Şimdi Ara

Ps vita v.s Ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ps vita almak niyetindeydim. ama daha sonra ps3 'de oynanan oyunların çok keyif verdiğini fark ettim. şimdi, sizce ps vita mı ps3 mü almalıyım. yoksa hiç birini almayıp ps'ün bir sonraki modeli için mi beklemeliyim. benim istediğim şey oyunların keyfini çıkarmak. Bunu da iyi grafik ve gerçekçilik sağlayacağı için bir bilene danışayım dedim. cevaplarınızı bekliyorum.

• Evde 3-4 saat bos zamanin varsa ps3 al yoksa isinden istifa et az calisacagin biseye gecip ps3 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3.elde ne kadar zevk alabilirsin ki oyun oynamaktan
  • duruma göre değişir. iyi bir telefon/oyun konsolu/pc veya kendine özel tv falan var mı?
  • ps3 al pişman olmassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelonmember

Merhaba. Ps vita almak niyetindeydim. ama daha sonra ps3 'de oynanan oyunların çok keyif verdiğini fark ettim. şimdi, sizce ps vita mı ps3 mü almalıyım. yoksa hiç birini almayıp ps'ün bir sonraki modeli için mi beklemeliyim. benim istediğim şey oyunların keyfini çıkarmak. Bunu da iyi grafik ve gerçekçilik sağlayacağı için bir bilene danışayım dedim. cevaplarınızı bekliyorum.

Bence yaş'a bağlı bir durum. Oyun oynamanın asıl gerçek tadını alamayan insanların çoğuna vita cazip gelir. Ama gamer yani günümüzdeki stabil, düzenli her gün oyun oynayan insanlar ise kesinlikle ev konsolunu tercih ederler ki böyle olması gerekir. Ben ufacık ekranda zevk alamam oyun dediğin büyük ekrandır

• Eskiden xbox'ım vardı fakat artık yok. bende ps3 e yöneliyim dedim. ps vita'yı istedim ama hiç ısınamadım. şu an ps3 almayı düşünüyorum. sizce ps4 'ü beklemek çok mu aptalca bir hareket olur :D.daha 3 yılı var diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır PS Vita
    7 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Xbox One S Kolu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PS3 al çok iyi oyunları var, diğerlerini sonra düşünürsün. Vita'nın şu an fazla oyunu yok...
  • Hocam ps3 al derim yeni nesil konsolun ne zaman cikacagina dair resmi birsey yok vitada cogu arkadasin dedigi gibi oyun kitligi var ): bence vita icin acele etme bu arada oyunda cikar fiyatida duser uygun fiyattan almis olursun yinede secim senin tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler . ps3 almaya karar vermiş bulunmaktayım. Hocam ne alaka abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xienon

quote:

Orijinalden alıntı: echelonmember

Merhaba. Ps vita almak niyetindeydim. ama daha sonra ps3 'de oynanan oyunların çok keyif verdiğini fark ettim. şimdi, sizce ps vita mı ps3 mü almalıyım. yoksa hiç birini almayıp ps'ün bir sonraki modeli için mi beklemeliyim. benim istediğim şey oyunların keyfini çıkarmak. Bunu da iyi grafik ve gerçekçilik sağlayacağı için bir bilene danışayım dedim. cevaplarınızı bekliyorum.

Bence yaş'a bağlı bir durum. Oyun oynamanın asıl gerçek tadını alamayan insanların çoğuna vita cazip gelir. Ama gamer yani günümüzdeki stabil, düzenli her gün oyun oynayan insanlar ise kesinlikle ev konsolunu tercih ederler ki böyle olması gerekir. Ben ufacık ekranda zevk alamam oyun dediğin büyük ekrandır

Böyle söylemen yanlış çünkü kendi düşünceni söylüyorsun belki de o adam konsalla etkileşime girmeyi uçak ta işinde ofisinde oyun oynamayı seviyordur bu yüzden vita alır bende şuan ikisi de var hatta vitayı daha bugün aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.