Şu son hafta içinde başlayan bir sorunum var. PS/2 girişli farem ve klavyem durduk yere aynı anda takılıyorlar. Bazen donup kalıyor bazen de takıla takıla bir süre çalışıp sonra eski haline geliyor. Ama fare takıldığı zaman USB girişli fareyi takıyorum mesela, o çalışıyor. Windows 7 x64 kullanıyorum, güncellemeleri yaptım, sfc /scannow denedim, çözüm olmadılar. Optimizasyon programları da aynı şekilde...
Tavsiyeniz var mı ?
Bu win7deki ps2 olayini bende cozemedim ps2 klavye mause takıyorum işlemci %95 oluyor usb takıyorum %1 işlemcimde i3 550 anormal bir durum eğer sorun olmazsa usb klavye mause al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
USB klavye ve fare var ancak bu klavye ve fareye çok alıştım, tam bana göre. Bir de yani niye beni bulur böyle sorunlar, durduk yere olan bir şey hem de. Çözmek gerek :D
quote:
Orijinalden alıntı: flytime
Selamlar
Şu son hafta içinde başlayan bir sorunum var. PS/2 girişli farem ve klavyem durduk yere aynı anda takılıyorlar. Bazen donup kalıyor bazen de takıla takıla bir süre çalışıp sonra eski haline geliyor. Ama fare takıldığı zaman USB girişli fareyi takıyorum mesela, o çalışıyor. Windows 7 x64 kullanıyorum, güncellemeleri yaptım, sfc /scannow denedim, çözüm olmadılar. Optimizasyon programları da aynı şekilde...
Tavsiyeniz var mı ?
Chipset driver güncelleyin.
Eğer sorun devam ederse klavye ve fareyi başka bilgisayarda deneyin.
Driverları silip, tekrar yükledim. klavye de fare de diğer kasada çalıştı 5 saat boyunca sorunsuz
quote:
Driverları silip, tekrar yükledim. klavye de fare de diğer kasada çalıştı 5 saat boyunca sorunsuz
5 saatten sonra bir problem oldumu tekrar ?
Hayır bir problem olmadı. Bu aralar kendi kasamda kullanıyorm eskisi gibi ama şimdi olmuyor, sebebini bilemedim
quote:
Hayır bir problem olmadı. Bu aralar kendi kasamda kullanıyorm eskisi gibi ama şimdi olmuyor, sebebini bilemedim
İlginçç
Hep beni bulur zaten bunlar
quote:
Hep beni bulur zaten bunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme