Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1957. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.355
Cevap
166
Favori
1.059.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne zamandır 2 TB M2 ssd araştırıyorum. PC çok doldu ama haftasonu telde baya oyun denerim ben de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Benim de şöyle bir sorunum mevcut disk dosyalama sistemi eski bir yöntem mevcut 5 GB arşiv dosyaları indirip birleştiriyorum büyük oyunlarda ama torrent indirmek istediğimde tek bir dosya 10-20 GB olunca indirmeye başlamıyor bakalım nereye kadar gidecek.

1.7 GB PSP oyunları 3-4 GB Vita oyunları dert olmuyordu da switch her ne kadar eski olsa da sadece 7 yıllık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft'a kızgındım POP'un ruhunu götüne kaçırdığı için ama kötü bir oyun da değilmiş, pop oyunlarını taparcasına seven ben merak etmediğim için 2 gündür denemek içimden gelmemişti ama fena bir oyun olmamış.

Ama eski oyunlardaki atmosfer metal müzik efsane aksiyon sekansları yok.

Suyu ile 20-30 arası akıyor pop sorunsuz, Bloodstaine çalışmadı.

• Vita'da bir tane görsel roman oynamamış ben switch'te görsel roman oynayacağım tuttu.

Bahnsen Knights oynuyorum hikaye Vita'daki koca memeli kız hikayelerinden çok uzak

Rough justice 84 oynamak istedim ama açılmadı. Red dead redemption bile açılıyor 4 FPS olsa bile metroid prime'ın açılmaması herkese dert olmuş onunla uğraşıyorlar.

Vita'daki Dead Nation gibi bir oyun aradım Haunted Zombie Slaughter 2'yi buldum ama aynı tadı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 26 Mayıs 2024; 15:7:41 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

Metroid dread dene hocam. Müthiş oyun

• telefon doldu bir çözüm bulmalıyım işin garip yani zevkle oynadığım tüm oyunlar 1 GB civarı açılmayan oyunlar 25, 15 veya en az 10 GB oyunlar battlefront, rdr, hogwarts.....

Mediatek işlemcili telefon alarak hata yaptım sanırım. Çoğu oyun açılmıyor

Dün akşam ve bu sabah 36 oyun indirdim 4-5 tanesi çalışmıyor onları da kurcalasam birkaç tanesi daha çalışır farklı kombinasyonlar çözünürlük CPU ayarı vs sonuçları değiştiriyor.

109 oyun olmuş yeter gari sıkıldım  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 27 Mayıs 2024; 16:6:3 >
    Ben genelden çözünürlüğü 1.5 ya da 2x yapıyorum
    Dün series ste lamplighters league oynadım biraz. Performans modunu seçtim grafikler rezaletti. Ps3te bile o kadar kötü görünen oyun azdır.
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
    Şu stasis bone totem inanılmaz görünüyor. Deniz altında mekanlarda geçtiği için ışıkla kandırmaca yapmışlar.

şu ZAU yazan yeşil simgeli oyun bu oyun şifrelenmiştir mesajı verdi açılmadı bende başka bir rom indirdim yine açılmadı derdi neyse

Bende de aynı. Enis kirazoğlunun oyunu da açılmamıştı 😁

Gözüme ilişen garip oyunlar arasında kebap bar sim var kapakta adamın kafasında fes var bir de İstanbul isimli bir oyun var bu kez adamın kafasında sarık mimari hep Bağdat Şam havası hatta develer var  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

bir vahşi Batı temalı oyun var sadece sesleri dinleyip tuşa basıyorum yani görsel birşey yok ekranda bir de the longest road isminde bir oyun var sessiz film hiçbir yazı konuşma yok sadece izliyorsun aşırı deneyimsel

Pelin Batu gittiği bir gösteriyi anlatmıştı adam elindeki çubuğu Zile vurup sonraki 30 dakika orada boş boş oturmuş o aklıma geldi.

Edit son indirdiğim oyun da Planet of Lana bayıldım oyuna resmen sanat eseri.

Sunless Seas oyunu da tam benim zevkime göre, Sunless Skies'ı da ekleyim daha da tövbe edeceğim sonrasında, indirip aktarıp yüklemekten oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 27 Mayıs 2024; 21:46:52 >
  • Twewy'yi bir de Switch'te oynayayım bakayım aslında Android versiyonu da var elbette ama tuş desteği vardır Switch'te.

Pay day 2 akıcı çalışıyor 25 fps civarı çok şaşırdım.

Twewy'yi gamepad ile oynamak imkansız sanırım pro controller desteği yok sadece joycon ile çalışıyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 29 Mayıs 2024; 20:50:11 >
    Sömürdün hocam yeter. Nintendo bu şakası yok

• Yeni bulduğum GPU sürücü ile daha dün indirdip çalışmıyor diye sildiğim Persona 5'i tekrar indiriyorum, sildim çünkü ne pc'de ne telefonda yer kalmamıştı, en çok bu koydu neyse Torrent arkada indiriyor dosya paylaşım sitesi değil robot olmadığın insan doğrulama, Ümraniye'deki işçinin hesabından 1 milyon tl çıktı siz de düşürseniz tıklayın gibi reklamlar yok :D

Nintendo yetkilileri görse gözleri yaşarır al ulen şu çipli OLED Switch'i bizden hediye derlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 31 Mayıs 2024; 14:28:36 >
  • daha önce strikers indirmiştim açılmıyordu şimdi Royal indirdim çalışıyor ama tactics

İlk strikers indirdiğimde farklı versiyonlardan haberim yoktu

kaç farklı versiyonunu yapmışlar yahu daha Durmaz yapar Atlus yağını çıkarır aynı oyunun

şanslıyım Royal turn based klasik RPG strikers aksiyon odaklı hack and slash imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 31 Mayıs 2024; 17:44:54 >

Submerged'e bakmak istedim açılmadı

Bende de açılmıyor

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!x (formerly twitter)
    Joey's Retro Handhelds (@JoeysRetroHH) on X
    https://x.com/JoeysRetroHH/status/1796758285422395674

Sende kırık switch yok muydu neden uğraşıyorsun emulasyon ile?

• 
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.