Şimdi Ara

PS Vita Tüm Bilgiler, SSS ve Güncel Haberler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

quote:

Orijinalden alıntı: ****.

quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: turker03

3g yi psn dışında bir yerde kullanabilecek miyiz? internette gezerken veya ağ oyunları oynarken filan ?

Multiplayer oynamak için hayır ama internete girebilirsiniz.

Ben vita'yı Türkiye'ye geldiği gün almayı düşünüyorum yurt dışındanda alma şansım var ama orjinal kullanacağım için Türkiye'den garantili almak istiyorum ama aklımda 2 soru var;
    1-Tam olarak en son duyurulan Türkiye için vita fiyatları nedir.
    2-Android telefonum var ve wifi modelini alıp telefonumu modem olarak kullanabilirmiyim ona göre 3g veya wifi modelini alıcam.

1- Vita'nın Türkiye resmi satış rakamları şu şekilde:
    *Playstation Vita (Wi-Fi) = 749 TL,
    *Playstation Vita (Wi-Fi+3G) = 899 TL

2-Evet. Telefonunuzdan wi-fi internet yayını yapıp, bu ağa Vita ile bağlanabilirsiniz.

Peki farklı renkler avrupada satışa çıkıcakmı.Japonya'da olacağı gibi.

Allah aşkına şu cırtlak renklerden hangisini beğendiniz?

PS Vita Tüm Bilgiler, SSS ve Güncel Haberler

Belki beyaz olabilir ama siyah çok şık duruyor bence.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=220706647985793&set=a.220381071351684.57347.220206854702439&type=3&theater

• Yani, bence cırtlak duruyor bunlar. Siyah olunca sanki ekran daha büyükmüş hissi veriyor, bir ağır abi havası var. Tabi bunlar zevk meselesi, tartışılmaz. Sorduğum için de özür dilerim, insanların zevkini yorumlayamam.

Konuya da beklerim bu arada, reklam atmak gibi olmasın da.
  • Her gün farklı renk kullanası geliyor insanın :) Ben net bir karar veremedim henüz. Elektronik eşyada renk seçerken dövme yaptıracakmış gibi hissediyorum, sanki geriye dönüşü yokmuş da sonra pişman olacakmış gibi :) o yüzden genelde pişman olmayacağım renkler seçiyorum, siyah gibi.

Ekleme:
    Sony'den gelen son bir bilgiye göre Uncharted'in boyutu 4GB'e yakınmış. Bu yüzden Vita için verdikleri fiziksel bellek kararının doğru olduğuna işaret ediyor ve oyunların sadece download yolu ile edinilmesinin erken olduğunu vurguluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 7 Ekim 2011; 2:59:13 >
  • quote:

Her gün farklı renk kullanası geliyor insanın :) Ben net bir karar veremedim henüz. Elektronik eşyada renk seçerken dövme yaptıracakmış gibi hissediyorum, sanki geriye dönüşü yokmuş da sonra pişman olacakmış gibi :) o yüzden genelde pişman olmayacağım renkler seçiyorum, siyah gibi.

Ekleme:
    Sony'den gelen son bir bilgiye göre Uncharted'in boyutu 4GB'e yakınmış. Bu yüzden Vita için verdikleri fiziksel bellek kararının doğru olduğuna işaret ediyor ve oyunların sadece download yolu ile edinilmesinin erken olduğunu vurguluyorlar.

Açıkçası, fizikselin Türkiye'de çok satılacağını zannetmiyorum. Herkes kardeşliğe yönelecektir.

S.katy, Çin'de çıkma olayı nedir?

edit: 1. mesajda başka bir vita kulübü oluşturmuşsun, gördüm şimdi tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 8 Ekim 2011; 18:40:06 >

• Kulüp değil dostum, sadece güncel haberlerin daha düzenli olduğu bir başlık :) Kulüp çok ayrı, onun yerini alamaz.

Vita için küçük bir ön-inceleme videosu paylaştım.
  • quote:

Kulüp değil dostum, sadece güncel haberlerin daha düzenli olduğu bir başlık :) Kulüp çok ayrı, onun yerini alamaz.

LBP alınması gerekenlerden biri. Multisi de olduğuna göre, para sayılabilir.

Da şeyi merak ettim, kardeşlik yapınca multiden yararlanılabiliyor mu? Öyle olması lazım. Harika bir şey eğer kardeşliği desteklerse. Diyorum bak burada, psn kardeşliği olmazsa ancak oyunlar ciddi bir indirime girince bu cihazı alırım. 65 dolar Uncharted! wtf?
  • quote:

quote:

Kulüp değil dostum, sadece güncel haberlerin daha düzenli olduğu bir başlık :) Kulüp çok ayrı, onun yerini alamaz.

