Şimdi Ara

PS VİTA alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ebaydan alacağım arkdaşlar 300 tl cepte kalıyor. Sizce gümrükte takılır mı.

• Fiyatı ne kadar.
  • Elektronik ürünleri kargo yoluyla sokamazsınız, gümrüğe takılır, buradan pahalıya patlar. Üstüne de sinir krizleri yaşatır, bulaşmayın.
  • Ben başka bir soru sormak istiyorum.

Normalde yurtdısında,ebay ve bu gibi sitelerden satın aldığın telefonları ülkeye sokmuyorlar geri yolluyorlar. 3g özelliği olan cihazlar da aynı prosedür mü izleniyor.
  • Elektronik hicbir urunu korgo yoluyla gumruksuz sokamazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 2 Mart 2012; 15:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Elektronik hicbir urunu korgo yoluyla gumruksuz sokamazsiniz.

Hayır sokulur. Önemli olan limit. Çok kez kulaklık, ds3 aldım. Limiti gecmezse sorun olmaz.
  • Dual shock 3 ve kulaklik elektronikten sayilmiyor, aksesuar olarak geciyor, ben de sayisiz getirtmisimdir. Ancak mobil oyun konsollari, telefon, 3g destekli herhangi bir cihaz -ki limiti gecmemesi mumkun degil, bu kategoriye girmez, gumruksuz bir sekilde gecmez; ancak bavulda giris yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 2 Mart 2012; 15:59:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Dual shock 3 ve kulaklik elektronikten sayilmiyor, aksesuar olarak geciyor, ben de sayisiz getirtmisimdir. Ancak mobil oyun konsollari, telefon, 3g destekli herhangi bir cihaz -ki limiti gecmemesi mumkun degil, bu kategoriye girmez, gumruksuz bir sekilde gecmez; ancak bavulda giris yapabilir.

Kusura bakmayın hocam yanlış biliyormuşum. %20 vergi ile türkiyeden pahalı olursa alması saçma olur.
  • Sadece %20 olsa iyi, KDV ve gumruk vergilerinin yani sira, depoda tutuldugu gun basina euro bazinda masraflari var, sacma sapan masraflar cikiyor. Dilim fena yandi bu yuzden, masrafsiz ciktim cok sukur ama bol tecrubesi oldu =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 2 Mart 2012; 16:11:27 >
  • 600-700 e geliyor ps vita. Belli bir limiti var. Çok alışveriş yaptım ebaydan ama bu takılır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

600-700 e geliyor ps vita. Belli bir limiti var. Çok alışveriş yaptım ebaydan ama bu takılır mı acaba?

Gümrükten geçmez
    Ebay'den 600-700'e geliyorsa buradan al daha mantıklı.
  • playerx, 3G li versiyonu 589-610 civarında değişiyor. Burada 900 den aşağı alamazsın. Neredeyse 2. bir vita bile alabiliyorsun ama gümrükteb geçmemesi kötü olmuş.
  • quote:

playerx, 3G li versiyonu 589-610 civarında değişiyor. Burada 900 den aşağı alamazsın. Neredeyse 2. bir vita bile alabiliyorsun ama gümrükteb geçmemesi kötü olmuş.

Ebayden 3G'li alsan bile sim lock olur burada çalışmaz.Burada 650-800 arasına Wifi bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

playerx, 3G li versiyonu 589-610 civarında değişiyor. Burada 900 den aşağı alamazsın. Neredeyse 2. bir vita bile alabiliyorsun ama gümrükteb geçmemesi kötü olmuş.

Ebayden 3G'li alsan bile sim lock olur burada çalışmaz.Burada 650-800 arasına Wifi bulursun.

Dostum yeni telefon alacaktım bunun yerin ps vita almak istiyordum hevesim kursağımda kaldı. Şimdi ben vita alsam sim taktığımda görmeyecek mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Dostum yeni telefon alacaktım bunun yerin ps vita almak istiyordum hevesim kursağımda kaldı. Şimdi ben vita alsam sim taktığımda görmeyecek mi?

Yurtdışındaki 3g'lerin çoğu kısmı sim kilitli oluyor (tamamı mı bilmiyorum)
    İlla 3g alacaksan uncharted'lı bir paket olarak buradan alabilirsin.

• Yanlizca Ingiltere'den alinan 3G li modeller Turkiye'de sorun olmuyormus sanirim..Vodafone oldugu icin ikisi de.
  • Öyle mi o zamanda gümrük sorunu ortaya çıkıyor en iyisi burdan almak. Sağolun arkdaşlar. Siz aldınız mı vita
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.