Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1966. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.362
Cevap
166
Favori
1.059.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi mod hocam link paylaşabilir misiniz?
    Keşke 3ds pes 2013 oyununa da güncel yama yapsalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Discordtan indirmiştim de 2 versiyonu vardı PS Vitada çok güzel görünüyor

PS5 versiyonu (kamera açıları daha geniş)

PC versiyonu (normal kamera açıları var)
    google docs
    eFootball PES 2024 - PC-Normal C.rar
    https://drive.google.com/file/d/1nVCfNIKGgw6sHD1NPSemWDwLbtr19n0X/view

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 15 Kasım 2024; 12:44:52 >
  • bu oyun Vita'da var değil mi? Ben bunu sanki indirdim ama lisans sebebiyle açılmadı mı nedir oynadığımı hatırlamıyorum.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!x (formerly twitter)
    Obsolete Sony (@ObsoleteSony) on X
    https://x.com/ObsoleteSony/status/1857430858329940042
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Varmış. Enteresan ilk defa görüyorum
    https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/7cwgn8/psm_nppa00138_tokyo_jungle_mobile/

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam deniyorum hemen
    Şifre varmış hocam nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 17 Kasım 2024; 19:25:15 >

Oyunu şuradan indirdim de PKG dosyasını nasıl yükleyeceğimi wbe sitesinde anlatmamış.

Reddit'te sordum birkaç saat önce henüz cevap gelmedi

edit bu oyun iniyor kuruluyor ama açılırken başka cihaz için lisanslanmıştır uyarısı veriyordu birçok PSM oyunu gibi ama sonradan çözmüşler bu sorunu.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!psmreborn.com
    TOKYO JUNGLE Mobile
    https://psmreborn.com/libary.php?game=NPPA00138

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 17 Kasım 2024; 20:21:14 >
    Nopsmdrm eklentisi mi çözüyor?
    Pkg direkt vitaya kuruluyor mu?

pkgj ile yüklemiş olsam otomatikman kurur da manuel pkg dosyasını hem de PSM olunca nasıl kuruluyor bilmiyorum, eskiden yapıyordum bilgisayara atıp NPS ile açıyordum ama uzun zamandır yapmayınca unuttum gitti.

Bu olay da yeni gündem olmuş yakında tsv dosyası çıkar direk pkgj ile kurulum desteklenir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 17 Kasım 2024; 20:36:44 >
  • Sonunda PS5'e çıkmış bir oyunu da port ettiler ya ölsem gam yemem daha önce olmuş muydu böyle bir şey?

Son günlerde çok oyun port ediliyor ama çoğu sanal romandı bu sanırım değil

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!reddit
    [Mature Content] From the VitaPiracy community on Reddit: Released! Marauder Chronicles - Curse Over Valdria - r18+
    https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1gt4wk4/released_marauder_chronicles_curse_over_valdria

Bu da sanal roman hocam

hay bin lanet yandex'te ismi girrince ilk birkaç sonuş VN ekranıydı ama sonrakilerde oyun ekranı olunca belki demiştim.

PS5'te görsel roman okuyan bir kitle de var demek ki, neden böyle bir şey yapar ki insan :/

Sevmediğim ve anlam veremediğim bir kaç oyun türünden biri

PS5 olanın şifresini bulamadım discordtan indirmiştim de dosyasını tekrardan upload yaptım indirebilirsin.

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam zahmet oldu.

Rica ederim ne zahmeti, 2 dakikada hallettim hem PS Vitası olan diğerleri de indirip oynamalı bence çok güzel görünüyor PS5 ve PC arasında kamera açıları farkı var sadece ikisini deneyip hangisini beğendiysen onu oynarsın.

• Vay anasına OLED ekranda ne kadar yoğun yanma olmuş, siyah olması gereken objeler kahverengi görünüyor.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!reddit
    From the VitaPiracy community on Reddit: Is this Vita okay?
    https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1gtdsgn/is_this_vita_okay
  • PKG'leri nasıl manuel açtığımı hatırladım indirdiğimiz PKG dosyasını Nopaystation indirme klasörüne atıp NPS'nin library sekmesine tıklayıp refresh yapıp listeden seçinde unpack PKG'e tıklıyordum ama bu dosyayı NPS'den indirmeye başladığında indirme duruyor bir PKG dosyası oluşuyor ama indirmiyor.

Reborn'dan indirdiğim dosya dolu 158 mb ama onu da NPS tanımlayamıyor.

Manyak manyak işler :D

edit çözdüm meseleyi, reborn sitesinden onları tsv dosyasını indirip nopaystation ayarlardan PSM satırında browse ile onu seçip listeyi güncelleyin şimdi Tokyo Jungle yeniden iniyor bu kez oyun çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 18 Kasım 2024; 0:40:4 >
    Nasıl kuracağız bu oyunu 😁

Rebron sitesinde tsv dosyasını indir notepad ile aç ve içeriğin tamamını kopyala sonra pkgj klasöründe psm'in tsv dosyasını pc'ye kopyala yine notepadle aç oradaki adreslerin zeus nopaystation olduğunu göreceksin reborn'dan kopyaladığın tsv'deki içeriği yani rebornlu adresleri buna kopyala kaydet pkgj içine at.

Ben NPS'de indirmeye başlamıştım pc'den PS TV'ye kopyalamakla uğraşmamak için bunu yaptım şimdi pkkgj ile indiriyor.

Yalnız bakalım açılacak mı zamanında ben bu oyunun az hayalini kurmamıştım çünkü çok sevilen bir oyundu ps3'te.

Haleluya bebeğim Vita

Bu da güzel bir ritim oyununa benziyor

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!Christian Stormyoutube
    Cytus Lambda is music game that I got for my Vita off of the PSN for free and just started playing. It's pretty addictive and the songs are fairly catchy. It's not too hard so far, but I've only played a few songs on easy. I believe this was originally a mobile app for Sony phones that works on the Vita running the PSM (PlayStation Mobile) Runtime Package
    https://www.youtube.com/watch?v=WyklsoHePdY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 18 Kasım 2024; 1:57:28 >
  • Oldu sonunda  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 18 Kasım 2024; 4:11:30 >
  • 
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.