Şimdi Ara

PS2 de uzayda geçen oyun bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben acaip uzay gemisi ve uzayda savaş oyunlarına hastayım. Sadece uzay gemisinde uzayda geçen ve uzaydaki gemileri vs avlayan tipte bir oyun bir türlü bulamadım. Nereye gidip sorduysam yok abi öyle oyun çıkmadı PS2 ye diyorlar. Varmı bildiğiniz bu tip bir oyun. Star Wars ı denemedim ama bildiğim kadarıyla onda da gezegende adamla falan savaşıyorsun bir iki resminde uzay gemisini uzay da gördüm ama büyük kısmı gemi savaşları değil galiba.

• starwars battlefront 1-2, ratchet and clank

aklıma bunlar geldi

• Ya şu battlefront un screenshotlarına bakınca direkt uzayda geçiyormuş gibi gelmedi bana alıp deniycem artık çok merak ettim.

muratc_78_2, verdiğin oyun tam aradığım oyun gibi gözüküyor çok saol hemen temin etmeye çalışacağım çok saol.
  • Kardeş ben bulamadımda, taaaaaaaaaaaa hong-kong dan siparişle geldi.
  • Hadi yaaaaa. Menüler ingilizce değildir o zaman Temmuzda kuzenim ingiltereden gelecek belki orda bulabilersem bir bakayım bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rbcarlos

Hadi yaaaaa. Menüler ingilizce değildir o zaman Temmuzda kuzenim ingiltereden gelecek belki orda bulabilersem bir bakayım bende..

Hiç uğraşma direk torrente gir indir.be zamanında torrentten indireceğimi bilseydim elin gafuruylamı uğraşırdım.Ankaradan atladım otobüse direk İstanbul valla her yeri didik didik ettim zencilerlemi karşılaşmadım, girmediğim dükkanmı kalmadı, mısır çarşısının arkasında arka sokaklarda girmediğim mahzenmi kalmadı valla komediydi.varmı benim gibi ps2 oyun avına çıkan İller arası gezen başka bi deli daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 7 Haziran 2007; 23:24:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Oyun Vardı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Star Wars Episode III
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

quote:

Orjinalden alıntı: rbcarlos

Hadi yaaaaa. Menüler ingilizce değildir o zaman Temmuzda kuzenim ingiltereden gelecek belki orda bulabilersem bir bakayım bende..

Hiç uğraşma direk torrente gir indir.be zamanında torrentten indireceğimi bilseydim elin gafuruylamı uğraşırdım.Ankaradan atladım otobüse direk İstanbul valla her yeri didik didik ettim zencilerlemi karşılaşmadım, girmediğim dükkanmı kalmadı, mısır çarşısının arkasında arka sokaklarda girmediğim mahzenmi kalmadı valla komediydi.varmı benim gibi ps2 oyun avına çıkan İller arası gezen başka bi deli daha.

ok saol tavsiye için

• battlefrontlar aradığın gibi değil. uzay savaşları çok iyi düşman ana gemisinin hangarından gemi falan çalabiliyon ama kara savaşları yoğunluklu. episode 3 te ise tamamen 3. film konu alınmış. Senin aradığın tarzda Star Wars: Starfighter var(2001 yapımı galiba) ama bulması zor. Tamamen 1. filmdeki uzay savaşlarını konu ediyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.