Şimdi Ara

PS Vita satışları en düşük seviyeye geriledi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ya arkadaslar sunu anlamiyorsunuz.
    PS VITA nin fiyati DONANIMINA BAKILDIGINDA ucuzdur.
    Gidin bakin ayni donanima sahip teller kac lira, kaca satiliyor.
    OLED ekran var bakin bakalim kac cihazda OLED var ?
    Yani uzun lafin kisasi adam aslinda 500 euroluk donanimi 250 euroya veriyor.

Ha birde olayin farkli bir acisi var. Gerekli mi artik mobile console. Bence su an cok fazla exc i olmadigi surece gereksiz. PSP sahibi biri olarak ben almadim mesela cunki su an icin bana gereksiz. Ancak ben bana gereksiz diye yada ben mobile consolarla ilgilenmiyorum diye 4 cekirdekli oled ekranli cift analoglu kendini ps3 sanan bir cihaza COK PAHALIYMIS diyemiyorum cunki DONANIMA GORE FIYATI cok ama cok NORMAL.

İlk çıktığında fiyatlar her zaman yüksektir bunun kaliteyle alakası yok.

PS3 kırıldığında fiyatlar nasıl düştüyse buda kırıldığı zaman fiyatlar düşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

quote:

Orijinalden alıntı: defected

şu satış rakamı haberlerini de anlamıyorum banane abi benim cebime giriyor sanki kârı :P ayrıca cihaz pahalı falan değil sudan ucuz neredeyse Türkiyede yaşıyor olmak bizim suçumuz amerikada en düşük maaşla çalışan adam 1 aylık maaşı ile bu cihazdan 6 tane falan alabiliyor Türkiyede 1 tane alamıyorsun olay bu

hangi amerikadan bahsediyorsun

orlando
    newyork
    los angeles
    boston

3'ünde arkadaşım 1'inde akrabam yaşıyor

sana neresi lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 19 Nisan 2012; 13:02:03 >

• America dediğiniz yerdede hayat pahalılığı var orta sınıf üst sınıf var ordada adamlar ayriyetten hafıza kartı almak zorunda kaliyo vb.Böyle ürünleri ülkelere gore fiyatlandırmak lazım ve fiyatı orta gelirliye gore olması lazım yoksa akıllı telefon çılgınlığı yaşanan bi dünyada böyle bi cıhazi ergenlik cağındaki cocuğu istedi diye orta sınıftaki bi aile büyük paralar gözden cıkaramaz.
  • Akrabam 600 tl ye yurt disindan getirtitdi.

Biraz on yargiliydim ama bu cihaz da ki goruntu kalitesini goruncefikrim degisti.

her ne kadar firmanin dayatmalari olsa da Fiyati makul seviyelere cekilirse Nintendonun ayni segmentte ki pazarindan pay kapacagini dusunuyorum.

Unchartedi biraz oynadim.30kare ilede oynatsada bu cihaz ilerki zamanlar da populer olabilir.

Her ne kadar İpodtouch ios ve Android platformu varken telefonlu pda lar varken bu cihaz satar bence.

Cunku oyun makinesi.

Herkes pratiklik aramaz.

Analoglari mukemmel

Biraz agir ve buyukce.

Ama buyuk ekran durumu kurtariyor.

