Şimdi Ara

--PS2 CRT/LCD MONİTÖRLERE NASIL BAĞLANIR, EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALINIR-- (Resimli anlatım) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
11
Favori
120.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mavihan görüntülere baktım gerçekten çok güzel görünüyor Ps2 komponent bağlantı ile hakikaten çok iyi görünüyor özellikle detaylar ve derinlik konusunda s-video ve kompozitten çok daha üstün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@mavihan görüntülere baktım gerçekten çok güzel görünüyor Ps2 komponent bağlantı ile hakikaten çok iyi görünüyor özellikle detaylar ve derinlik konusunda s-video ve kompozitten çok daha üstün.

sayende dostum sayende

görüntüleri küçültme programı yoktu. olan varsa küçültüp koyabilir

her sey süper de tamekran sorununu çözünce daha süper olcak.

• @mavihan yaşadığın tam ekran sorunu ile ilgili biraz araştırma yaptım forumlarda ama tayda değer bir sonuç elde edemedim. Neden ekranın kenarlarında öyle bir boşluk kaldı anlamadım valla Halbuki herşey olması gerektiği gibi ayarlanmış yani tv kartının çözünürlüğü ile monitörünün özgün çözünürlüğü aynı ama buna rağmen ufak boşluklar kalması garip. Bir de şunu dener misin acaba girdiğin oyunların options kısmından ekran formatını değiştir bakalım ne olacak? 4/3 ve 16/9 seçenekleri arasında git gel bakalım değişen bir şey olacak mı?
  • Beyler ya bendede PS2 var (Kalın Kasa) Acer 22" LCD AL2216W var.Ben arkadaş anlatmış ama pek anlamadım kaba taslak bir malzemeleri yazarmsınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Beyler ya bendede PS2 var (Kalın Kasa) Acer 22" LCD AL2216W var.Ben arkadaş anlatmış ama pek anlamadım kaba taslak bir malzemeleri yazarmsınız?

Olay basit aslında şöyle özetliyeyim eğer PS2 den en iyi görüntüyü almak istiyorsanız komponent bağlantıya ihtiyacınız var. Lcd monitörünüzde en iyi görüntüyü verecek cihaz ise Avermedia Tv Box9 DVI modelidir. Bu modelde hem s-video hem kompozit hem de komponent girişleri var ama siz komponentten bağlantı yapacağınız için diğerleri ile işiniz olmayacak. Bir adet Tv Box 9 DVI ile bir adet komponent kablo aldığınız takdirse Ps2 nizi elinizdeki lcd monitöre bağlayıp çok güzel görüntü alabilirsiniz

• teşekkürler.
    Ellerine sağlık
  • arkadaşlar PS2 DEĞİL hatta PS3 BİLE BAĞLARSINIZ LCD MONİTÖRE NASIL MI?

aşağıda size örnek olarak RECEIVER bağlantısı yapılmış FOREX 5830E tv box videosunu göstereceğim artık PS2 VEYA PS3 ü de siz bağlarsınız çok basit.

FOREX 5830E HDMI Component girişlidir yani YPPBPR KABLOSU içinde standart gelir buda size İNANILMAZ güzel bir görüntü sunuyor.

tıkla izle

olay basit bu videoda receiverı bağlamışlar ama siz aynı şekilde ps2-ps3 bağlayabilirsiniz. mantık aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _U_U_R_ -- 11 Haziran 2008; 17:52:14 >
  • güzelll
  • up
  • arkadaşlar size bi uzman sorusu elimde bi ivo marka projeksiyon var ve component olarak bağlamak iştiyorum kaynak seçeneklerinde sanki var gib,/ Rb/Rl bişi var tam hatırlamıyorum şuan ama giriş olarak kırmızı veyaz siyah sarı renklerde yuvarlaklar var birde VGA girişi var ben component düzeyinde bir görüntü kaitesi yakalamak için ne yapmalıyım
  • LCD Monitöre PS2 / PS3 nasıl bağlanır???

