Şimdi Ara

xbox 360 ile uyumlu direksiyon seti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün gece forza motorsport'u oynayayım dedim ve bu oyuna hasta oldum. Direksiyon seti almaya karar verdim. acaba sizin bildiğiniz xbox ile uyumlu debriyajlı tam takım sağlam bir direksiyon seti varmı? nette araştırdım ama pek bir bilgiye ulaşamadım. sadece logitech g25 buldum oda xbox ile uyumlu değil

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox 360 Uyumlu Direksiyon Setleri: Yarış Deneyimini Artır

Eğer tutkulu bir yarış oyuncusuysan, sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşımak için bir Xbox uyumlu direksiyon seti şarttır. Bu cihazlar, gerçekçi bir direksiyon kontrolü sağladıkları için oyun içi performansını önemli ölçüde artırır.

Xbox 360 için çok çeşitli direksiyon seti modelleri mevcuttur, bu nedenle ihtiyaçlarına ve bütçene en uygun olanı seçmek önemlidir. İster yeni başlıyor ister deneyimli bir yarışçı ol, Xbox uyumlu bir direksiyon seti oyun deneyimini geliştirecektir.

Direksiyon setleri genellikle titreşim geri bildirim özelliğine sahiptir, bu da oyun içi eylemleri daha sürükleyici hale getirir. Ayrıca, hassas direksiyon açıları ve duyarlı gaz ve fren pedalları sunarlar, bu da virajları daha doğru bir şekilde almanızı ve yarışlarda avantaj elde etmenizi sağlar.

Xbox uyumlu bir direksiyon seti seçerken dikkat etmen gereken birkaç önemli özellik vardır:

• Direksiyon tepkisi: Direksiyonun oyun içi eylemlere ne kadar duyarlı olduğu.
    • Geri bildirim: Direksiyon setinin çarpışmalar, arazi değişiklikleri ve diğer oyun içi olayları simüle etme yeteneği.
    • Pedal seti: Gaz ve fren pedallarının hassasiyeti ve tepki süresi.
    • Montaj seçenekleri: Direksiyon setinin masa veya yarış tekerleği standına güvenli bir şekilde monte edilebilmesi.

İhtiyaçlarına en uygun Xbox uyumlu direksiyon setini seçerek yarış oyunlarını bir sonraki seviyeye taşıyabilir ve sanal yarış pistlerinde rakiplerini geride bırakabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güzel bi soru bende bekliyorum cevabını. Bu xbox için direksiyon varmış bi ara ama artık satılmıyomuş felan dediler
  • şu an müthiş bir şekilde gaza gelmiş bulunmaktayım. direksiyon setini o kadar çok almak istiyorum ki
  • Xbox 360 için üretilen tek resmi direksiyon seti Xbox 360 Wireless Racing Wheel olması lazım.
  • Bende çok istiyorum ama 2 seçenek var:
    1-Fanatec (pahalıdır bayağı yalnız)
    2-MS Wireless Racing Whell (Ms siteden kaldırmış yalnız üretim durumunu bilmiyorum ama bulman daha kolay ve Fanatec'e göre ucuz)

Birkaç tane daha var ama en iyisi bunlar..Şahsen ben durumum uygun olunca Fanatec alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 17 Kasım 2010; 21:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox 360 için üretilen tek resmi direksiyon seti Xbox 360 Wireless Racing Wheel olması lazım.

dandikmiş. hem debriyaj yok bunda gördüğüm kadarıyla
  • Şanzımanlı olanını daha üretemediler vitesinide analog istersin debriyaj dediğine göre :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 DİREKSİYON SETİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox 360 için üretilen tek resmi direksiyon seti Xbox 360 Wireless Racing Wheel olması lazım.

