Şimdi Ara

ps2 kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8A54484 -- 1 Eylül 2019; 20:2:56 >

• güncel
  • Başka bir arkadaş daha PS2 kablo konusu açmıştı. Oradaki mesajımı aynen kopyalıyorum umarım yardımcı olur.

Yıllar önce ilk HDTV aldığımızda, elimde PS2 vardı. Scart'a kıyasla Component kablonun daha iyi görüntü verdiğini öğrenince bir ton para bayılıp orijinal Sony altın uçlu component kablo almıştım. Almakla da çok iyi yapmışım, görüntüde çok belirgin fark vardı.

Ancak bu fark her oyunda olmaz. Sıradan oyunlarda, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ancak bir tık fark olur. Asıl fark PS2'de 480p ya da HD çözünürlük destekleyen oyunlarda olur.

Destekleyen oyunların listesine linkten bakabilirsin.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_games_with_alternate_display_modes

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Başka bir arkadaş daha PS2 kablo konusu açmıştı. Oradaki mesajımı aynen kopyalıyorum umarım yardımcı olur.

Yıllar önce ilk HDTV aldığımızda, elimde PS2 vardı. Scart'a kıyasla Component kablonun daha iyi görüntü verdiğini öğrenince bir ton para bayılıp orijinal Sony altın uçlu component kablo almıştım. Almakla da çok iyi yapmışım, görüntüde çok belirgin fark vardı.

Ancak bu fark her oyunda olmaz. Sıradan oyunlarda, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ancak bir tık fark olur. Asıl fark PS2'de 480p ya da HD çözünürlük destekleyen oyunlarda olur.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_games_with_alternate_display_modes

teşekkürler hocam. ps3/ps2 s-video kablo almaya karar verdim. ps2 anakonuda da baya yardımcı olanlar oldu. herkese yardımı için teşekkürler. konu kilitlenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nulleverything

quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Başka bir arkadaş daha PS2 kablo konusu açmıştı. Oradaki mesajımı aynen kopyalıyorum umarım yardımcı olur.

teşekkürler hocam. ps3/ps2 s-video kablo almaya karar verdim. ps2 anakonuda da baya yardımcı olanlar oldu. herkese yardımı için teşekkürler. konu kilitlenebilir.

Rica ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende component kablo var, ps2 4k tvye ikisi ilede bağladım, aradaki fark, görüntüde renkler iyileşti birde pazitlilik azaldı. Net ayarı gene aynıydı. Çözemediğim tek sorun, ps2 led ve lcd tvlerde köşelerden boşluk bırakması oluyor. LG tvlerde ayarlardan kapayabiliyorum ama elimdeki philips ve bir çok tvde buna bir çözüm bulamadım. Birde bildiğim kadarıyla 1080i çalışan Gran turismo 4 var ama onun içinde Ntsc ps2 sahip olman gerekiyor türkiyedeki pallarda 480p çalışıyor.
    https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps2-ps3-component-kablo-altin-uclu-kontorland-296185002?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253727*22324027527*58375878927*%7btype%7d*296185002*aud-348814403931:pla-373755146602&gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmaZc_oKH-T-14urJZsSEg1nkUHOC9ifkI7Vpm9cbLvLKPjR4bz6m20aAiKTEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

kablo bu 20 tl birşey alıp şansını dene bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begamermc -- 31 Ekim 2017; 11:32:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

Bende component kablo var, ps2 4k tvye ikisi ilede bağladım, aradaki fark, görüntüde renkler iyileşti birde pazitlilik azaldı. Net ayarı gene aynıydı. Çözemediğim tek sorun, ps2 led ve lcd tvlerde köşelerden boşluk bırakması oluyor. LG tvlerde ayarlardan kapayabiliyorum ama elimdeki philips ve bir çok tvde buna bir çözüm bulamadım. Birde bildiğim kadarıyla 1080i çalışan Gran turismo 4 var ama onun içinde Ntsc ps2 sahip olman gerekiyor türkiyedeki pallarda 480p çalışıyor.
    https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps2-ps3-component-kablo-altin-uclu-kontorland-296185002?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253727*22324027527*58375878927*%7btype%7d*296185002*aud-348814403931:pla-373755146602&gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmaZc_oKH-T-14urJZsSEg1nkUHOC9ifkI7Vpm9cbLvLKPjR4bz6m20aAiKTEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

kablo bu 20 tl birşey alıp şansını dene bence.

Ps2 s-video kablo veya component alıp s-video ya çeviricem. Dediğiniz gibi şansımı deneyeceğim.Yazılardaki oynama titreme bile gitse kafi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.