Şimdi Ara

PS Vita Tüm Bilgiler, SSS ve Güncel Haberler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy1204

ya şimdi 3g modeline mikrofonlu kulaklıklardan alıp arama yapabilirmiyiz

Hmm,

Skype desteği var, ancak öyle. Herhalde skype'ı sadece 3g'li olarak kullanabilirsin, ha ne kadar harcar bilmiyorum, ama olur. Telefon olarak kullanılamaz ama; ancak kırılırsa; o da çok zor.
  • Viber tarzı uygulamalar gelecektir bence Vita'ya, o zaman rahat rahat konuşma yapılabilir.
  • -In case you don't have space on your Vita Memory Card, you can download games from PS Store to your PS3 or PC first.

Oynadıktan sonra da PC'ye kaydetme olacak mı ki? Haber çok güzel bu arada, Sony'den böyle bir şey beklemezdim he, takdir ettim. PC'ye hemde
  • 17 aralıkta Vita ile birlikte çıkacak oyunlar arasında olan Uncharted Golden Abyss'in ingilizce dil seçeneği olacakmış. Buna göre diğer çıkış oyunlarının da olacağını varsaymak yanlış olmaz. Aslında asıl merak ettiğim acaba Vita'nın kendisinde ingilizce menü olacak mı ilk etapta.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 21 Kasım 2011; 1:51:40 >
  • Yeni Haber:
    Vita’da birden fazla PSN hesabı kullanmak isterseniz extra hafıza kartı satın almanız gerekecek (ilk sayfa).
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.