Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1964. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.355
Cevap
166
Favori
1.059.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PS6 = PS 1-2-3-4-5, PSP, VITA hepsini çalıştırmalı.... keşke hocam şahane olurdu

• Şöyle bir akım oluştu bu akşamki sunumdan önce herkeste bir portatif duyurusu beklentisi.

https://twitter.com/windycornertv/status/1833443640586473515?t=gyl5-0cEPMhAdgfBFWBTBA&s=19

Edit yine elimize birşey vermediler, açtım kollarımı kucaklaşmak için yeni portatif PS ile ama hayal kırıklığına uğradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Eylül 2024; 19:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rar şifresi=Unlock
    Pes severler şu oyunu oynadınız mı, iki link arasında tek kamera farkı var gayet güzel yama yapmışlar bi deneyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 12 Eylül 2024; 0:22:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTA 3'ü Dreamcast'e portlamışlar

https://twitter.com/falco_girgis/status/1833504184651456658?t=jHClBvxQ9cyDXcnZwBBBbQ&s=19

• Kaç para şu sıralar ikinci elleri?

• Merhaba herkese. Cihazı yıllar önce kırmıştım, Adrenaline ile PSP oyunları oynuyordum. Nasıl yaptığımı bile hatırlamıyorum ama h-encore, VitaShell falan vardı. Şimdi hepsi gitmiş, cihaz hafıza kartını görmüyor hiçbir şey yapılamıyor. Reddit'e baktım ama benzer soruna rastlamadım hiç. Bir çözüm yolu bilen var mı?

Düzenleme: RB + LB basılı tutarak cihazı açtım, veritabanını güncelleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 14 Eylül 2024; 10:58:5 >
  • Bir çocuğun lunaparka götürülmeyi beklediği aşkla Vita'ya 2026'da Portekizli 21 yaşındaki bir çocuğun çıkaracağı yeni Hatsune Miku oyununu bekliyorum, o tarihe kadar hevesim tükenir mi merak ediyorum ama bugünlerde hala sabaha kadar oynayıp skor paylaşıyorum Reddit'te.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
  • Aylar sonra yeni bir port

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!reddit
    From the VitaPiracy community on Reddit: Lego Star Wars The Complete Saga PS Vita port Finally Here!
    https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1fjxfca/lego_star_wars_the_complete_saga_ps_vita_port
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

Gel artık nintendo switch ailesi kucağını açtı seni bekliyor. Kırık bir cihaz bul. Keyfine bak.

• acar85 kullanıcısına yanıt

Tüm Switch kütüphanesindeki ilgimi çeken oyunlar telefonda yüklü ama 2 aydır nerdeyse hiç açmadım.

Ben bunu oynarim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

Yok devenin nalı :)

edit sağdaki gamepadte ek iki tetik var galiba arkada değil mi? Soldakinde görünmüyor.

Old Review Mehmet abi To the Moon oyununu öyle övdü ki bu akşamki yayında oynamak zorunlu oldu.

Yapmayın böyle şeyler kalbime inecek sonunda

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!ıgn türkiye
    İddia: PlayStation 6 konsolu ile birlikte yeni nesil taşınabilir PlayStation da çıkabilir
    https://tr.ign.com/playstation-1/125469/news/iddia-playstation-6-konsolu-ile-birlikte-yeni-nesil-tasinabilir-playstation-da-cikabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 21 Eylül 2024; 23:49:45 >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Modlu psp versiyonu değil mi bu?

• Evet PSPde de Vitada da çalışıyor denedim, bu tarz modları yapanlar İspanyollar oluyordu efootball 2023 İspanyolcaydı ama bu İngilizce daha iyi 😅

• 2014'te Vita'ya çıkan Freedom Wars oyununun remastered'i çıkacakmış.