VIDEOYU IZLEMEK İÇİN TIKLA
  • arkadaşlar bunlar iyi güzel görüntü kalitesi açısından gerekli ben görüntü kalitesini umursamıyorum scartı dvi yada analoga ceviricek bi alet kablo yokmu acaba? tek isteğim ps2 yi lg lcd ime bağlamak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellcaress

arkadaşlar bunlar iyi güzel görüntü kalitesi açısından gerekli ben görüntü kalitesini umursamıyorum scartı dvi yada analoga ceviricek bi alet kablo yokmu acaba? tek isteğim ps2 yi lg lcd ime bağlamak..

zaten o görüntüleri onun için verdim receiver bağlantı şekline dikkat ettiysen sarı-yeşil-kırmızı kablolar takılı sende aynı şekilde ps2 bağlarsın
  • Bende de bu kenarlarda ki boşluk hadisesi oluyor malesef bence oyundan değil monitörden kaynaklanıyor 19" Samsung 932N Plus, X360 veya PS3 de aynı sorunu yaşatmıyor ama PS2 de malesef bu sorun var... gerçi çok rahatsız etmiyor ama Sağ ve sol tarafta 1cm kadar boşluk oluştu, Crt monitör de sorunsuz, PS2 den kaynaklanıyo da olabilir SCPH-90004
  • öncelikle venom800 bole bı konu actıgın ıcın ve mukkemmel bı yardım gosterdıgın ıcın cok tsk ederım benım sorum su bende pcmde kullandıgım go marka lcd var ve dırek pcmın ıc haznesınde baglı yanı pcı slotuna takılı avermedia hybrid dijital+analog bı tv kartım mevcut bu kartta svıdeo ve kompozıt cıkısları var ps2yı taktım kompozıtle denedım ıyı bır performans alamadım acaba svıdeo ıle denesem komponent kadar beklemıorum ama ıyı bı goruntu,kullanabılcek bı goruntu elde edermıyım bı kucuk bı sıkkıntım daha var ekran tam ekran olmuyo acaba baska bı porgram ılemı calsıtırmalıyım cunku bu calsıtırdıgımtvkartın calsıtırdıgı aver medıa center dıe bısı ılgın ıcın sımdıden tsk ederım ii calısmalar
  • oncelikle boyle bir konuyu detayli anlattiginiz icin tesekkur ederim, aklimi kurcalayan ise su komponent baglanti sekli! kompenent kablonun her iki ucu da ayni bir ucunu lcdye baglayabilirim arkasinda girisler mevcut diger ucunu nasil baglicaz ps2 ye?? burasini cozemedim araya gelecek aparat nedir, tesekkurler

--PS2 CRT/LCD MONİTÖRLERE NASIL BAĞLANIR, EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALINIR-- (Resimli anlatım)

edit: su mercegin oldugu yerdeki kisim sanirim ps2 ye gircek, ilk dikkatli bakmama ragmen ps2 girisi oldugunu simdiki gibi cozemedim?

en sagda bulunan ps2 girisimi

son olarak: komponenet kablo ps3 icin hdmi dan iyi degildir degil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 19 Temmuz 2008; 5:08:03 >

•  --PS2 CRT/LCD MONİTÖRLERE NASIL BAĞLANIR, EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALINIR-- (Resimli anlatım)

soyle bir kart buldum ebayden, olurmu uyarmi ?
  • @vahitbudak

komponent kablonun her iki ucu aynı degildir. orada gordugun altı tanesi lcd tv'ye baglanıyor,
    en sagdaki ise ps2'ye baglıyorsun. dikkatli bakarsan o ucun diger altı taneden farklı oldugunu
    goreceksin. kırmızı-yesil-mavi komponent goruntu icin, sonraki sarı video icin, sonraki kırmızı-
    beyaz ise ses icindir, onları tv'ye baglayacaksın, en sagdaki mavi ucu ise makinaya baglayacaksın.

buldugun kart ile yanlızca tv izleyebilirsin, ps2 icin isine yaramaz goruntu alamazsın.
  • Venom Hocam başlık ps2 için ben müsaadenle ps3 için bir soru sormak istiyorum.
    Bende Philips 190x6fb lcd monitör var Hdmı to dvı bağlarsam ( monitörün hdcp desteği olmadığı için) görüntü alamıycağıma dair yazılar okudum.
    Bu monitöre Ps 3 bağlayabilirmiyim.? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

@vahitbudak

komponent kablonun her iki ucu aynı degildir. orada gordugun altı tanesi lcd tv'ye baglanıyor,
    en sagdaki ise ps2'ye baglıyorsun. dikkatli bakarsan o ucun diger altı taneden farklı oldugunu
    goreceksin. kırmızı-yesil-mavi komponent goruntu icin, sonraki sarı video icin, sonraki kırmızı-
    beyaz ise ses icindir, onları tv'ye baglayacaksın, en sagdaki mavi ucu ise makinaya baglayacaksın.

buldugun kart ile yanlızca tv izleyebilirsin, ps2 icin isine yaramaz goruntu alamazsın.

yapma kardes ya olmuyo demek cokta ucuza bulmustum bunu! nasil anlicaz olup olmadigini neye bakarak anliyoruz, herseferinde gelip burda sormuyayim diye

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.