Şimdi Ara

Ps2 Memory Card sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps2 konusunda az üye olduğu için buraya açtım.Sorunum Ps2 memoy card'ı görmüyor sizce neden olabilir nasıl düxeltebilirim ?Teşekkürler

• ps2 ye temas eden kart karttın kutusu içinde içeri doğru kaçmış olabilir. başıma gelmişti memory kartı arkasındaki band ı açıp vidayı saat çi tornavidası ile açıp kartı oturttuktan sonra tekrar deneyin sorunun halolması lazım.
  • Memory card bozulmuş olabilir aynısı bana oldu tum efsane oyunların % 100 save dosyaları gitmişti çok üzülmüştüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALX@S

ps2 ye temas eden kart karttın kutusu içinde içeri doğru kaçmış olabilir. başıma gelmişti memory kartı arkasındaki band ı açıp vidayı saat çi tornavidası ile açıp kartı oturttuktan sonra tekrar deneyin sorunun halolması lazım.

deneyeceğim

Memory card ın durduk yere bozulacağını sanmıyorum
  • bide memory card i kart yuvasına yerlestırdıkten sonra cok hafıf gerı cek hafıf hafıf saga sola cek bendede boyle bı sorun olmustu temas eden metal yuzeyler zamanla asınıyo sanırım yada asınmayla bırlıkte oksıtlenıyor olabılır memory kartı kart yuvası yerlestırıyom gormuyodu bıraz gerı cekıyodum cok hafıf goruyodu.ilginc ilginc problemler oluyor elektronik aletlerde
  • Büyük ihtimalle sahte memory card kullanıyorsundur hocam bir diğer ihtimalde içindeki çip ps2'nin memory card girişine temas etmiyordur bir kontrol et derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 11 Nisan 2012; 15:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Büyük ihtimalle sahte memory card kullanıyorsundur hocam bir diğer ihtimalde içindeki çip ps2'nin memory card girişine temas etmiyordur bir kontrol et derim.

ps2 ye yeni çip taktırdım onla alakalı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Büyük ihtimalle sahte memory card kullanıyorsundur hocam bir diğer ihtimalde içindeki çip ps2'nin memory card girişine temas etmiyordur bir kontrol et derim.

Çiple alakalı değildir dediklerimden biridir mutlaka.
  • quote:

quote:

quote:

kartın çin malı olup olmadığını nasıl anlarım?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kartın çin malı olup olmadığını nasıl anlarım?

Arkasında yazar class B,class A diye B ise ucuz olanlardandır.

• H yazıyor
  • 2 tane memory taktım ikisini de tanımadı.Birisini daha önce tanıyordu zamanla bozuldu diğeri de mhtemelen öyledir.
  • Mavi yazı yazıyor kartın üstünde taktım oynattım ama görmedi ps2 içinimi açsam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.