Arkadaşlar resimde görüldüğü şekilde bir aparat yardımıyla ps1 kolunu bilgisayara bağladım. işletim sistemim win7-64bit. denetim masası-aygıtlar kısmında 4 in 1 wheel adıyla aygıt tanımlandı. aygıta sağ tıklayıp oyun kumandası ayarları ve özelliklere tıklayıp oyun kumandası sınama ekranına geliyorum. burada eksenler, düğmeler ve bakış açısı başlığı şeklinde 3 başlık var.
yön tuşları -- bakış açısı bölümünü analog sağ,sol -- eksenleri yuvarlak -- düğme2 üçgen -- düğme3 L1 -- düğme5 R1 -- düğme6 L2 -- düğme7 R2 -- düğme8 select -- düğme9 start -- düğme10 sol analog üstüne basıca-- düğme11 sağanalog üstüne basıca-- düğme12 tuşlarını hareket ettiriyor. Fakat ; kare -- ekseni aşağı X -- ekseni yukarı hareket ettiriyor
düğme1 ve düğme4 tuşları boşta hiç hareket etmiyolar
şimdi benim sorunum kare ve X tuşlarının sol analog tuşunun aşağı ve yukarı hareketiyle aynı işlevi yapması.
Kare ve X tuşları -- düğme1 ve düğme4 tuşlarını hareket ettirmesi gerektiğini düşünüyorum bunu nasıl düzeltebilirim??? Ne yaptıysam halledemedim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yol gösterebilecek var mı??? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hiç uğraşma git 15 liraya usb joystick al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dr. Donanım
kullanıcısına yanıt
doğru ama 15 gün sonra bozuluyor. Bu sony kol ömürlük ve çok kaliteli. çekyat altında duruyodu pc'ye tanıtıp kullanmak istiyorum...