Bakayım şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1961. sayfa)
-
-
Arrest of stone buda'yı indirdim açılmıyor dilersen diğerini de indirip denerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de açılmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen NetStream ile ilgilenmiyorsun ama belki bir çözüm yolu gelir aklına, YouTube videolarını sadece 360p göstermeye başladı ayarlardan 720p seçili olmasına rağmen.
İşin daha da garip yanı canlı videoları 720p gösteriyor. Acaba 720p 60fps olanları mı göstermiyor diye sadece 720p olan video denedim onu da 360p gösteriyor.
8 ay önce herkesin video çekip oh ne güzel ip TV ve YouTube özelliği geldi Vita'ya dediği uygulamayla ilgili soruya kimse cevap vermediği gibi geliştiricisi de umursamıyor ve güncellemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 25 Haziran 2024; 16:21:19 >
Hiç kullanmadım hocam onu. Akşam yükler bakarım bi
Sana kolaylık olsun vpk linki burada
Ayrıca bu güncelleme ile gelen sunucu artık arama sonucu vermiyor, ayarlardaki arama altında sunucu ismine yt.artemislena.eu yazmalısın.
Acaba daha önceden de mi hep 360p idi diye kendimden şüphe etmeye başlayacağım neredeyse ama az değil 360p nere 720p nere, canlı yayın açtığımda pırıl pırıl gösteriyor. Redditte sorduğum biri 360ı ayarlardan seçince görüntü kalitesi çok düşüyor dedi ama acaba aynı videoda mı denedi farklı şey mi açtı gözü yanılıyor bilemiyorum.
Sorun kaydı açmıştım githubda benden önce sorun yazan kişiye cevap yazmış yapımcı GrapheneCt demek ki geliştirmeye devam ediyor ama biraz mola vermiştim demiş buna çok sevindim. Umarım bana da cevap verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 25 Haziran 2024; 21:21:57 > -
NetStream'in geliştiricisi cevap verdi YouTube'un 720p videolarda H.264 codec yerine farklı bir şey kullanması sebebiyle invidious'un api'si daha düşük çözünürlüğe düşüyor olmalı diyor.
En azından 480'e düşseydi, 360 nedir yahu bu devirde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 28 Haziran 2024; 19:54:49 >
Bu aralar eve geç gidiyorum hiç vaktim olmuyor bakamadım kusura bakma hocam
Ps4 sattiktan sonra vita remote play olmayinca evde cok kullanmiyorum bir yere gittigimde yanima aliyorum aslinda sirt cantamda her zaman yanimda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tamam seni affediyoruz Onur,bende de oluyor uzun süre Vita oynamayınca böyle suçluluk duygusu :)
-
-
Neymis bu silinmis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahıs pil satın almış ama yanlış versiyon için aldığını fark etmiş, dileyene ücretsiz yollayacağım demişti fotoğraf kargo açılımı vs vardı, herhalde biri istedi ki silinmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Temmuz 2024; 19:38:5 > -
-
PS Vita'da The Simspson daha kararlı iyi çalışan bir güncelleme aldı kimse bahsetmemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 20 Temmuz 2024; 19:37:21 >
bende bugün indirip deniceğim
-
iki gün Reddit 'ten uzak kaldım hemen sığmıyor akımı türemiş.
-
Simspson çok başarılı olmuş ben bunu bitiririm
-
The Simpsons: Hit & Run mı hocam? Eğer oysa, bu oyun süperdir. Kesin bitirin.
-
evet o oyundan bahsediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X