Bildirim
PS Vita Alacak mısınız?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
PS Vita Alacak mısınız?
(En Son Oy Tarihi: 7.6.2012)
Giriş
-
Seneye inşallah. Fiyatıda düşerse harika olur. -
Fiyatın düşmesini temelli ederim.. -
Evet, haklısınız fiyatının düşmesini benim arkadaşım da dahil çoğu kişi bekliyor. Ben ön sipariş vererek aldım wifi modelini 800 tl ödedim bakalım inşallah pişman olmam... -
Bugün vatanbilgisayar indirmiyle 650 TL, daha önceden hiç el konsolu kullanmadım, hatta konsol kullanmadım hep PC takıldım fakat oyun PC mi sattığım için şu an arayış içindeyim. Konsol konusunda tecrübem yok, tecrübeli arkadaşlar bu konsolu tavsiye ederler mi. Sanki oyun sıkıntısı olacak gibime geliyor. Eğer oyun sıkıntısı olacaksa boşuna parayı yatırmayalım. -
Vatanın önsıparısını kaçırdık aldım ürünü fakat flash destegi bile yok aletle bakısıyoruz resmen su an cok erken aldıgımı dusunuyorum fw beklemelıydım fıyat pahalı oyun pahalı psp alaydık daha ıyı -
Bekleyeceğim. Paramı biriktireceğim 600 Liraya düştüğünde alacağım yani seneye falan. O zamana kadar yeni güncellemelerde gelir, hit oyunlarda gelir. Neden hemen alıp paramızla rezil olalım değil mi -
Konsolu dün itibari ile aldım ve inannın ps3 teki uncharted ile ps vitadaki uncharted da grafiksel oılarak hiç bir fark yok bir nevi cepte ps3 :D -
quote:
Orijinalden alıntı: darkwii
Konsolu dün itibari ile aldım ve inannın ps3 teki uncharted ile ps vitadaki uncharted da grafiksel oılarak hiç bir fark yok bir nevi cepte ps3 :D
ps vitanında iddiası buydu zaten -
Fiyatının düşmesini bekleyeceğim ve eğer çıkışındaki gibi yoğun olarak oyun çıkarsa alacağım sonra Psp'eki gibi olmasın işi busefer sağlama alacağım. -
Aldım ve oyunsuz oyunsuz dolaşıyorum biraz daha bekleseydim diyorum keşke -
Ben ön siparisle aldığımdan oyun geldi ama memory card olmadığından 1 hafta pek bir sey yapamadim -
ben aldım çok memnunum herkese öneriyorum paranız varsa kesin alın -
bu gun geldi kargo bende vitali oldum :) uncharted var sadece ama bir kac dk oynadim alet elimden dusmedi yinede.oyun guzel begendim.vitaya laf yok zaten kurcaladim baya.tavsiye ederim -
Oooo aldım bile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X