Şimdi videosuna baktım da çok iyi portlamışlar. Eğer oyunun başından sonuna kadar hatasız bu şekilde oynatıyorsa çok güzel iş. Mis gibi. Edit: Oha, kontrol şemasını bile editlemişler. PS2 tuşları yerine PS Vita tuşlarını gösteriyor. Sanki oyun geliştiricisi resmi olarak çıkarmış gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Temmuz 2024; 1:57:49 > |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1962. sayfa)
-
-
Ama daha ikinci görevde kaplamalar karışmaya otomobil okulun içinden geçmeye başladı, benim pek hoşuma gitmedi bu haliyle ilerde güncellenirse tekrar bakarım yedeği alıp siliyorum.
Yedeği alınamayan gıcık olduğum portlardan sildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 27 Temmuz 2024; 2:1:30 > -
Halbuki videonun başında güzel normal gibi gözüküyordu.
(Shining Blade) Hocam bu oyun nasıl, güzel mi?
-
İlginç bir oynanış tarzı var tam zaman ayırıp devam etmedim birkaç saat oynadım devam ettiremedim çok iş oluyor yeni bir oyun öğrenmeye vakit ayıramıyorum ama hoş birşeye benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarhoş gibiyim akşam 21'den sabah 3'e kadar TWEWY oynadım
-
Twewy'nin Neo versiyonunu yani 2021'de çıkan oyunu Switch emulatörde denemediğimi fark ettim keşke bir 10 gb boş alanım olsaydı telefonda hemen denerdim önce Persona 5 gibi en azından bir büyük oyun bitirmeliyim.
Ben Twewy'nin final remix switch versiyonunu denemiştim kontrolcü ekranını geçmemişti acaba bu oyunda da öyle mi olur merak ediyorum.
Persona 5 gibi bu da çalışsa ne güzel olur. Persona 5'e başladım bir heves yeniden Vita'ya döndüm oyundan soğudum ama yeniden başlayacağım.
Simdi DS emulatörü geliyor galiba Vita'ya alpha sürüm baya başarılı görünüyor.
edit DS emu'yu geliştiren vatandaş seste hiçbir sorun yok diyor ama aşırı cızırtı var, görüntü ise 60 fps akıcı olmasına rağmen kaplamalar sürekli şimşek gibi çakıyor. Nerede Dreamcast için yapılan emu nerede bu emulatör dağlar kadar fark var, üzerinde çok çalışılması gerek.
edit 2 Belki ben OC yapmadığım için seste sorun olmuş olabilir sonradan aklıma geldi.
Edit 3 NEO yağ gibi akıyor emulatörde ağlamak istiyorum sayın seyirciler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 2 Ağustos 2024; 17:37:59 > -
Airdroid cast gibi birkaç uygulama denedim telefonun ekranını pc'ye yansıtmak için ama hiçbiri yemedi sizler ne kullanıyorsunuz?
-
Selamlar herkese ps vita fat kasa alacağım şarjı ortalama 1.5 saat gidiyormuş god of war oyunlarında sizce normal mi yoksa bataryası çok mu kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fat sağlıklı pil ile 4,5 saat gider
Pil sağlığına nasıl bakılıyor hocam
Google'a Vita battery app yaz bir vpk uzantılı dosya çıkar onunla kaç döngü kullanıldığı yazar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Ağustos 2024; 23:52:47 >
Hocam, PS Vita geriye uyumlu PSP oyunlarında direkt PSN’den indirilip oynanabiliyor ya. Peki ya geriye uyumlu olmayan PSP oyunları, CFW’li Vita’da direkt oyunun ISO’sunu atınca çalışıp oynanabiliyor mu?
Vita tüm PSP oyunlarını çalıştırır hatta birçoğunu çözünürlüğü Vita'ya yükselterek çalıştırır %60-70 civarını denilebilir.
Adrenaline yazılımı hepsini açıyor
Cso ve ISO dosyalarını .Bu sonlarda nopspemu adlı bir eklenti çıktı. Oyunları direkt livearea üstünden oynatıyor pkgj ile indirince. Ama SD karta atıp çalıştıramadım ben sadece pkgj üzerinden inenler çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yeni gümrük vergisi yüzünden böyle şeyleri de alamayacağız. 150 euro'luk limiti 30 euro'ya indirdiler.
-
Esnafımız getirir 50 euro mu 100 euroya satar bize masallah diyelim
Esnaf da zor getirir, kaçak olmadığı taktirde artık yaş o işler
x (formerly twitter)SEREZ Finans (@SerezFinans) on Xhttps://x.com/SerezFinans/status/1822203744131453059 -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X