Şimdi Ara

XBOX 360 DİREKSİYON SETİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox 360'a direksiyon almak istiyorum 360'ın pek destek verdiği direksiyon seti yok malum TR'de de satılmıyor 360'ın aksesuarları pek..Xbox 360'ta MS Wireless Racing Wheel ve Fanatec'in Turbo S direksiyonu var galiba en iyi olarak FFB,Rumble özelliklerine sahip..MS Xbox.com'dan kaldırmış direksiyonu Fanatec'in ürünleri de çok pahalı oluyor..Birde Logitech Formula Vibration Feedback var TR'de de bulunabilecek ama nasıl bir set fikrim yok..

Şimdi MS Racing Wheel mi bulmamı önerirsiniz yoksa başka bir şey mi?Ayrıca bu setleri nasıl satın alıp getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim..

• Konunun takipçisiyim.
  • ps3 te driving force gt kullanıyorum çok da memmnunum ama xbox 360 uyumluluğu hakkında bir bilgim yok. Eğer uyumlu ise kesinlikle DFGT yi seç derim.
  • bir yıl önce sahibinden.com da bulup almıştım MS Wireless Racing Wheel ... gayet güzel bi ürün, Forza Motorsport 3 için biçilmiş kaftan...bi süre sonra sıkılınca yarış oyunalrından satmıştım, DH ikinci el olsun diğer siteler olsun devamlı takip etmeni öneririm, ben öyle bulmuştum ...

şuan satan var sahibinden.com da ama 340 TL çok çok fahiş bir fiyat(yanındaki oyunlarda para etmeyen türden), hemen hemen 1 yıl önce sıfırını 200 TL ye almıştım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

ps3 te driving force gt kullanıyorum çok da memmnunum ama xbox 360 uyumluluğu hakkında bir bilgim yok. Eğer uyumlu ise kesinlikle DFGT yi seç derim.

Logitech DFGT ve G27 uyumluluğu yok işte ne yazık ki 360'ta TR sitelerinde sıfır bulabilir miyiz peki MS Racing Wheel'i?340 lira biraz pahalı geldi sıfır olsa bile..

Yurtdışından kargo ya da yakın ile getirme şansımız var mı gerçi oyun mağazalarında bulamadım ben direksiyon ama?
  • ben 3-4 aydır istiyorum ama sadece istemekle kalıyorum

microsoft racing wheel
    logitech drive fx
    nitro xbox360 wheel
    ve fanatec'ler dışında yok direksiyon

ayrıca bunların hiçbiri ülkemizde yok
    getiren kaçak olarak getirip 300-400den çakıyor
    forumda puddink vardı yanılmıyorsam 130liraya getirtiyordu logitech drive fx'i ama en son konuştuğumda artık toptancısında da kalamdığını söyledi

test drive unlimited 2'den önce almak istiyorum ama ortam böyle maalesef
    bende bakmakla kalıyorum

kahrolsun microsoft'un faşizan aksesuar politikası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 30 Ekim 2010; 22:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

ben 3-4 aydır istiyorum ama sadece istemekle kalıyorum

microsoft racing wheel
    logitech drive fx
    nitro xbox360 wheel
    ve fanatec'ler dışında yok direksiyon

ayrıca bunların hiçbiri ülkemizde yok
    getiren kaçak olarak getirip 300-400den çakıyor
    forumda puddink vardı yanılmıyorsam 130liraya getirtiyordu logitech drive fx'i ama en son konuştuğumda artık toptancısında da kalamdığını söyledi

test drive unlimited 2'den önce almak istiyorum ama ortam böyle maalesef
    bende bakmakla kalıyorum

kahrolsun microsoft'un faşizan aksesuar politikası

FX bayağı eski bir direksiyon valla bilmiyorum yurt dışından biriyle getirilebilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biriyle getirttirilir tabi
    ama sipariş verip kargoyla gelir mi bilmiyorum
  • Arkadaşlar media markt geçengün gittiğimde gördüm Direksyon seti çokta güzel koltugu fln var set halinde.. 360 tl olması lazım.. debriyaj flnda bulunuyor. katlanıp kaldırılabılıyorda.. sanki karting aracı kullanıyomuşsun gibi yapmış adamlar çok hoştu ama pahalı geldi bana..

