Şimdi Ara

Ps Vita Alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar grafikler yeterince iyimi oyunların ?

• alma gerçekten alma el konsolunda grafik arayanlar cidden almasın şu cihazları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

alma gerçekten alma el konsolunda grafik arayanlar cidden almasın şu cihazları.

öyle aşırı grafik olsun gibi bi beklentim yok sadece hd mi yani aman aman bi grafik demiyorum yeterlimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er123654

quote:

öyle aşırı grafik olsun gibi bi beklentim yok sadece hd mi yani aman aman bi grafik demiyorum yeterlimi ?

Ya bakma sen başkalarının laflarına. İnsanlar 3dsi yeterli olarak görüyorsa vita hayli hayli yeterli bir el konsolu.(edit: 3dsi küçümsediğim sanılmasın yeterince özen gösterildiğinde resident evil,kid icarus gibi kaliteli oyunlar yapılabiliyor)

http://www.youtube.com/watch?v=VOV_rVrnezE Şu grafiklerin olduğu başka el konsolu var mı? Şuan piyasada bulunan en güçlü el konsolu(ipadler el konsolu değildir, ancak oyun makinesi olarak düşünürsen de vita en iyilerinden biri güç olarak)

edit: konsolun sadece ilk senesini yeni doldurduğunu da düşünürsek bir kaç sene içinde çıkacak oyunların grafikleri çok daha iyi olacaktır. yapımcıların bu tür aletlerin gücünü tam olarak kavrayabilmeleri zaman alıyor.(en güzel örnek pspdeki god of war: ghost of spartadır)

ayrıca youtube var elinin altında girip baksana burada sormak yerine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 1 Nisan 2013; 0:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

Orijinalden alıntı: er123654

quote:

Ya bakma sen başkalarının laflarına. İnsanlar 3dsi yeterli olarak görüyorsa vita hayli hayli yeterli bir el konsolu.

http://www.youtube.com/watch?v=VOV_rVrnezE Şu grafiklerin olduğu başka el konsolu var mı? Şuan piyasada bulunan en güçlü el konsolu(ipadler el konsolu değildir, ancak oyun makinesi olarak düşünürsen de vita en iyilerinden biri güç olarak)

edit: konsolun sadece ilk senesini yeni doldurduğunu da düşünürsek bir kaç sene içinde çıkacak oyunların grafikleri çok daha iyi olacaktır. yapımcıların bu tür aletlerin gücünü tam olarak kavrayabilmeleri zaman alıyor.(en güzel örnek pspdeki god of war: ghost of spartadır)

Gerçekten teşekkür ederim biraz daha aydınlandım :)

Edit : youtubetan baktımda kamera çekimi olduğundan pek bişi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er123654 -- 1 Nisan 2013; 0:08:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Ps Vita slim
    2 hafta önce açıldı
    Sıfır PS Vita
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.