Şimdi Ara

ps2 ile nette sörf yapın....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online oyun oynamak için bayaa bi döküman karıştırdım(arapça farsça ingilazca alamanca...) aralarında en ilginci buldu ps2 niz ufak bi program aracılı ile nette surf yapabiliosunz ben denedim oldu sizde tavsiye ederim ama öncelikele elinizde network access disk olması gerekiyolar elinde network access disk i olmıyann fazla kalabalık yapmasın..:P:P:P:P:P ............... network access disc in ana menüsünden ''Get Connection'' ---> ''Settings''--->''Network Settings ''--->Configure External Network Device'' sonra memory kartınızda Network ayarlarınızı nerde saklıyosanız o slotu secin sonra ps2 kısa bi kontrolden sonra memory kartınızdaki ayarlara ulaşıcaktır...sonra ip numaranızı filan giriyosunuz veeee ok dediniz zaman bi süre bekledikten sonra PIT nettesizniz.......alın bakın burada program var....http://www.brookfresh.co.uk/ ( hemen sağ altta 2 FREE PS2 BROWSER a TIKLAYIN eğer nasıl yapıldıını resimlerle görmek isitiyorsanızz iştediiniz method u kullanabilirsinz.....saygılar

• iimiş bu usb adsl ilede oluyomu?
  • galiba olur benim ki ethernet te süper oldu...
  • ya ip'mi yazıyorum ama sonra this page can not be loaded yazıyo ayrıca keyboardda da tuşlara basılmıyooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianomhb -- 10 Eylül 2006; 0:43:27 >
  • eywala bi gun denemek lazım psp uzerinden nete baglandıgını duymustum ama ps2 uzerinden ilk defa duyuyorum
  • bende süper açıldı
  • tam olarak naptın yau sen??????????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet tam olaark neler lazım ve ne yapmak gerekiyor?
  • eywalla
  • yok mu nasıl yapıldığını açıklayacak biri
  • ben de arıyorum nasıl yapılacak

1-hangi donanım lazım

2-ne cd si lazım nereden buluruz

3-nasıl yaparız

yahu anlatın ölecek misiniz ya
  • eyv
  • Gerçekten biri anlatsın da deneyelim!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bu sörfü yapabilmek için network adapter network access disk bir adewt internet bağlantısıyla pc gerekmektedir......

öncehttp://www.brookfresh.co.uk/ girin daha sonra hemen sağ altta 2 FREE PS2 BROWSER a TIKLAYIN daha sonra ki syfada bulunan download ı indirin...

sonra oradaki resmilere bakarak network access disk teki yere ulaşınn sonra ip numaranızı yazın yazın vee bağlanabilirsinizzzzz bişiy diiil sorusu olan var mııı
  • yok kardeşim ne sorusu

allah razı olsun aydınlattığın için

sağol
  • kusura bakmayın Türkçem biraz kıt tır....:D
  • illa ps ile pc'yi bağlamak mı lazım ya?
  • yokya ps yi network adapterin varsa ethernetten modeme bağlycan o kadar pc ile pc arasında bi kablo yok yani..ps2 'nin doal internete bağlanma şekli...
  • zaten PC kullansak saçma olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

zaten PC kullansak saçma olurdu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.