Şimdi Ara

PS Vita'nın 2.2 milyonluk satış rakamına ulaştığı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Donanım olarak çok güçlüsün ama bana hitap eden pek oyun yok. Beklemeye devam..

• quote:

Orijinalden alıntı: orientem

quote:

Orijinalden alıntı: v9zz

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: orientem vita os koymayyıp işletim sistemini android üzerine yazsaydı satışların patlamasını siz de görürdünüz ama maalesef bunu düşünemediler
    Aynen kardes, ayni seyi bende yazmistim. Soyle harika bir dokunmatik ekran, bir android ve kendine ozel vita oyunlari, telefon ozelligine gerek yok. O zaman harika olurdu. Cunku Androidin uygulamalari hazir. Sonradan vita osa hazirlanana kadar bir cok ozellik hazir gelirdi.

Vita os önceden de hazırdı veya playstation ile uyumluluğu daha fazla olacak ki bunu tercih ettiler ayrıca cep telefonu ve tabletlerin donanımlarının (güncel olanların) ps vitaya yakın eğer android olsaydı oyunlar kırılır diğer cihazlarda da çalıştırılırdı oyunlar satmazdı zaten kırılması daha kolay.Vita os oyunlarını crackleyebilen 10.000 insan varsa Android de 1.000.000 kişi vardır.

sony bu sorunları gayet rahat aşabilecek bir firma çok yüzeysel düşünmeyin gerekli özelliştirmeleri çok rahat yaparak kullanabilirdi yani sadece uygulama uyumluluğu olması yeter androiddeki yüzlerce uygulama vita da çalıştırılabiliyo olsa satışları böyle mi olurdu

Yalnızca Tegra(nvidia) üniteleri içeren cihazların çalıştırabileceği oyunlar yapıldı.Ardından Xda dan biri(Chaindds) yazdığı Chainfire adlı programla( Android cihazlar için ekran bağdaştırıcı driver'ı ) o oyunları çalıştırabilir kıldı.Firmanın büyüklüğünün önemi tartışılabilir belki de.Nvidia nın ayrı bir çipi ne dahi yazılımla çözüm bulunduysa ayrı yazılıma neler yapılabilir.

Ancak Android programlar çalışsa idi ozaman tabiki mükemmel olurdu.Ancak bu programların çalışması android emülatör denen bir yazılımla da çalışabilir(nokia n900 de yada n9 da bundan söz ediliyordu)

---
    bilmiyorum ama belki işlemcinin mimarisi farklıdır ondan kurulamıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandomercury2 -- 23 Ağustos 2012; 15:58:41 >

• Ne kadar sürede ulaştı burası önemli asıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil platformlar bu tür elde oynanan konsolları ne kadar bitirse de konsollar her zaman hayatımızda olacaktır.Ayrı bir zevki oluyor telefon ya da tablete göre.
  • Fiyatı çok pahalı, diğer psp modellerinden ekstrası sadece ekranı ve daha kırılmış versiyonu da yok nasıl bu kadar satmış anlamıyorum. Ya insanların parası çok ya da benim göremediğim bir şeyi görmüşler.

• bence çok daha fala satar sonuçta iyi bir cihaz fakat teknolojinin cidden sınırında touch screen dışında farklı bir kullanıcı deneyimi duymuyor

• fiyat çok mesela türkiyede 200 lira daha ucuzlaması lazım ayrıca reklamı pek yapılmıyor ps kafeler de ps satılmasına ve ps da psp satımını baltalıyor her mahallede ps salonu var çoğu oldukça kaliteli ihtiyacım olduğu zaman 50mt ötede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun yok ki alınsın
  • çevremde alan hiç görmedim
  • Süper

• alet gerçektende süper gerek tasarı mgerek ergonomi gerek ekranı ve donanımı fakat 2 şey de kötü işletim sistemi ve oyunlarda AA yok.. mesela uncharted golden abyys.
  • alatin dizaynı falan çok iyide pek fazla oyun yok zaten bir kaç sene sonra android tabletlere bununların düzeyinde oyunlar çıkar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurgusuz

alatin dizaynı falan çok iyide pek fazla oyun yok zaten bir kaç sene sonra android tabletlere bununların düzeyinde oyunlar çıkar diye düşünüyorum

hayatta çıkmaz.. bırak vitadaki uncharted oyunun özelliklerini ve verdiği heyecanı ile cihazla etkileşimi, Sony PS oyunları gibisi yok bk. GOW, killzone, uncharted ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: kurgusuz

alatin dizaynı falan çok iyide pek fazla oyun yok zaten bir kaç sene sonra android tabletlere bununların düzeyinde oyunlar çıkar diye düşünüyorum

hayatta çıkmaz.. bırak vitadaki uncharted oyunun özelliklerini ve verdiği heyecanı ile cihazla etkileşimi, Sony PS oyunları gibisi yok bk. GOW, killzone, uncharted ..

tabikide ps oyunlarının verdiği hazı tabletler veremez ama ilerdede tabletlerde çok büyük gelişmeler olucaktır

• benim cahil milletim bu hatayi cok yapar ;

0 dan 9 a kadar olan sayilara rakam denir 1'den sonsuza gidenler sayidir..
  • 2.20002 milyonluk satışa ulaşmış beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 8 Eylül 2012; 19:57:14 >
  • elinden geldiği kadar millete kitlemeyi düşünürse daha çok satar

• bu kadar güzel bir konsolun bu satış rakamları sonynin başarısızlığını gösterir
  • sizce bu konsol alınır mı ? Beni uzun vadede götürsün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.