Playstation Vita kullanıcıları, konsol ile verilecek kullanma klavuzu kitapçığının yanı sıra internet üzerinden de yayınlanmış olan kullanma klavuzuna 7/24 ulaşabilecek.
Party, Friends, Photos, Videos, Near vs. gibi LiveArea kullanıcı arayüzü ve sistemin içerisinde yer alan tüm özelliklere oluşturulan web sayfası üzerinden kolayca erişim sağlanabilecek.
İşte size kullanma klavuzundan bazı dökümanlar:
A) İletişim Durumu Bu işaretler Vita'nın bağlantı durumu hakkında bilgi verir. Sinyal gücü, 3G bağlantısı, Wi-Fi veya Bluetooth gibi simgeler gösterilir.
B) Açık LiveArea (Kullanıcı Arayüzü) uygulamalarını gösterir.
C) Ses çıkış durumunu gösterir.
D) Pil durumunu gösterir.
E) Yeni bir mesaj veya ileti geldiğinde buradaki rakam gelen iletiye göre artış gösterir.
A) Seçenekler Ekranına dönüş yapılır. B) Bir önceki ekrana geri dönüş yapılır.
İlgili kullanma klavuzuna bu adresten ulaşabilirsiniz
[Kunye=1091-13][/html]
Türkçe hariç bir sürü dil var bende bunu anlamıyorum en güzel oyunlarını türkçe yapıyor ama makineye geldimi hiç bişey yapmıyor
ulan orda fince gibi ziktir boktan bir dil var.En güzel dillerden türkçe yok.işe bak sen.
Bu önümüzdeki yıllarda ağaçlar kesilmesin ayağına kağıt masrafından tasarruf için dijital klavuza geçişin ilk adımlarından biri.
Türkçe yok almıyorum. ( evet zaten almama eğilimimim var bahane oldu)
Zaten tr dil beklemiyordum. :D
Ya bu ne ya, Öncelikle o finceyi ve ağır çinceyi kaldır ordan bu gün herkes mandarin konuşuyor. İkincisi isveççe ile norveççe arasında hiç bir fark yok sil birini, ardından kuzey amerika ispanyolcası ve türkçe koy!