Şimdi Ara

PS Vita Tüm Bilgiler, SSS ve Güncel Haberler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok inanılmaz anlatmışsınız gerçekten. Bazı özellikleri biraz garibime gitti.
    1 : TV çıkışı yok. (PSP de usb den vardı.) Bunda da olacakmı usb üstünden. :/
    2 : UMD sahiplerine 2. kez indirimli satın alma (Paraya doymuyor sony :D)
    3 : Hafıza kartları neden bu kadar pahalı O_O
    4 : 3G de neden bu kadar yavaş bir limit koydular. (3G Adı üstünde biraz daha yüksek olabilirdi.)
    5 : Kameraların 2 side VGA mı gerçekten.(Bir yerde 5mp olarak görmüştüm arka kamerayı)
    6 : Dahili hafıza yok O_O
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Çok inanılmaz anlatmışsınız gerçekten. Bazı özellikleri biraz garibime gitti.
    1 : TV çıkışı yok. (PSP de usb den vardı.) Bunda da olacakmı usb üstünden. :/
    2 : UMD sahiplerine 2. kez indirimli satın alma (Paraya doymuyor sony :D)
    3 : Hafıza kartları neden bu kadar pahalı O_O
    4 : 3G de neden bu kadar yavaş bir limit koydular. (3G Adı üstünde biraz daha yüksek olabilirdi.)
    5 : Kameraların 2 side VGA mı gerçekten.(Bir yerde 5mp olarak görmüştüm arka kamerayı)
    6 : Dahili hafıza yok O_O

1- Aparat ve yazılım desteği ile sağlanır.
    2- Evet maalesef ikinci bir ödemeden bahsetti Sony.
    3- Yine maalesef fiyatları çok yüksek. Yine de PSP'de olduğu gibi çin malı ucuz ürünler çıkacaktır.
    4- Koyulan 3G download hızı için değil. Download limiti. Bu limit taşınabilir cihazların hepsinde var, sanırım gsm operatörlerini fazla yormamak için yapılıyor.
    5- Ben de 5mp olarak okudum birkaç yerde. Bence oldukça yeterli kamerası. Akıllı telefonlarla yarışır düzeyde.
    6- Evet yok :) hafıza kartına biraz para bayılcaz :) Ben oyun fiyatları daha önemli, onlar uygun olursa diğer şeyler çok dert açmaz. Yoksa her oyuna bir hafıza kartı para vermek içten bile değil.

• Almayı düşünüyorum ama bakalım biraz zaman geçtikten sonra :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****.

Dostum .avi desteğini unut :) altyazıyı da :D Belli bir çözünürlükte mp4 destekleyecek uzuuunca bir süre. Sonra cihaz kırılacak, biz istediğimiz videoları başka programlarla izleyeceğiz vs.. uzun bir zaman var avi konusu için. Altyazı mp4'e gömüp izleyeceğiz sanıyorum, PSP'de yaptığımız gibi.

TR'e ilk Vita ne zaman gelir acaba merak ediyorum. Japonya'dan birine denk gelmiş olabilir mi ? Düşük ihtimal. DH'den birine denk gelse de şöyle bi inceleme yapsa aralık ayında.

Amazon Vita oyunlarını 39$'dan listeledi, buna ne diyorsun ?

Yok yav, mp4 değil de, h.264 atarız?

Amazon ne yapıyor bir anlayamadım, fiyatlar sürekli değişiyor. 39$ olarak kalır, umarım.

-IGN falan inceleme yapar, çok da sorun değil benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: ****.

Dostum .avi desteğini unut :) altyazıyı da :D Belli bir çözünürlükte mp4 destekleyecek uzuuunca bir süre. Sonra cihaz kırılacak, biz istediğimiz videoları başka programlarla izleyeceğiz vs.. uzun bir zaman var avi konusu için. Altyazı mp4'e gömüp izleyeceğiz sanıyorum, PSP'de yaptığımız gibi.

TR'e ilk Vita ne zaman gelir acaba merak ediyorum. Japonya'dan birine denk gelmiş olabilir mi ? Düşük ihtimal. DH'den birine denk gelse de şöyle bi inceleme yapsa aralık ayında.

Amazon Vita oyunlarını 39$'dan listeledi, buna ne diyorsun ?

Yok yav, mp4 değil de, h.264 atarız?

O farketmez sonuç olarak mp4 olacak dostum.