Ben gidip almam.
  • Daha cihaz çıkalı 3 ay bile olmadı, felaket tellalları iş başında.Genelde bunları yapanlarda cihazı alamayan bazı zatlar.Daha durun bakalım.Şu an konuşmak için çok çok erken.Hele bir e3 gelsin bakalım.Oyunlar duyurulsun,çıksın oynayalım ondan sonra istediğimiz gibi konuşuruz,eleştirizde.Ayrıca hafıza kartına bir kere para veriyoruz.Oyun gibi devamlı alacağımız bir şey değil.Dahili hafızayı cihazın içine koysaydı.Yine 100 lira daha pahalı olacaktı şimdiki fiyatından.Şu 1000 lira laflarıda bayatladı artık.Ben 650 tl'ye aldım tr garantili,böyle donanımdaki bir cihazı.Bir telefon üreticisi yapsa dünyanın parasını isterdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 19 Nisan 2012; 13:39:30 >
  • 15 sene önce çok isterdim bunun gibi üst seviye bir oyun aleti, şimdi alacak durum var, istek kalmadı, ps3 bile 20 seçkin oyun ile yatıyor evde...
    Teknoloji acayip bir hâl aldı, cidden iyi cihazlar, kısmen ulaşılabilir bir fiyat, ve yine de burun kıvırıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Avrupa'da da VITA'nın çok talep görmeyeceğini söylemiştim. SONY acilen esnek bir fiyatlandırma stratejisine girmeli, yoksa dahada kötü olabilir.

Bu öngörüye sahip olmak için 15 yaş üzerinde olmak yeterli gibiydi zaten...

Liseye yeni başlayan çocuklar bile biliyordu böyle olacağını...
  • Ya Allahinizi severseniz nintendo bile o ucube (3ds) cihazini ilk 3 ay 250 eurodan kitlemeye calisti millete.
    Yerlerde surunmese hala 250 eurodan kitlayacakti ki nintendonun her daim yaptigi sey zayif donanim yuksek fiyat (marjinal deger anlaminda, fiyat digerlerine gore dusun olabilir ancak donanim cok kotu)
    2. analoga para veriyorsunuz, 3ds diyor cihaz ama bas agrisi mide bulanmasi icin nintendonun onerdigi sey 3D yu kapatin !!!!! oluyor, donanim yerlerde surunuyor ama kral nedense nintendo oluyor ancak ust duzey bir cihaz sunan sony hep suclu.
    Bence artik SONY de oncu olmaktan vazgecmeli cunki en iyisini yapip hep olumsuz elestiri alan yine sony.( ps3 de olsun vitada olsun)
    O yuzden ne ugrasacan kardesim uyuz bi cihaz yapicaksin ucuza verip ardindan az gelismis angry bridvari oyunlari salacaksin meydana ki o zaman alkislanasin.
  • ben çıktığında söyledim zaten millet kağıt üzerindeki özelliklere bakıp salya akıtıyor. uncharted a bakın millet kıyabeti koparttı grafik şöyle grafik böyle incelemelere baktım alakası yok ekranın küçük olmasına rağmen grafikler kötü (mobil olarak günümüze göre tamam iyi grafikler ama sony nin kastettiği ev konsolları seviyesinde grafik bu anlamda ev konsollarının yanına bile yaklaşamaz haa wii yi kastettiyse o başka)çıkış oyunu uncharted sonraki popiler oyuna bakın baloncuktan adamlar var patlıyorlar filan yahu bu ne kardeşim yapımcılar istese o oyunu şıp diye uyarlar cep telefonlarına tabletlere... zaten herkes yazmış hafıza kartı olaylarını filan. 3g desen adı var kendi yok o tarayıcının durumu nedir.. sözde online oyun oynanacak alet oyunlara girerken tüm online ayarları kapatıyor kapatmasa oyun açılmıyor e incelemede gördük 15-20 dk da bağlanamadı oyuna yükleme sürelerini gördük zaten dışarda ortalama bi otobüs-dolmuş-tramvay yolculuğu 30-45 dk dır 15 dk sı yüklemeyle geçiyor... yerim ben böyle cihazı... para verip kazığı yiyenlerde yok alamayanlar şöyle böyle bırakın bu ayakları görünen köy kılavuz istemez bu cihaz 600 tl bile etmez 32 lik kart + orijinal oyun + saklama kabı hepsi 450-500 tl ederi var 500 deseler 450 ye düşmesini beklerim ederi bu çünkü artık mobil olarak zaman geçirecek çok yol var uncharted ı evde adam gibi oynarım g.t kadar ekranda eciş bücüş oyanamak için 450 tl den 5 kuruş fazla vermem haa kutu içeriği de dediğim gibi olacak...

