tamam durmasın işte en son hangi klasörü koyduysan sdcard'a onu PC'ye taşı karttan sil, ne güncellemesi bir şey güncelleme bu şekilde bir sorun varken güncelleme daha büyük sıkıntı yaratabbilir |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1960. sayfa)
-
-
Fifa 23ü Mai olarak kurmaya çalıştım uzun sürdü kaldı öyle başka bir şey atmadım. Sistem güncellemesi yapacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen bilirsin recovery menuden factory reset yaptın mı? Gerçi o da henkaku varken yapılmamalı ya.
-
Yok onu yapmadım ayarlar gitmesin diye
Haberler nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşe gelmeden vitadeployda tekrar 3.65 kurdum ama yeniden başladıktan sonra yine veritabanı güncelleniyorda kaldı. Vita hafıza kartına bi reset atmam gerekecek o da olmadı baştan silip kuracam
Sabah sabah Xbox one hack haberi gördüm. Şimdi ucuza one x bulma arayışı başlasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 10 Haziran 2024; 10:55:9 >
sdtovita dan kaynaklanıyor sd kart ne kadar iyi olsada bu adaptör iyi değil
-
Dün reset attım yine de veritabanı güncelleniyorda kaldı. Artık SD kartın yedeğini alıp onu da resetlemem lazım
Para varmış namussuzlarda da showcasede belli etmemişler.
Xbox handheld yolda
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/Multiplayer_TV/status/1800513637074767873?t=e2OXDiiCZyimKnSi7smtSQ&s=19
Yalan söylüyor ya. Sözde bu etkinlikte tanıyacaklardı.
200 tane Switch oyunu indirdim bir de birçoğunu NZP'den NSP'ye çevirmek için uğraştım ama hiçbirini açmak içimden gelmiyor 3 günde 8 saat Hatsune Miku oynamışım :D
-
Çevirmeye gerek yok diye biliyorum ben. PC’deki dosyayı USB ile bağlayıp Switch’e atınca bende direkt oynanabilir hale geliyor.
Gözler atacak bir Switch arıyor ama yok çevrede, ben telefonda oynuyorum :) emulator görmüyor NZP dosyalarını, birkaç farklı emulatör denedim.
-
x (formerly twitter)Vita Player (@Vita_Player) on Xhttps://x.com/Vita_Player/status/1802693975901352088
-
Hard modda bir günde iki parça daha temizledim, yavaş yavaş kıvırıyorum oyunu ama Reddit'teki insanlar apayrı bir seviyeye ulaşmış adamlar tek bir yanlış tuşa basmadan tüm şarkıyı bitiriyor
-
İlginç bir oynanışı var, 18 Nisan'da İngilizcesi paylaşılmış
cdromanceShining Blade (English Patched) PSP ISO - CDRomancehttps://cdromance.org/psp/shining-blade-jpn/ -
Netstream 3.13 versiyon çalışmıyor, 3.12 ve 3.10'u denedim bende çalışmadı ama bir başkası bende 3.10 çalışıyor dedi, bende 2.04 versiyon çalışıyor.
Muhtemelen sizlerde Vita olduğu için kullanmıyorsunuzdur ama ben PS TV'de çok sık kullanıyorum reklamsız Youtube için.
List of public Invidious Instances (sorted from oldest to newest):
- yt.artemislena.eu 🇩🇪
- invidious.flokinet.to 🇷🇴
- iv.melmac.space 🇩🇪
- inv.nadeko.net 🇨🇱
- inv.tux.pizza 🇺🇸
- invidious.protokolla.fi 🇫🇮
- invidious.private.coffee 🇦🇹
- yt.drgnz.club 🇨🇿
- iv.datura.network 🇫🇮
- invidious.fdn.fr 🇫🇷
- invidious.perennialte.ch 🇦🇺 (uses Cloudflare)
- invidious.drgns.space 🇺🇸
- inv.us.projectsegfau.lt 🇺🇸
- invidious.jing.rocks 🇯🇵
- invidious.privacyredirect.com 🇫🇮
- invidious.reallyaweso.me 🇩🇪
- invidious.materialio.us 🇳🇿
- inv.in.projectsegfau.lt 🇮🇳
- invidious.incogniweb.net 🇺🇸
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 23 Haziran 2024; 20:28:4 > -
-
Sadece İshikawa portlandı Vita'ya diye biliyorum
İshikawa Vita'daki en sevdiğim port çok keyif aldım oynarken pek bir konusu ama ilginç yönü olmamasına rağmen.
Switch'te oynamadım gözden kaçmış şu diğer iki oyun da aynı yapımcının sanırım ama yer kalmadı telefonda birşeyleri bitirmeliyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 24 Haziran 2024; 15:59:44 >
Üçü de var hocam. Foto emülatörden ama Ringo tek açılıyor bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X