Şimdi Ara

PS Vita satışları en düşük seviyeye geriledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi hepsini geçtik adamlar özel hafıza kartı üretmiş gel birde burdan geç....riyim sana hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

quote:

Orijinalden alıntı: jibeDemekki millete telefonlarındaki Angry Birds tarzı oyunlar yetiyormuş daha iyilerine gerek duymuyorlar.
    hayır millet buna 1000 tl vermek istemiyor...

Turkiyede 1000 lira olmasi global satisi baglamaz ... amerkada bu cihaz wifi olani 250 dolar 3g olani ise 300 dolardir bana gore cihazi denedim grafik performansi ve ozelliklerine bakinca fiyati hicte pahali degil ozellikle yurt disindaki gelir duzeyine gore bence satislari etkileyen baska bi etken var.. ben cihazi sadece denedim belkide uzun sureli kullanimda bazi problemleri yada kullanim zorlugu oyun kitligi falan olabilir birde bu cihazlarda aliskanlik oldu alan aliyor almayi planlayan ilk indirimleri bekliyor ... yeni cikacak konsollari bekliyor olabilirler ... yada tablet telefon piyasasi satislari etkilemistir eskiden yasi buyuk insanlar tablet falan olmadigindan bu tur cihazlarla oyun oynuyordu bi cok kiside koca adam oyun mu oynuyor muhabbetleri falan donuyodu simdi bu insanlar tablet ve telefonlarin arkasina saklaniyor gibi geldi bana sonucta disarda harcanan surede aradaki bosluklari doldurmak icin bu cihazlar kullaniliyor bi cocugun oyunda harcadigi sure bi yetiskine gore daha fazla bi yetiskin ise disardaki vaktini oldurmek icin kitap okur internete girer ve oyun oynar .. bu cihazda ayni isleri yapiyor ama disardan bakinca bariz oyun makinasi oldugu belli ... nintendonun cok satmasinin sebebi direk bi cocuga karne hediyesi falan olacak fiyata inmis olmasi ve oyun potansiyelide tartisilmaz ikinci eldeki fiyatida cok ucuzladi bunlar oyun satislarinida etkiler

• Sony hayal peşinde. Güzelim konsol aç gözlü stratejileri yüzünden heba olacak. O saçma ve gereksiz kendilerine özgü hafıza kartlarının ve oyunlarının fiyatları, adam akıllı, alınabilecek bir seviyeye gelmediği sürece Sony uzun bir süre zarar açıklamaya devam edecek. Önce bu zihniyetten bir kurtulsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

adamlar süper cihaz yaptılar ama bu kadar parayı verdikten sonra ps3 tercih ederim :)

ben bunu aynısını forumda yine bir vita haberine yamıştım...fakat muhalif fındık beyinler linç etmişlerdi mesajımı...

çokmu umrumdaydı değildi tabiki,yok bu el konsoluymuş mobilmiş arasında çok fark varmış zart zurt liseli gençler Babalarının paralarına yaslandıkları için 1000 lira nedir nasıl kazanılır şuğursuzca fiyatını savunuyorlardı...fiyatta bir kriterdir ve fiyatı aşırı pahalı 750 tl ye ps3 rahatlıkla var gb düşük vb...

hayır bunu almaklada bitmiyor,gideceksin birse Sony bellek kartı alacaksın onlarda bir mağaşa yakın,oyunları demedim daha...

bildiğim Sony ise fabrikada bekletir yine fiyat kırmaz...
  • Çok başarılı bi ürün ama sırf fiyatından dolayı kaybetmeye mahkum.
  • Alma malzumun aznini çıkar ateşte aheste..eden bulur daha ne diyim...yüksek fiyat ve kazıklama hissi sonuc hüsran...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 19 Nisan 2012; 7:32:02 >
  • Bence cihaz ucuz beyler size yeminle soluyorum bu cihazi iphone yapsaydi 2500 tlden asagi satmazdi cihaz pahali deyil aksine.cok ucuz 4 cekirdekli.telefonlar cikiyor fiyati 2000 tlenin uzerinde psvitada 4 cekirdekli ve 4 cekirdekli.cibazlarin hepsinden daha hizli ustende dokjnamtik.yuzey arka yuzey analog kontrolller daha ne.olucak.allah askina bide

Bazi akli olmayan arkadaslar ps3 fiyatinda demis kardesim ps3 nere bu cihaz nere ps3 dev gibi alet bu cihaz ufacik alet ufak olmasi tabiki fiyatini ikiye bile katlar bence ps3 den daha pahali olmasi bile gerek sen ufacik iphone 2 cekirdekli iphone 2000 kusir veriyosan bu cihaz bence sudan.ucuz
  • ben olsam sırf o hafıza kartı "dolandırıcılığı" yüzünden almam bu aleti.

yolda falan oyun oynamak için gameboy advance falan yeterlidir bence. uzun senaryolu oyunlar da bol hem. snes hatta nintendo 64 emülatörleri de ios ve android'te bolca.(hatta n73'te ve hatta 3650'de bile vardı bunlar) benim tercihim bunlardır yolda falan oyun oynamak için en azından nostalji yapmış olurum. gidip milyarlık parayı "uzak şark" kurnazlarına vermem.

illa biraz daha iyi bir şey oynayacaksam bundan güçsüz olsa da nintendo 3ds, ds(ki fiyatları çok uygun) falan alırım. en azından sağlam arcade oyunları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Vita fena patladı. Bende aynı durumu ps3 çıktığında yaşamıştım. Çıktıktan kısa süre sonra alıp aylarca adam gibi oyun bulmayınca sattım.