Da şeyi merak ettim, kardeşlik yapınca multiden yararlanılabiliyor mu? Öyle olması lazım. Harika bir şey eğer kardeşliği desteklerse. Diyorum bak burada, psn kardeşliği olmazsa ancak oyunlar ciddi bir indirime girince bu cihazı alırım. 65 dolar Uncharted! wtf?

Evet o fiyatı duyunca ben de irkildim bir an. Hafıza kartı fiyatları zaten ürkütmüşken, birde oyun fiyatları....
    Kardeşlik konusunda hiç deneyimim yok, multi olmazsa kötü olur. Açıkçası kulağa zor gibi geliyor, aynı seriden iki cihaz bağlanınca korsandan nasıl ayırt edecek ki sony ?

• quote:

quote:

quote:

Evet o fiyatı duyunca ben de irkildim bir an. Hafıza kartı fiyatları zaten ürkütmüşken, birde oyun fiyatları....
    Kardeşlik konusunda hiç deneyimim yok, multi olmazsa kötü olur. Açıkçası kulağa zor gibi geliyor, aynı seriden iki cihaz bağlanınca korsandan nasıl ayırt edecek ki sony ?

Bir şey yapar gibime geliyor. PS3'teki bu kardeşlik olayından hoşnut değildi Sony. Neogaf'ı inceledim bu arada, kimse fiyatları sevmemiş. Çoğu kişi cihazı almayacağım diyor. "vita r.i.p" yazan bile var

Kulüptekiler ne diyecek merak ettim, kardeşlik olmazsa kimse almayacak gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir şey yapar gibime geliyor. PS3'teki bu kardeşlik olayından hoşnut değildi Sony. Neogaf'ı inceledim bu arada, kimse fiyatları sevmemiş. Çoğu kişi cihazı almayacağım diyor. "vita r.i.p" yazan bile var

Kulüptekiler ne diyecek merak ettim, kardeşlik olmazsa kimse almayacak gibi.

Bu arada açıklanan fiyatlar Japonya pazarı için. Batıda daha ucuz olacaktır bir nebze de olsa. Şu oranı kurabiliriz tahmin açısından. Vita Japonya'da 325$'dan satılacak, Amerika fiyatı ise 250$.

• quote:

Orijinalden alıntı: slapert

boyu cm ye çevirip yazarsan daha iyi olur.

Oldu paşam başka? Milimetre cinsindende yazalımmı? Teallam yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

Orijinalden alıntı: slapert

boyu cm ye çevirip yazarsan daha iyi olur.

Oldu paşam başka? Milimetre cinsindende yazalımmı? Teallam yaaa

türkiye de uzunluğu biz cm cinsinden ifade ediyoruz senin dünyanda inch olabilir, ayrıca sana ne oluyor ki **** yazsa bunu tamam diyeceğimde dert m. oldu sana
  • Son bir haber: Sony, PSP Save Data'larımızı da PS Vita'da kullanabilmek için bir çalışma yürütüyor.
  • http://www.computerandvideogames.com/viewer.php?mode=article&id=265329

Tarayıcı iyi olacak gibi gözüküyor. PS3 ile yaklaşık aynı browser'ı kullanacak diyorlar ki... Kötü. Öte yandan ps3'ten daha fazla ram'i var, garip. Flash veya html5 desteği olmayacak gibi duruyor.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30734164&postcount=813

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 14 Ekim 2011; 20:49:45 >

• quote:

Son bir haber: Sony, PSP Save Data'larımızı da PS Vita'da kullanabilmek için bir çalışma yürütüyor.

Bu güzel oldu ama psp deki oyunları birde vitaya mı alacağız ? Sanmıyorum
    Neyse seçenekler olması güzeldir.Bekleyip görelim.
  • quote:

quote:

Son bir haber: Sony, PSP Save Data'larımızı da PS Vita'da kullanabilmek için bir çalışma yürütüyor.

Evet almak istersek maalesef tekrar para ödeyeceğiz. Yine de Sony UMD sahiplerine indirimli fiyat sözü verdi. Vita'da PSP oyunu oynamak isteyenlerin sayısı az olacaktır. Bazı oyunları Vita'da çift analog oynayabileceğiz, o bakımdan bazı kült oyunları(peace walker gibi) tekrar çift analog ile oynamak isteyenler olabilir. Dediğin gibi seçeneklerin olması ve Sony'nin bizi savsaklamaması güzel :D

• quote:

http://www.computerandvideogames.com/viewer.php?mode=article&id=265329

Tarayıcı iyi olacak gibi gözüküyor. PS3 ile yaklaşık aynı browser'ı kullanacak diyorlar ki... Kötü. Öte yandan ps3'ten daha fazla ram'i var, garip. Flash veya html5 desteği olmayacak gibi duruyor.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30734164&postcount=813

