Şimdi Ara

PS VITA ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu aralar ilgimi çekmeye başladı bi ara psp ye heves etmiştim almamıştım hali hazırda bir ps4 üm var ama vita alınır mı oyunları güzel mi görüntü kalitesi psn falan nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece ps4ü uzaktan oynatmak için alınır, onun dışında oyunları ve özelliklerinin kalitesi çok düşük. ama hali hazırda ps4ün varsa kadıköyden falan alınır. teknosada 750 lira olmasına rağmen kadıköyde 350 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: SDFMiner

sadece ps4ü uzaktan oynatmak için alınır, onun dışında oyunları ve özelliklerinin kalitesi çok düşük. ama hali hazırda ps4ün varsa kadıköyden falan alınır. teknosada 750 lira olmasına rağmen kadıköyde 350 lira

Eyvallah hocam kadıköy derken kahramanda falan öyle mi

• ben kadıköy derken spotçuları ve elektronikçileri kastettim. yani teknosa gibi yerlerden alırsanız paranıza yazık olur.
  • quote:

ben kadıköy derken spotçuları ve elektronikçileri kastettim. yani teknosa gibi yerlerden alırsanız paranıza yazık olur.

Biliyorum kahraman elektroniği kastetmiştim zaten spotçu onlar da yalnız onlara pek güvenemiyorum kutuyu falan açıyorlar gibi geliyor bana zaten eurasia garantili falan olursa vatan, teknosa gibi yerlerden pek bir farkı olmuyor fiyat açısından 600 liraya var şuan teknosada

• zaten ben de 2.elleri kastetmiştim eğer sıfıra ve garantili istiyorsanız gold mağazasından almanızı tavsiye ederim

İyi Günler
    Ahmet Coşkun
  • quote:

zaten ben de 2.elleri kastetmiştim eğer sıfıra ve garantili istiyorsanız gold mağazasından almanızı tavsiye ederim

İyi Günler
    Ahmet Coşkun

Golda hiç bulaşma hocam onlar eurasia garantili satmıyor spotçudan farkları yok bu yüzden ucuz

• peki hocam, abim genelde ordan alışveriş yapar, o yüzden söyledim :)
  • Sadece remote play için alınır mı? iphone da remote play yok uyuz oluyorum.
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    2. el uygun fiyata bulunursa sırf remote play için bile değer.Jrpg seviyosanız her türlü değer.Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 8 Eylül 2015; 23:36:12 >
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Ps vita oyun cestliligi yok jrpg cok oynamadim ama rpg turunun de cok tutkunu degilim.

Oyunlari bana pahali geliyor. Bu arada psp sahibiyim psp oyunlari oynadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

jrpg cok oynamadim ama rpg turunun de cok tutkunu degilim.

sadece remote play için alacaksanız sıfırına o kadar para vermeyin uygun fiyatlı bi ikinci el alın
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Alinabilir blfiyat araligi onerisi verebilir misin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    300 tlye sıfır veya nerdeyse hiç Kullanılmamış yurtdışından alındığı için garantisi olmayan cihazlar var, 350 tlye garantisi devam eden cihazlar olabiliyo,250-275 civarında garantisi bitmiş kullanılmış cihazlar var(bazıları çok temiz kullanılmış olabiliyo) 400-450 ye en az 1.5 yıl garantisi olan cihazlar var.Tabi şuan belirttiğim çeşitlerin hepsinden satılık cihaz var mı bilmiyorum.Ben sizin durumunuzda olsam 300 e sıfır garantisizden alırdım.

• Nerde var hocam sıfır garantisiz

• http://forum.donanimhaber.com/m_109866163/f_//tm.htm#109866163

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 10 Eylül 2015; 19:00:52 >
  • Bende dusunuyorum vitayı almak ps4üm var ama aklımda sorular mevcut digital oyunlar var mı ps4kardeslik sayfasındaki gibi takas yapabiliyormuyuz ve ben alırsam online oyun oynarım var mı onerebileceginiz birseyler

• ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    Dijital satış var.Kardeşlik,takas yok.Kutuluda takas konumuz var.

Başka konuda yazmışsınız ps1,2,3 oyunlarını açıyomuş sanırım diye.Ps1,psp ve ps vita oyunlarını açıyo.Ps2 klasikleri belki ps4 e çıkarken vitaya da çıkar.

Online odaklı bi oyuncuysanız vita oyunları sizi tatmin etmez.Remote playle ps4 oyunlarını online oynayabilirsiniz ama.

Edit:Ps3 oyunları hakkında bi düzeltme yapim.Kendi ps3 oyunlarını oynatmıyo ama psnow desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 7 Aralık 2015; 20:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Dijital satış var.Kardeşlik,takas yok.Kutuluda takas konumuz var.

Başka konuda yazmışsınız ps1,2,3 oyunlarını açıyomuş sanırım diye.Ps1,psp ve ps vita oyunlarını açıyo.Ps2 klasikleri belki ps4 e çıkarken vitaya da çıkar.

Online odaklı bi oyuncuysanız vita oyunları sizi tatmin etmez.Remote playle ps4 oyunlarını online oynayabilirsiniz ama.

Sadece psp ps1 oyunlarını oynatıyor mu hocam

• ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    "Sadece psp ve ps1 oyunlarını mı oynatıyo?" mı demek istediniz yoksa "Psp ve ps1 oyunlarını oynatıyo mu yani?" mi demek istediniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.