Sonuç ? Ps3 patladımı ? Vita çıkalı 6 ay olmadı sabredin, konsolu yapan firma dünün eli dışkılı Ltd. Şti. si değil marka değeri çok yüksek olan bir Company, sabretmek lazım. Playstation markası hiç bir zaman patlamaz.
  • Devir değişti millet telefondan padden oynuyor artık zaten bin lira telefona veren adam gidip kumu almiyor yani ben almam
  • şu satış rakamı haberlerini de anlamıyorum

banane abi benim cebime giriyor sanki kârı :P

ayrıca cihaz pahalı falan değil sudan ucuz neredeyse

Türkiye'de yaşıyor olmak bizim suçumuz

amerika'da en düşük maaşla çalışan adam 1 aylık maaşı ile bu cihazdan 6 tane falan alabiliyor

Türkiye'de 1 tane alamıyorsun olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 19 Nisan 2012; 9:11:42 >
  • Cihaz fiyatı kol gibi, oyun fiyatı kol gibi, kafıza kartı fiyatı kol gibi... düşecek tabiki... Ya fiyatlar düşecek yada satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Vita fena patladı. Bende aynı durumu ps3 çıktığında yaşamıştım. Çıktıktan kısa süre sonra alıp aylarca adam gibi oyun bulmayınca sattım.
    Sonuç ? Ps3 patladımı ? Vita çıkalı 6 ay olmadı sabredin, konsolu yapan firma dünün eli dışkılı Ltd. Şti. si değil marka değeri çok yüksek olan bir Company, sabretmek lazım. Playstation markası hiç bir zaman patlamaz.

ps1 ve ps2 ye bakarsan ps3 gayet güzel patladı. sony rakiplerini küçük gördü ve hem x360 a hem wii ye karşı savaşı kaybetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

şu satış rakamı haberlerini de anlamıyorum banane abi benim cebime giriyor sanki kârı :P ayrıca cihaz pahalı falan değil sudan ucuz neredeyse Türkiyede yaşıyor olmak bizim suçumuz amerikada en düşük maaşla çalışan adam 1 aylık maaşı ile bu cihazdan 6 tane falan alabiliyor Türkiyede 1 tane alamıyorsun olay bu

hangi amerikadan bahsediyorsun
  • cihazının satamamasının temel sebepleri neler olabilir:

1)cihazı aldıktan sonra birde hafıza kartına ayrı para verecek olman ki 4gb hafıza kartı bile çok pahalı diğer kartlara göre

2)oyunlar için ödemen gereken fiyatların yüksek olması ki el konsollarında hard core oyunculuğun bir anlam ifade etmediği gibi bir sonuç çıkartırım ben nedeni ise android telefonlarda birçok oyun var ve ödediğin tutar 5$ ortalamaya sahip

3)oyun çeşitliliği yok şu anda bana vita aldıracak bir oyun görmüyorum ortada

4)3 boyut seçeneğinin olmaması şu an oldukça güçlü bir el konsolunda bunun olmaması bir handikap bence hard core oyuncu için bir önemi yok ama birçok kişi için bu önemli
  • Wifi modeli icin verilecek maksimum ucret 600 TL olmali bence.Simdiye kadar tum sony oyun konsollarini kullandim ve bunuda satin alacagim ama fiyati duserse! Cep telefonlarindaki oyunlarin kalitesiyle karsilastiran arkadaslar icin soyliyim , cihazi incelemeye gidin uncharted oyunu acin ve telefonunuzdaki en iyi oyunun grafikleriyle karsilastirin, aradaki farki o zaman anlayacaksiniz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 19 Nisan 2012; 10:35:36 >
  • mağazadea incelemiştim vitayı.. beklentilerimin üzerinde bir kalite sergiliyordu. gerçekten ilk modelin üzerine oldukça fazla eklemiş sony. bir oyun konsolu anca bu kadar olur dedirten cinsten bir cihaz. ama fiyat olarak alınabilirliğini azaltıyor olması satış grafiğini açıklayan tek etken.. yoksa cihaz tek kelime ile mükemmel...
  • Sony ps vitanın kutusundan 32GB hafıza kartı, kılıf, ekran koruma filmi, yedek batarya + 1 oyun çıkmadığı sürece bu para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskalp

Samsung ne yaptı; apple markasını her yönden kopyaladı ve kazandıkça kazandı. Sonyde aynı yolumu takip etse.

Ya, bu nasıl bir yorumdur?
  • Ya arkadaslar sunu anlamiyorsunuz.
    PS VITA nin fiyati DONANIMINA BAKILDIGINDA ucuzdur.
    Gidin bakin ayni donanima sahip teller kac lira, kaca satiliyor.
    OLED ekran var bakin bakalim kac cihazda OLED var ?
    Yani uzun lafin kisasi adam aslinda 500 euroluk donanimi 250 euroya veriyor.

Ha birde olayin farkli bir acisi var. Gerekli mi artik mobile console. Bence su an cok fazla exc i olmadigi surece gereksiz. PSP sahibi biri olarak ben almadim mesela cunki su an icin bana gereksiz. Ancak ben bana gereksiz diye yada ben mobile consolarla ilgilenmiyorum diye 4 cekirdekli oled ekranli cift analoglu kendini ps3 sanan bir cihaza COK PAHALIYMIS diyemiyorum cunki DONANIMA GORE FIYATI cok ama cok NORMAL.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.