Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar bir sorum olacak size. Bir kaç sene önce Playstation 2 im için Snopy Direksiyon seti almıştım Ps 2 yi kullanmaz olunca tertemiz direksiyonda öylece kaldı 3 defa falan oynamışımdır Arkadaşlarımla Ets2 MP oynuyoruz ister istemez bi direksiyonum olsa hayalini kuruyorum :D Fiyatlara baktım 1.500 TL'lerden bahsediyorlar. En aşşağı logitech driving force gt almalısın diyor herkes 500 TL de şu an veremem Diğer markalara baktım 80-100 TL ve boşa vericekmişim gibi duruyor çünkü çok kalitesiz Kısacası ben elimdeki ps2 direksiyon setini bilgisayarımda kullanabilirmiyim ? Biraz araştırdım Ps2 To PC Conventer diye bir alet buldum 15 TL gibi bir fiyatı vardı makul geldi ama asıl soru çalışırmı ? Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar 80-100 TL veripte dandik bişi almaktansa elimdeki dandik şeyi kullanmak makul geliyo hevesimi alayım yeter :) Şimdiden teşekkürler iyi forumlar dilerim...
Aynı direksiyon seti bende de var. Fakat pcye bağlayınca görmüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sen yaptın mı? (Yani kutusunda denemedim)
quote:
Orijinalden alıntı: furky41
Aynı direksiyon seti bende de var. Fakat pcye bağlayınca görmüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sen yaptın mı? (Yani kutusunda denemedim)