• Sony, Vita'da PSOne oyunlarının "başlangıçta" desteklenmeyeceğini duyurdu. Ayrıca tarayıcının Flash desteği olmayacağı dedikodusunu da Famitsu doğruladı. Fanlar Vita'da "beklenecekler" listesi oluşturmaya başlamış bile.
  • Dostum muhtemelen sen de bilmezsin ama PS Suite Vita'yı destekliyor ya, Unity motoruyla iOS'a Android'e oyun geliştirenler C#'yi kullanarak vita'ya da oyun geliştirmek istiyorlarmış. PS Suite SDK'sıyla.

Olur mu ki? Android oyunları da vita'da oynanabilir olacakmış.
  • Vay bea nereden nereye geldi.. n-gage ler ile başlamıştık zamanında
  • Geçen tekno seyir'in tozlu raflardaki gameboy serisini izledim. Meğer her şey Nintendo'yla başlamış. İzlemek isteyen varsa buyursun, el konsollarına bakış açım değişti şahsen.

http://www.teknoseyir.com/27240/mario-sokaga-cikiyor-nintendo-game-boy/
  • quote:

Dostum muhtemelen sen de bilmezsin ama PS Suite Vita'yı destekliyor ya, Unity motoruyla iOS'a Android'e oyun geliştirenler C#'yi kullanarak vita'ya da oyun geliştirmek istiyorlarmış. PS Suite SDK'sıyla.

Olur mu ki? Android oyunları da vita'da oynanabilir olacakmış.

SDK biraz pahalı değil miydi, çok fazla geliştirici çeker mi bilmiyorum. Ama bi android market bi apple store gibi bir pazar oluşturabilirse Sony, tadından yenmez. Yeni oyun yazmaktansa var olan oyunları uyarlamaya çalışmazlar umarım, yine PSP'deki kırpılmış oyun senaryosunu yaşamak istemem.

TeknoSeyir'i izledim sağol link için. Akşam akşam nostalji yaşadım :) aklıma şu geldihttp://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2006/12/powerglovewii.jpg

• quote:

Geçen tekno seyir'in tozlu raflardaki gameboy serisini izledim. Meğer her şey Nintendo'yla başlamış. İzlemek isteyen varsa buyursun, el konsollarına bakış açım değişti şahsen.

Nasıldı, nasıl değişti ? Merak ettim yanlış anlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Geçen tekno seyir'in tozlu raflardaki gameboy serisini izledim. Meğer her şey Nintendo'yla başlamış. İzlemek isteyen varsa buyursun, el konsollarına bakış açım değişti şahsen.

yahu ne bileyim, gameboy zamanını hiç böyle beklemiyordum. O zamanlar bile karşılıklı oynama varmış, yuh dedim içimden. Arka aydınlatma yok, sadece ışığa girince aydınlanıyor falan... Meğer vita ne güzel bir cihaz

Derste psp oynadım ve acayip zevkli. Öyle yazayım dedim, vitayı alacağım sırf bu yüzden.

@Sk*ty,

İşte Sony sanırım o pazarı oluşturmaya çalışıyor. Sonuçta az inceledim şu Unity'i ve gördüm ki her geliştirici kendi oyununu yapıp iOS'da oynatabiliyor. Bu harika bir şey.

"Lisaslanmamış" oyunlar da psn üzerinde olacakmış. Yani SDK pahalı olur mu bilmiyorum, bence olmaz. PS1 oyunlarını Android'e getirmeye çalışıyorlarmış. Öncelikle hedef Sony'nin cihazları, sonra Android: 2.3 ve üstü.

Çok güzel olurdu, öyle mini oyunlar görsek Vita'da. Onlar da 40$ falan oluyormuş

epic fail yerdi Sony.

• quote:

quote:

quote:

yahu ne bileyim, gameboy zamanını hiç böyle beklemiyordum. O zamanlar bile karşılıklı oynama varmış, yuh dedim içimden. Arka aydınlatma yok, sadece ışığa girince aydınlanıyor falan... Meğer vita ne güzel bir cihaz

Derste psp oynadım ve acayip zevkli. Öyle yazayım dedim, vitayı alacağım sırf bu yüzden.

@Sk*ty,

İşte Sony sanırım o pazarı oluşturmaya çalışıyor. Sonuçta az inceledim şu Unity'i ve gördüm ki her geliştirici kendi oyununu yapıp iOS'da oynatabiliyor. Bu harika bir şey.

"Lisaslanmamış" oyunlar da psn üzerinde olacakmış. Yani SDK pahalı olur mu bilmiyorum, bence olmaz. PS1 oyunlarını Android'e getirmeye çalışıyorlarmış. Öncelikle hedef Sony'nin cihazları, sonra Android: 2.3 ve üstü.

Çok güzel olurdu, öyle mini oyunlar görsek Vita'da. Onlar da 40$ falan oluyormuş

epic fail yerdi Sony.