• Ben PSP'yi ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum. Bunu almak istemedim çünkü Android işletim sistemli telefonumda bundakine yakın oyunlar oynayabiliyorum ve sırf oyun için kocaman bir cihazı yanımda taşımak zorunda kalmıyorum. Sony ve diğerleri artık bu saatten sonra el konsollarını telefon özelliğiyle birleştirmek zorunda. Başka türlü satış yapmalarına ihtimal vermiyorum. Bununla normal (casual) oyunseverleri çekemezler.
  • valla açıkcası psp yi gördüğüm ilk günden bu yana gereksiz bir cihaz olarak geliyordu bana, oyun dediğin oturup evinde ps3 ile oynanır yada bilgisayarda oynanır, seyir halindeyken, taşınabilir bir cihaz ile telefonlarda ki bulmaca tarzı basit grafikli oyunlar yeterli olur diye düşünmekteyim, demekki çoğu insan benim gibi düşünüyor olacak ki, satışlar bu yönde.

Şahsen ben ps3 ile oyun oynarım, fakat evde değilsem yada gece uykum kaçtığında vs iPhone ile basit oyunlar oynuyorum çok da yeterli oluyor.
  • Biraz daha ucuz olmasi gerek. Bu fiyatla en azindan Turkiyede fazla satis yapacaklarini sanmiyorum.
  • Oh cok iyi olmus,Sony bir cihaza koydu tum inovasyonlari bu cihaz yok satar diye piyasaya cikardi.Halbuki Nintendo'nun bu pazarin sahibi oldugunu kabullenmek en basidiydi.Nintendo tam kullaniciya hitap eden bir sirket,kimsenin bir oyun konsoluna 250 dolar vermeyecegini anlayinca 170 dolara indirdi fiyati.Su an cogu Japon veya Amerikanin elinin altinda 3ds,dsi var.Bir de wii u geldi mi,o platformda da birinci olur Nintendo.Sony de 250 dolara 10000 tane Psvita satmanin zevkini yasasin.Ayriyetten fiyat daha da dusemez umutlenmeyin,en dusuk 230 dolar olur,bu teknolojilerle...

Kisaca imzamdakilerle gurur duyuyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

ben çıktığında söyledim zaten millet kağıt üzerindeki özelliklere bakıp salya akıtıyor. uncharted a bakın millet kıyabeti koparttı grafik şöyle grafik böyle incelemelere baktım alakası yok ekranın küçük olmasına rağmen grafikler kötü (mobil olarak günümüze göre tamam iyi grafikler ama sony nin kastettiği ev konsolları seviyesinde grafik bu anlamda ev konsollarının yanına bile yaklaşamaz haa wii yi kastettiyse o başka)çıkış oyunu uncharted sonraki popiler oyuna bakın baloncuktan adamlar var patlıyorlar filan yahu bu ne kardeşim yapımcılar istese o oyunu şıp diye uyarlar cep telefonlarına tabletlere... zaten herkes yazmış hafıza kartı olaylarını filan. 3g desen adı var kendi yok o tarayıcının durumu nedir.. sözde online oyun oynanacak alet oyunlara girerken tüm online ayarları kapatıyor kapatmasa oyun açılmıyor e incelemede gördük 15-20 dk da bağlanamadı oyuna yükleme sürelerini gördük zaten dışarda ortalama bi otobüs-dolmuş-tramvay yolculuğu 30-45 dk dır 15 dk sı yüklemeyle geçiyor... yerim ben böyle cihazı... para verip kazığı yiyenlerde yok alamayanlar şöyle böyle bırakın bu ayakları görünen köy kılavuz istemez bu cihaz 600 tl bile etmez 32 lik kart + orijinal oyun + saklama kabı hepsi 450-500 tl ederi var 500 deseler 450 ye düşmesini beklerim ederi bu çünkü artık mobil olarak zaman geçirecek çok yol var uncharted ı evde adam gibi oynarım g.t kadar ekranda eciş bücüş oyanamak için 450 tl den 5 kuruş fazla vermem haa kutu içeriği de dediğim gibi olacak...