Freedom Wars - Launch Trailer | PS Vita

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!PlayStationyoutube
    Purchase Freedom Wars from the PlayStation Store and receive the same pre-order bundle . Offer ends Tuesday, November 11, 2014 Fight Your Way To Freedom! In the future, atmospheric pollution has devastated the earth. Harsh penal communities called "Panopticons" now battle to secure what few resources remain. Born into incarceration, you must work together with up to 7 others in a frenetic blend of action and strategy. Complete your missions, reduce your sentence, and fight your way to freedom. • Co-operative online combat with up to 8 players. • Intense blend of action, shooter, and strategy gameplay created in collaboration between studios Shift and Dimps. • Select the city you represent and help your city rise in the global ranks as you battle users from other cities and countries. • Customize your fighter's appearance, class and weapons.
    https://www.youtube.com/watch?v=MeHYPTMnveI
  • Lego complete saga PSP'de olan oyunların yüksek çözünürlüklü tek paket halinde olanı mı yoksa farklı bir seri mi, ben de çok severim Lego oyunlarını.

Yalnız ses efekleri yokmuş diye bir reddit başlığında okudum. Kılıcı salladığında çiuv çiuv sesi gelmeyen Star Wars oyunu gazsız kola gibidir.

Cenazem var yola gideceğim başka şehre ama state of play'i izlemeden olmaz.

edit bu arada merak etmiyor da değilim, Vita'da herhalde 15 Lego oyunu vardır PSP ile birlikte kaçını oynadınız cemaat-i Vita ? :) Ben Lego younlarını tek tek oynarken kimse yorum yazmıyordu şu iyidir şu kötüdür diye tek başıma oynadım çoğu oyunu.

edit 2 2017 yılında 500 tl'ye almıştım Vita'yı 130 dolara tekabül ediyor, şimdi ABD'de insanlar 210 dolara alınca ucuza aldım diyorlar 2K modeli, konsollar gittikçe kıymete mi biniyor nedir?

Edit 3 eski havası hiç yok bu sunumların artık ama yine de çok kötü değildi bu seferki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 25 Eylül 2024; 1:43:48 >

Bazı farklılıklar varmış. Örnekler:

-----

"Lego Star Wars 1 Differences:

Dexter's Diner/Coruscant Streets Hub area.

Original Podracing and Gunship Cavalry Levels (Unlockable in Complete Saga)

No Bounty Hunter Pursuit Level.

Episode 3 uses music from the Original Trilogy.

Darth Vader uses Anakin animations.

Original Leia and Rebel Trooper design.

Leia uses Padme animations, Rebel Trooper uses Naboo Guard animations, Stormtrooper uses Clone animations.

Yoda's floating chair

Altered Minikit locations

Exclusive Extras (Purple, Brooms, Shadows, Silly Blasters, etc)

More difficult True Jedi (No stud multipliers)

Different shop prices

Naboo Cruiser correctly displays in one cutscene (missing in Complete Saga)

Face texture differences

Different font

Slight character name differences.

Lego Star Wars 2 Differences:

Altered Beach Trooper design

Different Cantina hub design

True Jedi for both Story and Free Play

Psp only - Blue Minikits unlock Lego Star Wars 1 characters

Psp only - Lego Star Wars 1 secret levels (Darth Maul, Count Dooku, Darth Vader)

Different shop prices

Weird fruit box collectibles

Character animation differences

Face texture differences

Different Achievements (on Xbox 360)

Lego Star Wars 1 characters unlockable via importing old save or a DLC on Xbox 360

Complete Saga added a bunch of characters also, such as Indiana Jones, Plo Koon and Aayla Secura"

-----

https://www.reddit.com/r/LegoStarWarsVideoGame/comments/nj3et7/is_there_any_exclusive_content_in_1_2_that_isnt

Ben karayip korsanlaro bitirmiştim psp de aslında cok keyifli ben başlayacağım hepsini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt

Lego oyunu olduktan sonra belli bir seviyenin altına düşmüyor ama bazı Lego oyunları da diğerleri göre 1-2 puan daha kaliteli olabiliyor grafik ve bulmacalar yönünden.

•  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!x (formerly twitter)
    BALDER (@BalderDragon) on X
    https://x.com/BalderDragon/status/1840109909289120215/photo/1
  • 
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.