Arkadaşlar slmlar, Aranızda ps2 ye adaptör bağlayıp adsl ile multiplayer oyun oynayan var mı? varsa performans nasıl rahat oynanıyor mu? kopya cd ler için herhangi bir yazılım var mı? bildiğim kadarıyla kopya oyunlar sorunlu oluyor muş online oynanınca birisi bana yardım ederse sevinirim.şöyle online bir FPS oynama hayalim var.yada pes online falan oynansa... Sizden gelen yorumlara göre Adaptör almayı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler
Arkadaşım, Türkiye şartlarında online olarak PS2 oynama şansın yok. (tabiki çok paran varsa o başka...) 1- Oyunların orjinal olması ve PS2'ye çip taktırmaman gerekiyor. 2- Bağlantı hızının 1024 ve üstü olması gerekiyor.. 3- Biraz daha bekleyip PS3 'e yatırımı yap daha iyi
Teşekküler arkadaşım.Demek ki bizim hayaller başka bahara kaldı.PS3 bu online oyun olayını zaten çözecek.Beklemek en iyisi.Benim bu fikri kafama kadıköyde bi ps2 satan dükkan soktu.Adam Hdd takıp bir program yüklüyor.ADSL i bağlayıp oynamıştı korsan oyunu(tabi adamın bağlantı hızını bilemiyorum).Ama anladığım kadarıyla belli oyunlarda şansa oluyor.Yaygın değil yani.Uğraşmaya gerek yok...İyi oyunlar dilerim.
ben arkdaşlarımla adaptöre gerek kalmadan burda joystick ile pes oynamayı seviorum bunları duyduktan sonra daha da sevmeye başladım ehuehu