Şimdi Ara

Ps1 oyununu Ps2 de oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ps2 sahibiyim. Ps2 im cipli. Ben Resident evil 1,2,3 ü ps2 de oynamak istiyorum. Bildiyiniz gibi RE 1,2,3 Ps1 oyunu. Ben ps2 de nasil RE 1,2,3 ü nasil oynarim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 8 Temmuz 2012; 10:32:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1z1a1q

Oynayamazsin.Bosuna dememisler "PS1" oyunu diye...

Ama internettde arasdirdim Ps1 oyununu ps2 ye takip 3 kere Resete basinca calisiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet0752

quote:

Ama internettde arasdirdim Ps1 oyununu ps2 ye takip 3 kere Resete basinca calisiyor...

sehir efsanesi olma ihtimali?

• ps1 oyunlarını oynarsın kardeşim.Mesela benim makinamda ps1 oyununu açması için 2 defa reset tuşuna basarak öyle açılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

ps1 oyunlarını oynarsın kardeşim.Mesela benim makinamda ps1 oyununu açması için 2 defa reset tuşuna basarak öyle açılırdı.

benimkide öyleydi
  • Benimde ps2 var.Makina slim ise direk cd'yi koy biraz zorlasada açılıyor
  • quote:

Bilmeden etmeden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

PS1 oyunlarının büyük bir çoğunluğunu (ki bu oran %99'dan dahi fazladır) PS2'de oynayabilirsiniz.

Hem de az da olsa daha iyi bir görüntü kalitesiyle.

Selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden bi arkadaş bir ps cd sinde iki oyun olan oyunları ps1 de çalıştırırdı, acaba ps1 içinde bole bişi varmı, yani bir DVD ye bi kaç ps1 oyununu atsak çalıştırırmı
  • Eskiden ben çok oynardım (PS2'yi sonradan birine hediye ettim) sadece takardım çalışırdı, sadece save olayında sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum ama çok zaman oldu detaylarını hatırlamıyorum. Direk çalışması veya resetle çalışması çipine göre değişiyor olabilir bilemiyorum.
  • Mars Action a752 Chipli bir ps2 slim model var bende SCPH-75004. En iyi chip olmasa bile ps1 oyununu açıyor. Cd yi takıp çift reset atmak koşuluyla. DVD film koyunca da çift reset ile çalışıyor. Aksi taktirde tepki yok. Deneme yanılmayla öğrenmiştim. Yalnız bazı oyunlar ps1 makinesindeki gibi akıcı değil. Yavaş çekim (slow motion) gibi çalışıyor. Mesela Mortal Kombat 4. Çoğu sorunlu. Bazı oyunlar iyi. Texture yumuşatmayı açarsanız grafikler ps1 deki gibi kareli kareli olmuyor. Directx 3d gibi düzeliyorlar. Ama çoğu oyunda performans alamadım chipten midir bilmiyorum. Oyunlar bozuk çalışıyor ve ekran yukarı doğru kaymış şekilde açılıyor. Aşağısı boş yukarı kaymış şekilde. Ps1 oyunları oynarken save yapmak için ps1 memory kartı takmak gerekiyor ps2 ye. Ps one ım da var o yüzden sorun etmedim ama çözümü var mı bilmiyorum. God of war serisi hala süper 1-2. Ps2 nin kendi oyunlarında bir problem yok. Sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyurtseven -- 29 Mayıs 2016; 18:57:38 >

• PS1 oyunun PS2 de oynanabildigini şuan öğrendim 🤔

• Güzel hortlamış. 

• PS3’te de CD’li PS1 oyunları oynanır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.