Bence 450 tl biraz pahalı olmuş.Bunun yanına bir tane de xperia s vermek lazım.Yoksa sony bu durumu kurtaramaz.

• iyi bir cihaz, ancak bir yakın arkadaşım, telefonla görüşme özelliğini desteklemediği için almaktan vazgeçmişti bunu. artık insanlar isviçre çakısı misali herşeyi içinde olan cihazları tercih ediyor olabilir. pazarı iyi yoklamak gerekiyorhttp://www.mobixir.com/en-kontrol-delisi-konsol-ps-vita/
  • İyi olsun! illaki füşürüceksiniz o fiyatları, bizde alıcaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: wustti ben çıktığında söyledim zaten millet kağıt üzerindeki özelliklere bakıp salya akıtıyor. uncharted a bakın millet kıyabeti koparttı grafik şöyle grafik böyle incelemelere baktım alakası yok ekranın küçük olmasına rağmen grafikler kötü (mobil olarak günümüze göre tamam iyi grafikler ama sony nin kastettiği ev konsolları seviyesinde grafik bu anlamda ev konsollarının yanına bile yaklaşamaz haa wii yi kastettiyse o başka)çıkış oyunu uncharted sonraki popiler oyuna bakın baloncuktan adamlar var patlıyorlar filan yahu bu ne kardeşim yapımcılar istese o oyunu şıp diye uyarlar cep telefonlarına tabletlere... zaten herkes yazmış hafıza kartı olaylarını filan. 3g desen adı var kendi yok o tarayıcının durumu nedir.. sözde online oyun oynanacak alet oyunlara girerken tüm online ayarları kapatıyor kapatmasa oyun açılmıyor e incelemede gördük 15-20 dk da bağlanamadı oyuna yükleme sürelerini gördük zaten dışarda ortalama bi otobüs-dolmuş-tramvay yolculuğu 30-45 dk dır 15 dk sı yüklemeyle geçiyor... yerim ben böyle cihazı... para verip kazığı yiyenlerde yok alamayanlar şöyle böyle bırakın bu ayakları görünen köy kılavuz istemez bu cihaz 600 tl bile etmez 32 lik kart + orijinal oyun + saklama kabı hepsi 450-500 tl ederi var 500 deseler 450 ye düşmesini beklerim ederi bu çünkü artık mobil olarak zaman geçirecek çok yol var uncharted ı evde adam gibi oynarım g.t kadar ekranda eciş bücüş oyanamak için 450 tl den 5 kuruş fazla vermem haa kutu içeriği de dediğim gibi olacak...
    Bence 450 tl biraz pahalı olmuş.Bunun yanına bir tane de xperia s vermek lazım.Yoksa sony bu durumu kurtaramaz.

mantıklı eğer bu dediğini yapsaydı bu fiyatlara peynir ekmek gibi satardı oysa şu anda cihaz oyun çalıştırmaktan başka bişey yapmıyor yani online filan hak getire ama diğer mobil cahazlar tüm ihtayaçlara cevap veriyor ev konsolu değil ki bu oyunlara göre seçim yapayım mobil oyunlarda oynanablirlik ve eğlence önemli onuda diğer cihazlar yapıyor.. zaten mobil konsollar hakikaten önemli olsa adamlar ayrı olarak ciddi aaa oyun yaparlardı bakıyosunuz ya aynı oyun uyarlanmış ya da oyuna gereksiz bölümler ekleyap aynı oyunu kakalıyorlar yersen :) neyse vita ilk çıktığında yazmıştım fikrimi haklı çıktım şimdide yazıyorum bu cihazın gerçek değeri şu piyasada aynen dediğim gibidir :)