Bu sitedeki cihazın aynısı satılıyor

http://www.mediamarkt.pl/radom/produkty/hardware/akcesoria-komputerowe/kierownice/multi-racing-seat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytun91 -- 31 Ekim 2010; 0:28:49 >
  • pc bu yanlız
  • yok hayır xbox360 pc ps3 destekliyor gidip inceledim ama kutusu açık degıldı kutusunda destekledıgı yazıyordu
  • Elimde dfgt var ama ps3 ü satıp xbox 360 alacağım için elimde mi kalacak şimdi
  • DFGT evet elinizde kalıyor..

Bu arada şu Mediamarkt'ta satılanı merak ettim daha önce kullanan var mı bakmak lazım 360'a uyumlu olduğu da yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

DFGT evet elinizde kalıyor..

Bu arada şu Mediamarkt'ta satılanı merak ettim daha önce kullanan var mı bakmak lazım 360'a uyumlu olduğu da yazıyor..

linktekini aldım ancak arada sanırım bir baglantı isteyen kablo gerekiyor ps3te ve pcde yokken (kablosuz calısırken) xboxta sanırım kola guide tusunun önündeki şarj diye biliyorum ondan olması gerek kolun ben baya ugrastım ancak yemedi ve direksiyonda hafif yanlardan basık garip duruyordu :) geri verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 31 Ekim 2010; 19:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly24

quote:

linktekini aldım ancak arada sanırım bir baglantı isteyen kablo gerekiyor ps3te ve pcde yokken (kablosuz calısırken) xboxta sanırım kola guide tusunun önündeki şarj diye biliyorum ondan olması gerek kolun ben baya ugrastım ancak yemedi ve direksiyonda hafif yanlardan basık garip duruyordu :) geri verdim.

xfps ve benzeri aletler gibi kablolu kol istiyor :) cihazı xboxa kablolu kol olarak tanıttıkdan sonra kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: butterfly24

quote:

xfps ve benzeri aletler gibi kablolu kol istiyor :) cihazı xboxa kablolu kol olarak tanıttıkdan sonra kullanabiliyorsunuz.

aynen öyle xbox uyuyorda uydurmak biraz sana düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oytun91

yok hayır xbox360 pc ps3 destekliyor gidip inceledim ama kutusu açık degıldı kutusunda destekledıgı yazıyordu

evet görmemişim xbox360 yazısını

yanlız çok para 360 lira
    hemde ismi cismi bilinmeyen bir markaya
    zaten bu paranın yarısından fazlasını o koltuğa veriyoruz ki benim için hiç gerekli birşey değil

sıfır konsol 400 lirayken 350 lira aksesuara vermek pek mantıklı gelmiyor bana
    ha hastası olurum simulasyonun tabiki gider güzel bir fanatec alırım ama oynayacağım oyun 2-3 tane anca
    öyle sim hastası da değilim
    bu yüzden 150-200 civarına bir şey bulamayacağım sanırım
  • Orta sistem bir PC varsa,DFGT alın.Ben hem ps3te hem de PCde rahatlıkla kullanıyorum gerçekten memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Orta sistem bir PC varsa,DFGT alın.Ben hem ps3te hem de PCde rahatlıkla kullanıyorum gerçekten memnunum.

360 için istiyorum ben DFGT iyi ama desteği yok işte,yine Fanatec ya da MS Racing Wheel getirtmekten başka çarem yok anlaşıldı..
  • Arkadaslar cevahir alısveriş merkezinin en alt katında mavi shop mu ne diye bi yer vardı,oraya bakın isterseniz,orda olması lazım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.