Şimdi Ara

PS2 HAKKINDA YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ps2 alamyı düşünüyorum fakat şu çip meselesine takıldım kafam dağıldı
    bana şu an için önerebileceğiniz en iyi ps2 versiyonu nedir?_?
    Birde bu çipili demek le ne kastediliyor
    Teşekkürler İyi çalışmalar

• istanbuldaysan ve eminönü(tahtakale)'ne yakınsan:

www.endem.net
  • Piyasadaki en uygun model SCPH-50004 versiyon 9 ya da versiyon 10 olmali, cunku writable cd'leri okuyabiliyor. Yani netten indirdigin oyunlari kaliteli bir bos DVD'ye yazip oynayabilirsin. Ya da arkadasindan CD ya da DVD oyunlarini kopyalayip oynatabilirsin. Alt versiyonlar kopya CD ve DVD'leri okumuyorlar, yalnizca baski olanlariyla yetinmek zorunda kaliyorsun. Bir de yeni slim PS2'ler cikti, fakat onlari almani onermem cunku chip konusunda problemler mevcut. Ayrica yarin oburgun harddisk baglamak istersen (benim yaptigim gibi), yeni slim makinalarda Harddisk baglamana yariyacak olan modemli komponenti takacak yer ve harddiskin girecegi bosluk yok. Bu da onemli bi faktor.

Chip olarak bulursan Messiah 2 Pro v1.33 Ama yalnizca dedigim v1.33 olmali uzeri yalan cunku. v1.33 den sonra Messiah uretilmedi ve onu uretmeyi basaran insanlar Matrix adiyla cikardi v1.33 den sonraki Messiah chipleri. Bu Messiah denen chip her oyunu calistirir fakat dvd film olarak sadece PAL dvd leri izleyebilirsin. NTSC dvd'ler siyah beyaz cikar. Ayrica bolge disi DVD'ler calismaz.

Paran varsa ve DVD film cok izleyeceksen DMS3, Cunku bu chiple calistiramayacagin oyun ya da film yoktur.

Messiah dedigim modeli bulamazsin buyuk ihtimalle, o yuzden DMS3'ten biraz daha asagi olan Matrix marka chipi satin almalisin. O da messiahin bi gelistirilmisidir. DVD filmleri izletir, fakat bazi filmlerde problem yasayabilirsin. Fakat oyunlarda kesinlikle problem yok. hatta bu chip messiahdan iyidir.

Istanbuldaysan kesinlikle ama kesinlikle Endem 'den almalisin. MK_X in de dedigi gibi. Bu arada ayni zamanda sitelerinde chiplerle ilgili cok guzel bilgi veriyolar.. Girip okumalisin.

Ankaradaysan Tekoyun'dan ya da Antikoyundan almalisin. Sakin japon oyuncak pazarina gitme.

Chipi taktirdigin yer cok onemli, her yer kazikliyor, sana 6 ay-1 yil garanti veririm diyor, halbuki chip takildiktan sonra garanti kapsami disinda kaliyor makina, oyle dediginde de abi bunun garantisi benim tarzinda bir cevap aliyorsun. Daha sonra iki-uc ay sonrasinda sahte chip takilmasindan dolayi aletin okuyucusu gittigi zaman da bu kullanici hatasi deyip cikiyorlar isin icinden. Ve sen uc ayda 500 milyonunu cope atmis gibi oluyorsun.

Bu yuzden Ankara ve Istanbul'da dedigim yerlerden baska yerlere gitme sakin...

Iyi gunler...

• Penguen verdiğin bilgi için sana çok teşekkür ediyorumm
    nediyim şu işleri bir halledersek da çok sitede zaman geçirmek isterimm paylaşmak adına
    Walla okadar memnun oldumki allah gönlüne göre versinn tekrardan teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 Görüntü Yok Yardım!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.