkinda sunu soyliyim usb bellek icin 10 tane falan oyunu ufak bi ucrete yukleyebiliyorlar mesela oyun basina 10 tl alacak sekilde boylece sen jb li psye usbyi takip oyunlari single oynayabiliyorsun korsan oynatmaz ps suan , tabi single nereye kadar oynucan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brc_okr -- 29 Nisan 2011; 22:21:21 >

• quote:

quote:

salı günü battlefield bad company aldım, dün akşam bitti biraz fazla mı oynuyorum nee ?

J-RPG ile BC(Aral'ın 29'a satıyor olması lazım) arasındaki bağlantıyı nasıl kurdun anlamadım ve hayır fazla oynamıyorsun.

@DestroyeR33 MP olmasa ne fark eder?Zaten PSN'e giremiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brc_okr

quote:

meraba arkadaşlar, bu konuyu açmam ne kadar doğru hiç bilmiyorum ama sormak istediğim bi soru var. Lise öğrencisi olarak söyliyim ps var ancak fiyatlardan dolayı oyun alamıyorum. Aldığım oyun zaten 3 gün içinde bitiyo. Şimdi sormak istediğim soru şu : korsan oyun alsam ps3 beni banlar mı ? yani psn ile ilgili bi sıkıntım olur mu bu konuyu merak ediyorum. cevaplayan herkese teşekkürler.

benden tavsiye jb yapma tabi online oynamayi dusunuyor isen cunku jailbreak ile versiyon dusurulecek o dusen versiyonda psn e baglanma ihtimali yok, oyunlarin pahali olmasina gelince artik 3 4 tane oyunun varsa bunlar varken ustune sifirdan oyun almana gerek yok birkac firma takas yapiyor ben sahsen sevdigim oyunlari direk D&R yada teknosa gibi yerlerden aliyorum, oynamis oldugum oyunlar var ise elimde yeni oyunla degistiriyorum fiyatina gore 20 30 ne ise verip yenisini aliyorum. Boyle yaparsan cok para odemezsin takas yapmayi dene cok daha ucuza mal olur.

bu fikir mantıklı geliyor, bikaç site buldum inceliyorum şu an teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

benden tavsiye jb yapma tabi online oynamayi dusunuyor isen cunku jailbreak ile versiyon dusurulecek o dusen versiyonda psn e baglanma ihtimali yok, oyunlarin pahali olmasina gelince artik 3 4 tane oyunun varsa bunlar varken ustune sifirdan oyun almana gerek yok birkac firma takas yapiyor ben sahsen sevdigim oyunlari direk D&R yada teknosa gibi yerlerden aliyorum, oynamis oldugum oyunlar var ise elimde yeni oyunla degistiriyorum fiyatina gore 20 30 ne ise verip yenisini aliyorum. Boyle yaparsan cok para odemezsin takas yapmayi dene cok daha ucuza mal olur.

bu forumda playstation basliginin en ust siralarinda reklamlar var zaten fezakonsol'un levent subesinden cok alisveris yaptim , sagolsun iyidir abim bir yanlisini gormedim sen yine de arastir ona gore takas yaparsin iyi eglenceler

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    online sız ps3 bir hiç o kadar bağımlı yapıyorki herkesi forumun haline bakarsan anlarsın single oynamıyor kimse nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

online sız ps3 bir hiç o kadar bağımlı yapıyorki herkesi forumun haline bakarsan anlarsın single oynamıyor kimse nerdeyse

Alıntıları Göster
    jb ile yapamassın fakat cfw ile online olanlar var ve oynuyolar.aslında bilgi vermemiz yasak.ki bence orjinal kullan.bizde oyunlara 100 felan vermiyoruz birbirimizle takas ediyoruz.veya spot dükkanlar var onlarla takas ediyoruz.yeni çıkan oyunlarıda ordan alıyoruz ucuza

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

jb ile yapamassın fakat cfw ile online olanlar var ve oynuyolar.aslında bilgi vermemiz yasak.ki bence orjinal kullan.bizde oyunlara 100 felan vermiyoruz birbirimizle takas ediyoruz.veya spot dükkanlar var onlarla takas ediyoruz.yeni çıkan oyunlarıda ordan alıyoruz ucuza

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum sana.Öğrenciyiz para yetmiyor oyunlara.Sana tavsiyem yakınlarına yalvar bişe yap işte aldır.İddaa oyna. Ben böyle yapıyorum yoksa yok

• quote:

quote:

quote:

J-RPG ile BC(Aral'ın 29'a satıyor olması lazım) arasındaki bağlantıyı nasıl kurdun anlamadım ve hayır fazla oynamıyorsun.