dandikmiş. hem debriyaj yok bunda gördüğüm kadarıyla

debriyajlı istiyorsan sadece fanatec getirttireceksin

• bende fanatec alma taraftarıyım ama henüz türkiyede satışa sunulmadı ne zaman sunulucagıda belli degil heyecanla satışa sunulacagı anı bekliyorum
  • çok yuksekse fiyatı benden uzak olsun.. hiç aç kalmamışmı bunlar..derim...
  • Ben joystick varmı diye merak ediyorum uçak oyunları falan için.. Logitechin var 30 liraya falan ama pc uyumlu malesef.. :(
  • Benimde direksyon ihtiyacım var uuygun fiyata resmi olmayan istanbulda bulabileceğim bir direksyon lazım ay sonu fw attırırken alıcam.Pinky tek demmişsin tek o direksyon mu çalışıyor yoksa çalışan tek RESMi direksyonmu.
  • Fanatec var sade direksiyon kısmı 250€ galiba ekstra pedallar,6+1 vites kutusu ile 700-800'e geliyor ama kesinlikle piyasadaki en iyi direksiyon seti..MS Wireless Racing Wheel üretimden kaldırıldı bu arada hiçbir sitede satılmıyor sadece 2.el var..

Logitech ve Thrustmaster'da üretmiyor zaten 360'a ya Fanatec ya da PS3'e gideceksin yarış oyunları için..Orada çeşit bol..(Fanatec,G27,DFGT,Thrustmaster F430,Thrustmaster TS500R vs..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

bende fanatec alma taraftarıyım ama henüz türkiyede satışa sunulmadı ne zaman sunulucagıda belli degil heyecanla satışa sunulacagı anı bekliyorum

Türkiye'ye yolluyor zaten
    ama dükkanlarda satılmasını bekliyeceğim dersen, çok bulabileceğini sanmıyorum
    zaten senin isteğine göre yapılıp yollanıyor
    yani pedal takımını ayrı üst kısmı ayrı seçtiğin modeller var

xbox360 için yaygın olarak 3 tane direksiyon var(nitro vs tarzı markaalrı saymaz isek)
    microsoft racing wheel
    logitech drivefx
    ve fanatec modelleri

üçünün de şu anda internet dışında sıfırını bulman imkansız
    microsoft racing wheel'i internette de bulamazsınız, microsoft üretmiyor artık
    ama ikinci el forumunda bir arkadaş pm atmış bana istanbul içi 200tl'den satıyor, ben başka bir kişiyle sözleştiğim için ilgilenemedim. ilgilenenler bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 12 Aralık 2010; 20:10:26 >

• Hocam DriveFx ve MadCatz'de üretilmiyor artık onlar vardı ucuz en azından onlarda kalmadı..Yalnız Fanatec nasıl yolluyor TR'ye gümrükten nasıl geçer koca set üstelik fiyatı oldukça yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Hocam DriveFx ve MadCatz'de üretilmiyor artık onlar vardı ucuz en azından onlarda kalmadı..Yalnız Fanatec nasıl yolluyor TR'ye gümrükten nasıl geçer koca set üstelik fiyatı oldukça yüksek..

evet ama ben bir kaç sitede görmüştüm sanıyorum drivefx
    son kalanlar olabilir heralde
    fanatec'in nasıl geçtiğini bende bilmiyorum alıp geçirten var mı onu da bilmiyorum
    bana göre bu konuda tek mantıklı iş ikinci el kovalamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

bende fanatec alma taraftarıyım ama henüz türkiyede satışa sunulmadı ne zaman sunulucagıda belli degil heyecanla satışa sunulacagı anı bekliyorum

Türkiyeye Yolladıgını Bende Biliyorumda Gümrük Olayını Nsıl Halledicegimizide Söylersen beni mesut edersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Türkiyeye Yolladıgını Bende Biliyorumda Gümrük Olayını Nsıl Halledicegimizide Söylersen beni mesut edersin

orası senle fanatec arasında geçen konuşmaya bağlı :)

• Keske GT5 gazına gelmeseydim de Forza için bir direksiyon alsaydım, hem daha cok oynayabiliyorum...
  • bigben markalı bir direksiyon seti gördüm bugün bimekste,ps3 pc ve xbox uyumlu yazıyodu üzerinde,260 tl fiyatı vardı,bir bak istersen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.