Arkadaşlar martın ortasında Ps Vita almayı düşünüyorum, en kötü martın sonunda. O zaman aldığımda hangi kaliteli oyunları kesin olarak hemen temin edebilirim. Oyunları alışveriş merkezinden alacağım, internetten alış yapmayacağım. O zamana kadar raflarda olacak oyunların hangileri olduğunu öğrenmek istiyorum, teşekkürler.
Yılın ilk çeyreği çıkacak oyunların listesi :
Army Corps of Hell Asphalt: Injection Ben 10: Galactic Racing BlazBlue: Continuum Shift II Plus Dungeon Hunter: Alliance Dynasty Warriors Next Escape Plan (PSN Only) F1 2011 FIFA Soccer Hot Shots Golf World Invitational Hustle Kings (PSN Only) Little Deviants Lumines:Electronic Symphony ModNation Racers: Road Trip Michael Jackson: The Experience Ninja Gaiden Sigma Plus Plants vs. Zombies (PSN Only) Rayman Origins Shinobido 2: Revenge of Zen Super Stardust Delta (PSN Only) Tales from Space: Mutant Blobs Attack (PSN Only) TOUCH MY KATAMARI Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 Uncharted: Golden Abyss Virtua Tennis 4 WipEout 2048
Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk defa PSP ailesinden bir cihaz alacağım, oyunlar hakkında pek bir bilgim yok. Martın 15'i gibi cihazı aldığımda o hafta oyun da alacağım, önerebileceğiniz kaliteli oyunlar var mı? Teşekkürler.