arkadaşlar ps 2 mortal kombat deception oyununu oynayanlar varmı varsa profil kodlarını alabilirmiyiz ben bir türlü çözemedim bu profil kodlarını onun için !!!
allah aşkına yokmu bu oyunu bilen kimse çok ilginç
örnek:Sindel Found in a treasure chest at point D-1(bölge) in Netherrealm (1-4 am)saat
iyi hoş söyluyorsunda bende oyunda o normal oynadığımız kısım açık değilki orada oynayamıyorum ben oraya tıkladığımda profile code gerekiyor diyor onu anlamadım kısacası şimdiden teşekkürler
anlaşıldı oynayan yada bu oyunu bilen pek kimse yok
trfighters.com da mortal kombat bölümüne bak orda görmüştüm sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
trfighters.com da mortal kombat bölümüne bak orda görmüştüm sanırım
yok dun gece oynadım bayağı bir hiç bir yer açıılmadı oyunun tek kişilik ilerlemeli kısmına tıkladığımda hala profil code requered diyor böyle giderse cd yi kıracam
vatana millete hayırlı olsun son denemeden sonra cd yi hallettim artık mortal kombat deceptionum yok
quote:
Orjinalden alıntı: maxtreme66
vatana millete hayırlı olsun son denemeden sonra cd yi hallettim artık mortal kombat deceptionum yok
ya niye kırdın sen heralde şifreni unutmuşsun yeniden profil aç
quote:
Orjinalden alıntı: rebellion
quote:
kardeşim onu da denedim yazdığım kodları kabul etmiyordu no profile diyordu oyun boş ver kurtuldum en azından stres yapmıyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: rebellion
quote:
kardeşim onu da denedim yazdığım kodları kabul etmiyordu no profile diyordu oyun boş ver kurtuldum en azından stres yapmıyorum
sen bilirsinama çok güzel oyundur...ben bitirdimde yalnız bir karakter açamadımverilen saatte ve belirtilen yere gidiyorum ama sandık yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme