vay anasına beyler bayanlar, öyle heyecanlandım ki Nintedo'yu arayıp "emulatörle çalışacak mı?" diye sorasım var. 26 gün önce haberi çıkmış ama bugün duydum o kadar da gündem yayını takip ediyor. reddit From the TWEWY community on Reddit: It's official! Reynatis has actual NEO TWEWY crossover content! https://www.reddit.com/r/TWEWY/comments/1cnsqq7/its_official_reynatis_has_actual_neo_twewyPlayStationyoutube https://store.playstation.com/en-us/concept/10005046
The dark action RPG REYNATIS meets Square Enix's NEO: The World Ends With You in special crossover content featuring characters, locations, and enemies from the game!
REYNATIS is an action RPG set in the painstakingly-recreated streets of Shibuya, Tokyo. In a world where fantasy meets reality, the citizens of Shibuya fear magic and the power it holds, forcing wizards to conceal their inhuman abilities or face oppression.
Coming September 27, 2024 to PS4® and PS5®.
#ps5 #ps5games #ps4 #ps4games https://www.youtube.com/watch?v=s0imPbHAVLc< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Haziran 2024; 13:5:54 > |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1959. sayfa)
-
-
Japonlar yemeyip içmeyip böyle fantezili oyunlar uyduruyor. Bir türlü giremedim şu tarz oyunlara.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twewy'e ben müziği, görseli, oynanışı her yönden vuruldum Reddit'te başlığını da takip ediyorum ama bu haber gözümden kaçmış.
Aklıma gelmişken sorayım bu oyunun sanırım joy con'suz oynama şansı yok (touchscreen destekliyor mu hatırlamıyorum) acaba emulatöre joy con bağlama şansı var mı? Bana mümkün gibi geliyor çünkü controller altında öyle bir seçenek var.
-
Sende joycon var mı, sanırım lite versiyon var demiştin ama hiç joycon bağlamayı denedin mi emulatöre?
Yazılımsal olarak mmümkün görünüyor çünkü menüde joycon var kontrolcü altında ama pratikte bağlanıp sadece tuşları değil de hareket sensörü çalışıyor mu merak ettim.
-
YourSixStudiosyoutubeHow to Connect Joy Con Controller to Android Phone (Fast Method!)https://www.youtube.com/watch?v=lG5I6U7_OIc&feature=youtu.be
Ben de yok hocam. Gereksiz pahalılar
Joyconlar andoride bağlanıyor. Her biri tek bir kontrolcü olarak algılanıyor ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 5 Haziran 2024; 23:50:48 >
Çift bağlansa iyiydi ama yine almazdım sanıyorum sadece Taiko davul oyunu için canım çekmişti o oyunda biraz vasat çalışıyor ritim oyunları stabil FPS istiyor doğru zamanda tepki vermek için 13-15 FPS yetmiyor oynanıyor ama FPS 5 dakikada bir kez bile olsa 10'a düştü mü can sıkıyor.
200 oyun indirdim şimdi canım oyun oynamak istemiyor iyi mi, neyse bir kovboy oyunu vardı ona biraz bakayım havaya girerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine iyisin hocam
-
beni etiketlememişsin ama LEGO oyunlarını benden başka seven olmadığı gibi konuda da bizden başkası yok :D
ben switch'in hakkını yemişim geçen LEGO yok demiştim ama ilk kullandığım sitede yokmuş başka bir siteye dadandım birkaç gün sonra en az 10 LEGO oyunu çıktı.
günler sonra ilk kez Vita'ya döndüm ben H.M. bağımlısı olmuşum inanılmaz keyif aldım 3 saat elimden düşmedi gamepad.
-
Yok sana yazdım hocam.Öncei mesajını alıntıladım ama klasik DH işte her yeri sorunlu
Klasik lego oyun tarzının dışında görünüyor.Keşke yeni nesil bir Killzone liberation gelse
Ayrıca AYN odin 2 mini harika olmuş
ToutyDroïdeyoutubeClique ici pour t'abonner 👉: https://bit.ly/38OIxU9 rejoins Toutydroide !https://www.youtube.com/shorts/GyJQXBupq-Q
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 9 Haziran 2024; 0:43:25 > -
portatif PC konsollar güzel ama Steam işletim sistemi ile çalışan sadece steamdeck var sanıyorum öyle değil mi?
-
Evet diğerleri Windows kullanıyor bu andorid ama
Bu akşam Xbox el konsolu tanıtabilir deniyor. Çok ümitliyim yoksa sony bu işe girmez
evet haberim var umarım Xbox yapar da el konsolu yeniden canlanır Xbox yaparsa Sony'nin eli mahkum cevap vermeye
-
Fos çıktı Xbox el konsolu haberleri, bir milyon tane stüdyo satın alan Microsoft parayı tüketmiş olmalı.
-
Sunum güzeldi ama konsol çıkmayınca çöp oldu benim için
sahte DS4 ile ilgili izlenimin nedir sahte 700 orijinal 3500 TL civarı birkaç video izledim analog hızlı dönüyor, plastik kalitesi vs demişler ama bunlar benim için çok da önemli değil 6 ay sonra elimde kalmayacak ise.
aslında parçacı olsa kablolarını satan değiştirsem tuş kauçukları halen sağlam daha gideri var
-
Orijinal DS4 arıyorum yok.PS4 aldığım kişi hem konsolun hem kolun içinden geçmişti bir de bana kargoda kırılmış git şikayet et demişti. Halbuki kırık yerler toz tutmuştu. Allahtan cihaz versiyonu jailbreak uyumluydu uğraşmadım. Kolun da dokunmatik alanı basınca tak tuk ediyor ama çalışıyor sadece titreşim arızalı. Geçenlerde hepsiburadadan 500 liraya aldım çakmanında çakması çıktı iade ettim.
Bir de gece gece vitayı bozdum fifa 23 yüklerken.Mai tool dondu kaldı, kapattım veritabanı güncelle yaptım o da dondu kaldı.Şimdi sdvitayı çıkarmadan cihaz açılmıyor öyle açılınca da henkaku olmuyor.Ne yapmam lazım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 9 Haziran 2024; 23:58:11 > -
her şeyden önce eklentileri bypass ederek temiz bir açılım yapmayı dene bunun için açılış sırasında R omuz tuşuna basılı tutuyorsun.
O işe yaramazsa PS, R omuz ve güç tuşuna basılı tutarak açarak flaş belleğe format atabilirsin ama ilk yöntem işe yarayacaktır.
mai tools kullanma artık stabil bir yükleme yöntemi değil data dosyasını at sonra vpk'sını kur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Haziran 2024; 0:37:31 > -
Denedim onu da ama sd2vita takılıyken veritabanı güncelleniyorda kalıyor
farklı bir microsd'in var mı Vita için ayarlanmış onu takarak bir dene belki kartta bir sorun oluştu
sdvita'yı bilgisayara takıp son yüklediğin klasörleri silip denedin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Haziran 2024; 0:50:0 > -
Kartı çıkarıp pcye taktım bir sorun yok tüm dosyalar duruyor
Güncelleme yapmadan düzelmeyecek sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X