• fiyatın düşmesi gerektiği gibi yeni oyunlarında gelmesi gerekli.
  • bu aleti fiyat indirimi de kurtarmaz. oyunları ateş pahası. grafikleri de öyle aman aman değil. direct x 7 veya 8 oyunları ayarında. slim versiyonu çıkarsa, oyunlar çeşitlenirse en önemlisi korsan oyunun önü açılırsa o zaman iyi satışlar yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: wustti ben çıktığında söyledim zaten millet kağıt üzerindeki özelliklere bakıp salya akıtıyor. uncharted a bakın millet kıyabeti koparttı grafik şöyle grafik böyle incelemelere baktım alakası yok ekranın küçük olmasına rağmen grafikler kötü (mobil olarak günümüze göre tamam iyi grafikler ama sony nin kastettiği ev konsolları seviyesinde grafik bu anlamda ev konsollarının yanına bile yaklaşamaz haa wii yi kastettiyse o başka)çıkış oyunu uncharted sonraki popiler oyuna bakın baloncuktan adamlar var patlıyorlar filan yahu bu ne kardeşim yapımcılar istese o oyunu şıp diye uyarlar cep telefonlarına tabletlere... zaten herkes yazmış hafıza kartı olaylarını filan. 3g desen adı var kendi yok o tarayıcının durumu nedir.. sözde online oyun oynanacak alet oyunlara girerken tüm online ayarları kapatıyor kapatmasa oyun açılmıyor e incelemede gördük 15-20 dk da bağlanamadı oyuna yükleme sürelerini gördük zaten dışarda ortalama bi otobüs-dolmuş-tramvay yolculuğu 30-45 dk dır 15 dk sı yüklemeyle geçiyor... yerim ben böyle cihazı... para verip kazığı yiyenlerde yok alamayanlar şöyle böyle bırakın bu ayakları görünen köy kılavuz istemez bu cihaz 600 tl bile etmez 32 lik kart + orijinal oyun + saklama kabı hepsi 450-500 tl ederi var 500 deseler 450 ye düşmesini beklerim ederi bu çünkü artık mobil olarak zaman geçirecek çok yol var uncharted ı evde adam gibi oynarım g.t kadar ekranda eciş bücüş oyanamak için 450 tl den 5 kuruş fazla vermem haa kutu içeriği de dediğim gibi olacak...

mantıklı eğer bu dediğini yapsaydı bu fiyatlara peynir ekmek gibi satardı oysa şu anda cihaz oyun çalıştırmaktan başka bişey yapmıyor yani online filan hak getire ama diğer mobil cahazlar tüm ihtayaçlara cevap veriyor ev konsolu değil ki bu oyunlara göre seçim yapayım mobil oyunlarda oynanablirlik ve eğlence önemli onuda diğer cihazlar yapıyor.. zaten mobil konsollar hakikaten önemli olsa adamlar ayrı olarak ciddi aaa oyun yaparlardı bakıyosunuz ya aynı oyun uyarlanmış ya da oyuna gereksiz bölümler ekleyap aynı oyunu kakalıyorlar yersen :) neyse vita ilk çıktığında yazmıştım fikrimi haklı çıktım şimdide yazıyorum bu cihazın gerçek değeri şu piyasada aynen dediğim gibidir :)

Orda farkındaysan ironi yaptım.Bir de mantıklı diyor hey Allahım ya...Sen harbi kafadan rahatsızsın sanırım.Hiçbir firma öyle donanımda ki cihazı o kadar aksesuar ile senin dediğin fiyatta satmaz.Şu hayal aleminden bir kurtul önce.Haklı çıkmış mış.Hadi be.Sen önce eline cihazı al bir iki oyun oyna ondan sonra konuş.Sanki alet çıkalı 2 yıl olmuşta, dediklerin bir bir çıkmış gibi konuşuyorsun.Tamam anladık çamurcusun ama o kadar da olmaz yav.Zaten çamur atmak için mesaj kastığın vitanın yükleme sürelerinin 15 dk. sürüyor demenden belli.Hiç bir şey bildiğin yok bari insanları yanlış yönlendirme.Vazgeç artık şu vita karalama kampanyandan..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.