Şimdi Ara

PS2 GÖRÜNTÜ KALİTESİ SORUNU ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
19.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba x kare(kusura bakma ismini bilmediğim için yazamadım) Benim adım Erdem,

Paylaştığın videoda fark açıkça belli oluyor. Bana anlatan adam farkın olmadığını biraz kareleri büyüttüğünü vs. söyledi.
    Ama gördüğüm kadarıyla yapılması gerekiyor. Bugün adam anlıyor mu anlamıyor mu onu test edeceğim.

Değerli geri dönüşün için teşekkür ederim. Tüm PS2 (PES oyunu için...) önerilerine açığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vertuu V kullanıcısına yanıt

Merhaba bende daha iyi görüntü kalitesi almak adına HDMİ dönüştürücü aldım ancak sonuç hüsran oldu görüntü vasttı Batman begins oyunu oynamak için aldım, sizden ricam bahsettiğiniz component kablo linkini atabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işin piri retrotink 5x produr onun bi tık altı ise komponent kablolar ama tvninde komponent desteği olması lazım. Amazonda aliexpresste olan hdmi dönüştürücülerden pek bişey beklemeyin yinede tvye 576i sinyal gönderiyor gsm 0.36 ile ekstra görüntü iyileştirmesi yapabilirsiniz. nede olsa 20 yıllık konsol 4k tv de görüntü bozulması gayet normal.

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Görüntü için en iyi opsiyon gsm yüklemek cozunurlugu full hd yukseltebilirsin kendin yapamiyorsan bilen birine götür,component ile hdmi arasinda fark olacagini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 20 Ocak 2022; 15:27:43 >
  • Merhabalar. Samsung LC24F396FHMXUF 1 1920x1080 model monitörüm var ps2 to hdmi adaptörüm var ama görüntü alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

• Denedim ama monitöre halen görüntü gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih2o -- 6 Mart 2022; 19:18:34 >
  • Hdmi seçeneğine ayarladım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Desteklenmeyen mod yazıyor.

• Open PS2 Loader programıyla çözünürlüğü yükselttim görüntü geldi ama cihazı kapattıktan sonra yine görüntü gelmiyor.

• salih2o S kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=pCb2w9TFdMM&feature=youtu.be

Şu videoyu izle bunlari yap artik ps2'in acilinca direkt opl modda acilaçak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.