Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1963. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.355
Cevap
166
Favori
1.059.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!cdromance
    Tengai Makyou: Daiyon no Mokushiroku - The Apocalypse IV (English Patched) PSP ISO - CDRomance
    https://cdromance.org/psp/tengai-makyou-daiyon-no-mokushiroku-the-apocalypse-iv-jpn/
  •  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

DS emülatörü güncellenmiş YouTube'daki videolarda gayet güzel çalıştırıyordu belli oyunları

Zealous Chuckyoutube
    DS Emulation on Vita gets BETTER !! Ps Vita / 3DS Homebrew News
    https://www.youtube.com/watch?si=PEec2ycudwhDD2Th&v=n3q02p2hw6w&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hollow knight kurabilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selami023 kullanıcısına yanıt

sorun nedir ki tüm diğer portlar gibi vpk ve data dosyalarını atınca çalışıyor.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

YouTube ta Robles junior on anlatımı var o şekilde yapmaya çalıştım fakat Data dosyasını PC de psvitazip dosyasına çevirirken hata alıyorum hep,o yüzden yapamadım maalesef.

data dosyasını birşeye çevirmeniz gerektiğini sanmıyorum sadece arşivden dosyaları çıkarıp klasörüyle data klasörüne atmalısınız.

• PS3'te UMD okuyucu olacağı hayali kurulmuş çıkmasından evvel.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
    Hazır olanı indirin. O işlem biraz sıkıntıl gibi
    Pardon ben blashpomus ile karıştırdım. HK ben sadece vpk olarak kurdum 400 MB saatlerce sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 23 Ağustos 2024; 23:38:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Evet ben de sadece 400 MB vpk dosyası ile kurmuştum

• 400 mb lik dosyayı bi türlü bulamadım maalesef :(

galiba bu da değilmiş ama vpk versiyonundan daha yüksek güncel

bu tek vpk dosyası ama bunda ses kayması olabiliyor

bu gibi bir oyun ararken yapmanız gereken reddit'te Vitapiracy'i açıp oyunun adını yazmak ben sadece knight yazdım bu iki sonuç hemen çıktı başka yerde aramayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 26 Ağustos 2024; 19:15:50 >
  • Çok teşekkür ederim ikisinide deneyeceğim. Vitapiracy de araştıracağım çok sağol

Telefon Samsung ise Flow uygulaması olabilir, iş yerinde sürekli kablo ile bağlı ve flow ile telefon ekranı karşımda.. gecikme vs yaşamadan kullanabiliyorum.

• doganreis kullanıcısına yanıt

Xiaomi ve pes ettim çok sayıda uyglama denedim olmuyor.

• Ben bunu bir deneyeyim Flycast'te 90'lar güzeldir. Of of of 6 Cd mi? :/

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!cdromance
    Grauen no Torikago / Birdcage of Horrors (English Patched) DC ISO Download - CDRomance
    https://cdromance.org/dc-iso/grauen-no-torikago-birdcage-of-horrors-english-patched/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 29 Ağustos 2024; 22:23:42 >
  • Bsp d8 gamepad

Cok basarili ios android switch vita herseye baglaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurfredy -- 2 Eylül 2024; 11:15:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz sıkıldım oyun bulamadım, PKGJ üzerinden oyun öneriniriz var mı

Vay be. ps3 zamanı Sony geriye uyumlulukta ilk konsolda çok iyiydi. PS2 oyunları bile çalışıyordu. Sonra kim ne dediyse vazgeçtiler o sürümden. Konsolda geriye uyumluluk çok çok önemli.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Geriye uyumluluk konsollardaki en önemli şey. En son çıkan konsol, önceki konsolların hepsini çalıştırmalı. Bu talepten asla taviz vermemeliyiz. Diyelim ki PS6 mı çıkacak. PS6 konsolu; PS 1-2-3-4-5, PSP, VITA hepsini çalıştırmalı. Kutulu ve dijital tümünü çalıştırmalı. Eksiksiz. Örneğin; eklenti koyacaksın PSP'nin UMD disklerini ve VITA'nın kartuşlarını vs... hepsini çalıştırmalı. Talebimiz her zaman bu olmalı. Sen talep etmezsen, hep kafanı ezerler.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Sony son zamanlarda kütüphaneyi genişletiyor zaten biliyorsun hocam. Psp ps2 oyunları geliyor. Ps5 için ps3 emülasyon muhabbeti vardı en son. Sony hariç Nintendo (switch öncesi) ve Xbox geriye uyumlulukta bir numara.

Ya şu konsolları hacker abilerin eline ver gelmiş geçmiş bütün konsollar exclusiveler tek makinede toplanır. Sony mühendisleri ne iş yapıyor anlamak zor.

• 
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.