Şimdi Ara

ps2 de nasıl oyun oynarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir ps2 var çipli fat kasa 5004 laseri sadece bazı cdleri okuyo çoğunu okumuyo ben buna usb ile oyun oyanamak istiyorum arka hdd yeri bozuk o yüzden hdd takamam.usb ile nasıl oyun oynarım free mcboot ile oluyo diyorlar ama pnun içinde memory card lazım oda bende yok .şimdi ben bunla nasıl oyun oynarım usb ile ve flash diski nasıl memeory card olarak kullanırım
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akpli ateist kullanıcısına yanıt
    Hiç yapmadım ama yapılabiliyor çalıştırmadığı oyun çok oluyormuş ama bu işi yapacaksan memory şart önce kart alarak başla bence.
  • free mcboot gibi cd yapman lazım. elf dosyalarını yaptığın cd ye yükleyecen. sen iyisimi sen free mcboot nasıl yapılır önce onu bir araştır bence. memory cart ile daha hızlı oluyor ama cd takarakta yapabilirsin tabi.

ama cd yi her seferinde takman gerek. cd ile dene eğer işini görürüyorsa sonra memory card alır dosyaları mc e atarsın. sonrasında flash disk takmak kolay fakat kötü bir haberim var ps2 deki usb 1.1 yani çok yavaş. bağzı oyunlarda saç baş yolabilirsin. cd olan oyunları daha rahat oynarsın (boyut) tekken tag gibi ama dvd olan oyunlarda daha beklersin yükleme ekranını (tekken 5) gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.