Şimdi Ara

[b]PS2 İki Kişilik Oyun Önerileriniz[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS2 için 2 kişilik hangi oyunları biliyorsunuz?(spor hariç)Oyun almayı düşünüyorumda kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akçaabat -- 26 Mayıs 2007; 21:19:50 >

• Vay hemşerim hoşgelmişsin foruma.

Spor hariç dersen geriye en ideal yarış ve dövüş oyunları kalır iki kişilik oynamaya müsahit. Yarış olarak Gran Turismo 4, dövüş olarak ise Tekken 5 ilk etapta kesinlikle önerimdir. Bunları çoğaltmak istersek yarış oyunlarına Gran Turismo 4'e ek olarak Burnout Dominator ve Need for Speed: Carbon'u söyleyebilirim. Dövüş oyunlarına Tekken 5'in yanına ek olarak ise Mortal Kombat: Deception ve Street Fighter Anniversary Collection'ı söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 27 Mayıs 2007; 2:49:01 >
  • king arthur ve lotr: retrn of the ring bu ikisini kesinlikle al pişman olmazsın..
  • Evet king arthur 2 kişilik oyunlarda süper. Hele lotr u söylemeye bile gerek yok. Ayrıca the oc dizisinde paso ninjalı oyun oynuyolardı 2 kişilik ben daha bulamadım o oyunları ama sen bulursan banada sölersin. Bu arada star warsun son filminin oyunuda 2 kişilik oynanıyo onada bi bak istersen.
  • Dövüş ve spor oyunları az çok biliniyor..
    onun haricinde arkadaşların belirttiği gibi.. K.A ve LOR oyunları iik akla gelenler
  • benim içinde bunlar yaradı saolasınız abimle oynarım artık
  • spiderman 3 2 kişilik mi arkasında 1-2 players yazıo da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PES doğrusu

• arkadaslar sogolun iki kişilik ayunlar zevklı oluyor kardesımle oynarken dıger turlu sıkılıo insan ister istemez

ben şu ana kadar
    Vietnam
    Swat global strike team

oyunlarını bitirdim iki kişi oynayacaksanız kesinlikle öneririm özellikle vietnam cok harika
  • zaten beyler oyunların arka kapaklarında yazan 1 player 2player yazıları yalan onlara bakılarak alınmaz baska nelerı onerırsınız 2 kişilik.
  • smack down,rampage total destruction ,eragon ve mortal kombat shaolin monks da oynanması gereken oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 28 Mayıs 2007; 20:09:32 >
  • pes gt4 ve ozellıkle fıght nıght ı onerırm
  • baba SNİPER ELİTE oyna 2 kişi süper.oyunda keskin nişancısın,diğer kolda kim olursa artık sana eşlik ediyo işte.eğer silahlı oyun seviyorsan kaesin al derim
  • dövüş oyunu olarak bloody roar ı öneririm nba street volume 3 multiplayer gerçekten çok zevkli aynı şekilde fifa street de öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurfb

baba SNİPER ELİTE oyna 2 kişi süper.oyunda keskin nişancısın,diğer kolda kim olursa artık sana eşlik ediyo işte.eğer silahlı oyun seviyorsan kaesin al derim

ewet arkadaşim özellikle silahlı oyunlar cok sarıo hepıneze tesekkurler baska onerılerınızı beklıyorum.
  • Lego Star Wars I ve II
  • baska onerilerinizi bekliyorum kıng arthur u oynadım gercekten cok guzel sagolun
  • TEKKEN TAG olabilir
  • börnant 3.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.