PSP'de tarayıcı ile birkez mailime bakmışlığım bir kez bir web sitesine gireyimde bişeyler okuyayım demişliğim yok. O kadar kötüydü ki. Eğer Sony Vita'daki güzelim dokunmatik ekrana rağmen aynı şekilde kötü bir tarayıcı ortaya çıkarırsa, gerçekten bu işi bilmediğini kabul etmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 14 Ekim 2011; 23:07:10 >

• quote:

quote:

quote:

Evet almak istersek maalesef tekrar para ödeyeceğiz. Yine de Sony UMD sahiplerine indirimli fiyat sözü verdi. Vita'da PSP oyunu oynamak isteyenlerin sayısı az olacaktır. Bazı oyunları Vita'da çift analog oynayabileceğiz, o bakımdan bazı kült oyunları(peace walker gibi) tekrar çift analog ile oynamak isteyenler olabilir. Dediğin gibi seçeneklerin olması ve Sony'nin bizi savsaklamaması güzel :D

Heyt, psp'm olmadı ve god of war oyunlarını oynamayı düşünüyorum. Ayrıca bir angry birds de almak lazım. Hepsini geçtim, Sony bir aralar taşınabilir umd sürücüsünden bahsediyordu. Ne oldu ki o iş, tutardı aslında.

Tarayıcı b*k etmesin bu sefer. Bak şimdiden hataları var, flash ve html5 desteği yokmuş gibi. (sony'e sövüldü.) Öte yandan sosyal ağlar için hazırladılar, onlar da gayet güzeldi. Party olayı tek başına yeter zaten, bir skype türevi. Ama gerçekten, 512mb ram ile bu işi başaramazsa sorulur. Öte yandan, psp'nin rami azdı, tarayıcı o yüzden yavaş olabilir. Şu anki 3ds ile karşılaştırırsak ki eğer, 128mb ram ile bile 3ds baya yavaş. Psp'nin rami kaçtı, hangi teknoloji rami vardı?

Hepsini geçtim, Sony bu donanımı kullanmayı bilemeyebilir. Ki, şikayet ettiğimiz de bu zaten değil mi?

• PSP'nin rami 100x'de 32mb, 200x-300x'de ise 64mb idi. Hız konusunda bir sorunu yoktu ama kullanışlılık sıfır, yazı yazmak, sayfaların görünümü, bir şeylere tıklamak çok berbattı. Yazılım bakımından Apple beklentileri öyle bir yükselttiki bende, Sony'nin ağzıyla kuş tutması lazım rahat bir tarayıcı sunması için. "PSP'de tuş takımı işi zorlaştırıyordu" peki kabul, bakalım dokunmatik ekranda neler olacak, beklemedeyim :)

Taşınabilir UMD'den ses çıkmadı hala. Bence ondan vazgeçtiler, çünkü UMD sahipleri oyunları indirimli indirebilecek filan demeye başladılar. Hem extra donanım üretmekten yırttı hem de oyunları ikinci kez sattıracak, ne uyanık şu Sony :D

Bence ilerde YouTube için ayrı bir uygulama gelir güncelleme ile, tarayıcıya html5 pek Sony'nin harcı değil, flash desteği ise hayal.
  • Hort!

Ah, S.k.aty ban mı yemiş? Neyse, yarın gelir. Tartışacak konu bulamıyorum. Ah bir tane buldum, cihaz avi. destekler mi desteklemez mi? Attığım her video'yu direk kendi çözünürlüğüne göre ayarlar mı? Vita'ya altyazı ekleme programı gelir mi? (Muhtemelen Sony bunun çok gereksiz olduğunu düşünüp yapmayacaktır. Belki PS Suite ile. Bu Suite'den baya şey bekliyorum. Android gibi bir şey.)
  • Dostum .avi desteğini unut :) altyazıyı da :D Belli bir çözünürlükte mp4 destekleyecek uzuuunca bir süre. Sonra cihaz kırılacak, biz istediğimiz videoları başka programlarla izleyeceğiz vs.. uzun bir zaman var avi konusu için. Altyazı mp4'e gömüp izleyeceğiz sanıyorum, PSP'de yaptığımız gibi.

TR'e ilk Vita ne zaman gelir acaba merak ediyorum. Japonya'dan birine denk gelmiş olabilir mi ? Düşük ihtimal. DH'den birine denk gelse de şöyle bi inceleme yapsa aralık ayında.

Amazon Vita oyunlarını 39$'dan listeledi, buna ne diyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 21 Ekim 2011; 1:28:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.