Şimdi Ara

PS VITA için en uygun alım fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce önsipariş için başlık açılmış ama konu biraz amacından sapmış. Ön siparişler bittiğine göre satın alamayan bizlerin vita fırsatlarından yararlanması için bu başlığı açtım.

Şu anda en uygun teknosada gibi görünüyor wifi modeli olarak
    http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/psp_konsol/803/125083683/sony_ps_vita_wifi_konsol?
    799 tl

ama bu fiyat bana pek cazip gelmedi vatanın kampanyada 650 tlye sattığını duyunca. Buradan en uygun fiyatlar paylaşılırsa almak isteyenler kampanyaları kaçırmamış ve vitasına kavuşmuş olur

• 50 tl çekle 750 ye geliyor ama beklemekde fayda var
  • Vıta kırılana kadar almıcam yoksa oyunu konsoldan pahalıya gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Vıta kırılana kadar almıcam yoksa oyunu konsoldan pahalıya gelecek.

çok kolay kırılır diye düşünüyorum ama mp olmadan hiç bir anlamı kalmaz, devir mp oyun devri kim ne derse desin
  • Daha uygun fiyatla satılan yer yok mu? Ön siparişle alanlar en ucuz kaça aldı? Sahibindende spot uygun fiyatlar var onlarıda düşünmüyor değilim esasında
  • Şuan 799 tlye kiltlenmiş durumda satışlar yanında verdikleri modnation oyunuda yaramaz bana göre unchartedlı paketleri kaçırdık
  • Kırılma konusuna gelicek olursak baya bi bekletir ama su an oyunlar kutudan pahalı almak isteyenler arkadaşlarki bende aldım oyunları nasıl alıcaz o bi süphe konusu zaten ve cihazda uprage yok oyunlar çıkmısta su an flash destegı bile yok o yüzden aletle bakısmalar baslar 2 gün sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.