Micro SD fiyatları ne öyle yahu 2 TB 4 bin 1 tb 1500-2000 arası. Telefonda da 130 tane oyunun ne haceti var insan kendine sormalı. Disklerimde alan açıp oynamadıklarımı aktarmayı düşünüyorum sadece birkaç GB boş alan kaldı 256GB telefonda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1958. sayfa)
-
-
Birkaç yıl önce switch başlığında korsan muhabbeti çevirenleri bileklerinden zincirleyip kırbaçlıyorlar şimdi kimse takmıyor.
2 saati devirdim Persona 5'te vücudumun her hücresi halay çekiyor keyiften
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatlar öyle bir hal aldı ki yapacak bir şey yok.
-
1 saat cloudpunk oynadım çok güzeldi burası orijinal başlıktan daha aktif switch başlığında in cin top oynuyor ben de hep partiye geç kalıyorum yahu 😂
Çalışsa da oynayacak değilim, Android'te var zaten sanırım ama meraktan soruyorum, Fortnite gibi sadece online oyunları switch emulatorleri destekliyor mu?
-
Oynanıyor sanırım ama Nintendo farkettiği an banlıyor konsolu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hesabı demek istedin sanıyorum çünkü banlayacak bir konsol yok ortada emulatör olduğu için. Nintendo gibi her fırsatta telif atan firma korsan en popüler online oyunu oynattırmaz ama emülatörün online bağlanma yeteneği Android'te bildiğim kadarıyla yok PC nasıl bilmiyorum
-
-
Gençliğim ISO dosyalarını CSO'ya çevirmek ile geçti ortayaşlarım da NSZ'yi NSP'ye çevirmekle geçecek sanırım
SAK kullan hocam
Nszyi nsp yaptıktan sonra da update ile birleştir tek dosya olsun
Sak kullanıyorum zaten başka alternatifi var mı bilmiyorum ama update dosyasının birleştirilebildiğini bilmiyordum. Emulatör içinden update dosyasını install ettikten sonra dosyayı tutmak gerekiyor mu? Şimdiye kadar hep sakladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 3 Haziran 2024; 23:55:44 >
Update nsp dersen birleştirir
Yuzu derken oyun dosyaları mı? Onlar kalmalı sanırım
Yüzü yazım yanlışı olmuş update yazmak istemiştim
Birleştirmenin ne faydası var onu anlamadım
Oyun ve update dosyalarını silersen hata alırsın hocam. Zaten sildiğin an emuda oyun gözükmüyor.
Tek parça olsun diye
Tek parça yapınca boyutunda küçülme oluyor mu?
Yok hocam aynı
Nintendo exclusiveler dışındaki tüm diğer oyunlar PS4-5'e de çıktı mı?
Çoğu çıkmıştır
Abdest alın kıyamet alametlerinden biri daha belirdi Vita'ya yeni fiziksel oyun çıkıyor.
2 old 4 gamingyoutubeSurprise! New PS Vita physical game coming in 2024!https://www.youtube.com/watch?v=eihbJSWh270
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Haziran 2024; 12:24:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X