Haklısın aslında.Bir RPG , 3 FPS yerini tutar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Royer

quote:

quote:

quote:

Haklısın aslında.Bir RPG , 3 FPS yerini tutar bence.

Alıntıları Göster
    Korsan oynarsan Multi oynayamazsın hadi onu geçtim baya bir uğraşırsın bu PS almadan önce düşünmen ona göre alman gereken bir konuydu başka çarem kalmadı konsol kullanmayı düşünüyorum gibi bir düşüncede oldukça yanlış lüks araba alamıyorum çalmak zorundayım gibi saçma bir düşünce şekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Aynen katılıyorum sana.Öğrenciyiz para yetmiyor oyunlara.Sana tavsiyem yakınlarına yalvar bişe yap işte aldır.İddaa oyna. Ben böyle yapıyorum yoksa yok

Korsan kullanmamanı tavsiye ederim, elindeki oyunları takaslayarak az farkla yeni oyunlar alabilirsin, ayrıca online olmadan çoğu oyunun oynama süresinin dörtte üçü gider neredeyse, sadece single bir süre sonra bayar, ayrıca iddaa'da güzel çözüm olabilir cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhannn

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Korsan kullanmamanı tavsiye ederim, elindeki oyunları takaslayarak az farkla yeni oyunlar alabilirsin, ayrıca online olmadan çoğu oyunun oynama süresinin dörtte üçü gider neredeyse, sadece single bir süre sonra bayar, ayrıca iddaa'da güzel çözüm olabilir cidden.

Alıntıları Göster
    Fifa al cod al online takıl bu oyunlar 1 sene oynanacak oyunlar, eğer çok single oynamak isterim dersen fwli xbox öneririm, yazar yazar oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Fifa al cod al online takıl bu oyunlar 1 sene oynanacak oyunlar, eğer çok single oynamak isterim dersen fwli xbox öneririm, yazar yazar oynarsın

Alıntıları Göster
    Sana tavsite git bir tane Star Ocean Last Hope İnternational al

Psn açılana kadar oynarsın ve hatta Liseyi bitirene kadarda oynayabilirsin senin için tasarruf olabilir.

Yada olmadı bi Oblivion al Üniversiteyi bitirene kadar oynarsın , bak bu konuda ciddiyim , adamlar 1 yaşında wow'a başlıyorlar kendi çocukları doğana kadarda oynamaya devam ediyorlar..

Bence bu oyunları bir dene derim yok kalsın dersen alttaki videoyu o zaman kesin izle fikrin değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Sana tavsite git bir tane Star Ocean Last Hope İnternational al

Psn açılana kadar oynarsın ve hatta Liseyi bitirene kadarda oynayabilirsin senin için tasarruf olabilir.

Yada olmadı bi Oblivion al Üniversiteyi bitirene kadar oynarsın , bak bu konuda ciddiyim , adamlar 1 yaşında wow'a başlıyorlar kendi çocukları doğana kadarda oynamaya devam ediyorlar..

Bence bu oyunları bir dene derim yok kalsın dersen alttaki videoyu o zaman kesin izle fikrin değişebilir.

Alıntıları Göster
    Uygun bir fiyat bulursam PS3 almayı düşünüyorum... Sorum şu arkadaşlar takas işlemi sadece İstanbul'da mı var ve kargo imkanımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nthng

Uygun bir fiyat bulursam PS3 almayı düşünüyorum... Sorum şu arkadaşlar takas işlemi sadece İstanbul'da mı var ve kargo imkanımız var mı?

sana tavsiye bulunduğun şehirden al yada anlaşmalı kargolar aracılığı ile al

20 tl'den 2 oyun alalım dedik 2sinede 7.5 tl kargo parası ödedik yani anlayacağın kargo ücretlerini kattığın zaman zaten bulunduğun şehirden aynı fiyata bulabilirsin ha unutmadan birde havale parası 5 tl ekle üstüne ne demek istediğimi anlardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 30 Nisan 2011; 1:57:52 >
  • quote:

quote:

quote:

sanki bir daha açılmıcak psn..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.