Şimdi Ara

Ps2 mi Xbox 2001 mi Alayim ? (Hiç bilgim yok, lütfen yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc de iyi bir sistemim var Gta 5'i bekliyorum fakat o zamana kadar hemde nostaliji olsun eski müthiş oyunları arada açıp oynamak için konsol almak istiyorum. Bosuna ps3-x360 falan onermeyin o kadar bütçem yok en fazla 120tl zorlasam 150tl ye kadar çıkabilirim. Konsol hakkında en ufak bilgim yok fifa pes bile oynadığımı hatırlamıyorum o derece 5 sene once wwe2009 falan oynamıştım sanırım ps2 de. Birde benim xbox çok hoşuma gidiyor gamepad'i daha rahat diyorlar ? İkinci elde ilk çıkan xbox 150-200tl civarlarında çok az bulunuyor bütçeyi buna zorlayıp alsam pişman olur muyum ? Ya da hiç uğraşmayıp 100tl ye ps2 mi kapasam ? 50-100tl gibi miktarlar çok önemli benim için.

Simdiden tesekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• commodore 64 senin işini fazlasıyla görür hocam bir araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

commodore 64 senin işini fazlasıyla görür hocam bir araştırın isterseniz.

Hocam biraz araştırdım ama ilgimi pek çekmedi ps2 xbox 2001 arasından hangisini önerirsiniz ?

• ps2 zamanında xbox ın esamesi okunmazdı, tabiki ps2.
  • ps2 al
  • Emulator kur madem pc iyi ne gerek var?

• Hiç para vermeyin burdan oynayın : )

http://game-oldies.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

commodore 64 senin işini fazlasıyla görür hocam bir araştırın isterseniz.

Klasik PS4 sahibi.

PS2 öneriyorum ben oyun sayısı Xbox'a göre çok daha fazla.

• İlk Xbox ı hiç oynamadığımdan bilmem ama ps2 de efsane oyunlar vardır.Al oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Aslında XBox daha değişik bir deneyim olacaktır, kırılmış bir XBox ile PS2'den yapabileceklerinizin kat be kat fazlasını yapabiliyorsunuz. Sadece konsola kurulan emulatörler bile yeterli. PS1 oyunlarını bile XBox'da oynayabiliyorsunuz, MAME'ye falan hiç girmeyelim. Üstelik bulabilirse komponent bir kablo ile 1080p emulatör keyfi de çok güzel oluyor...

Hocam bu wwe 2009-2010 serileri falan playstation'a mı özel acaba ? Hiç xbox'a çıkmamış xbox 360 da var. Birde aynı şekilde gta vice city stories, liberty stories falan hepsi sadece ps1-ps2 de falan bulunuyor. Çoğu efsane oyun ps2 de bulunmakta bunları xbox ta oynayamaz mıyım yani ?
  • 2005 ile birlikte MS Xbox'a desteğini bıçak gibi kestiğinden, 3. parti firmalar da pek oyun çıkarmadı. O yüzden bahsettiğiniz oyunların çıktığını sanmıyorum, bir araştırmak lazım. Aslında biraz araştırarak her iki konsolu da alırsanız çok iyi yaparsınız. Bence her ikisi de farklı alanlarda çok başarılı konsollar, XBox zamanında değeri bilinmeyen bir cevherdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.