Biz arkadaşım ile beden derslerinde psp oyunuyoruz NBA,Fifa, Naruto falan oynamak gayet zevkli oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Sk*ty,

epic fail yerdi Sony.

Biz arkadaşım ile beden derslerinde psp oyunuyoruz NBA,Fifa, Naruto falan oynamak gayet zevkli oluyor.

Aslında bana yararlı bile geldi. Tenefüs aralarında bir angry, bir gow atıyorum, deşarj olup derse giriyorum ve konsantrem artıyor.

• SDK 3000$ filan diye okumuştum ilk haberi çıktığında. Ama bu SDK neyi kapsıyor bilmiyorum tam olarak.

Aynen, kaliteli mini oyunları 2-3$'a alabilsek iOS'da olduğu gibi, harika olurdu.

Ben amfi sınıfta arkalarda dizi izliyordum PSP ile :D pek multi oynayacak PSP yoktu. Ama bir keresinde kütüphanede 4 kişi buluşup oynamıştık :)
  • Japonya'da vita önsipariş kuyruğunda monster hunter maçları atan görmüşler, bu nedir şimdi

PS Vita Tüm Bilgiler, SSS ve Güncel Haberler

We Suspect There Were A Couple Of Rounds Of Monster Hunter Being Enjoyed In The Queue For PlayStation Vita.

Çok... Ne derler ona, yabancılar kullanıyor daha çok. Neyse, durum öyle ki, vita kuyruğunda psp oynuyorsun. Ayrı bir fantezi, ne diyelim.

Ben de bir haber okumuştum, Vita'nın SDK'sı(Suite değil) PSP'den 7 kat daha ucuz ve ps3'ten de ucuzdu diye.

http://www.pushsquare.com/31259/tgs-11-playstation-suite-sdk-to-launch-in-november/

Öte yandan, madem konu açılmış, Vita CryEngine 3'ü destekliyordu sözde. Hani göremedik? Ulan Cevat bile vita'yı sevmedi, nesini destekliyor diyorlar(!)

• quote:

Japonya'da vita önsipariş kuyruğunda monster hunter maçları atan görmüşler, bu nedir şimdi

We Suspect There Were A Couple Of Rounds Of Monster Hunter Being Enjoyed In The Queue For PlayStation Vita.

Çok... Ne derler ona, yabancılar kullanıyor daha çok. Neyse, durum öyle ki, vita kuyruğunda psp oynuyorsun. Ayrı bir fantezi, ne diyelim.

Ben de bir haber okumuştum, Vita'nın SDK'sı(Suite değil) PSP'den 7 kat daha ucuz ve ps3'ten de ucuzdu diye.

http://www.pushsquare.com/31259/tgs-11-playstation-suite-sdk-to-launch-in-november/

Öte yandan, madem konu açılmış, Vita CryEngine 3'ü destekliyordu sözde. Hani göremedik? Ulan Cevat bile vita'yı sevmedi, nesini destekliyor diyorlar(!)

dostum cevat yerli bir arada konsollara sallıyordu, yok bunları donanımı yetmez, yok remi yetmez, sonra ne oldu parayı gördü, direk konsollara yöneldi.Bu işler paraya bakar, eğer vita çok satarsa eminim o da vitaya oyun geliştirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 28 Ekim 2011; 22:34:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: masmari

quote:

Japonya'da vita önsipariş kuyruğunda monster hunter maçları atan görmüşler, bu nedir şimdi

dostum cevat yerli bir arada konsollara sallıyordu, yok bunları donanımı yetmez, yok remi yetmez, sonra ne oldu parayı gördü, direk konsollara yöneldi.Bu işler paraya bakar, eğer vita çok satarsa eminim o da vitaya oyun geliştirir.

Güzel olurdu el konsolunda Crysis oynamak Ve haklısın da, bunu düşünmemiştim. Yerli atıp tutuyor, iş onda bitmiyor demek ki.

O değil de, gelecek cod'un multisi 16 kişi destekler mi ki? Şuan az bütçeli her oyunda 2-4 kişilik coop desteği sağladılar, güzel gidiyor da hep 4 mü kalacak ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 28 Ekim 2011; 23:18:42 >

• call of duty en az 8 kişi olur multisi ama kim bilir belki daha fazla yaparlar.Activision şöyle bir iki ekran görüntüsü paylaşsaydı iyi olurdu, acayip merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 29 Ekim 2011; 1:12:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmari

call of duty en az 8 kişi olur multisi ama kim bilir belki daha fazla yaparlar.Activision şöyle bir iki ekran görüntüsü paylaşsaydı iyi olurdu, acayip merak ediyorum

İşte o merakımızı iyi besleyemezse sonucu kötü olacak, bundan korkuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.