Şimdi Ara

ps2 chip acil cevap bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende ince kasa ps2 var ve chip taktıracam mobda 760 diye bir chip var 60 ytl bu chip'ten taktırıyım mı nasıl yada sizin önereceğiniz birşeyler varsa sevinirim

• bne kullanıyorum memnunum ama nasıl oldugu konusunda bir fikrim yok...
  • ne kadardır kullanıyorsun ve oyunları açmama ve dvd seçme gibi problemler var mı
  • 4 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar dvd film falan denemedim ama aldığım oyunları çok güzel çalıştırdı netten indiriliop verbatim dvd ye yazılan oyunlar çokta güzel oynuyorum...
    hiç bir sorun yok...
  • Benim makinada Messiah2 var, taktıracaksan bu çipten taktır. Kaliteli bir çip...
  • evet benim de messiah pro2 çipim var..henüz oyun-dvd film açamama gibi sorunla karşılaşmadım..
  • arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.peki bu messiah pro2 chip ne kadar birde ben istanbul'a yeni taşındım nerde bulup taktırabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 3 yıl önce 100 YTL'ye mi ne taktırmıştım sanırım... Şimdi daha ucuzdur. Doğubank'ta filan takarlar.
  • alptekin saol dostum
  • bendede mseih 2 var ama baya eskıdı bu chıp bundan sonr acıkan varmı bak sorun dersen son zamanlar yasamaya basladım ve bazı dvd ler dede yasadım ozellıkle rus dvd lerde orjınallerde hıc bır sorun yasmadım ama rus lar da yasadım...
  • beşiktaş ta bulabilirsin
  • Melissah artık yok. Dms, matrix infinty, molbo pahalıdan ucuza böyle sıralanıyor. Tahtakale elektronikçilerini araştır çok uygun fiyata yaptırırsın. Yalnız sokaktaki aslında birnevi havyan olan insanlara dikkat et sana bir şey lazımmı abi diye gelirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.