Şimdi Ara

ps2 nin gözünü kopya ps 1 oyunu bozarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli ps konusunda uzmanlaşmış arkadaşlarım.ps2 nin dvd ve cd okuma medyalarının rengi nasıl olmalı.
    1. soru mor dvd gözü öldürürmü?
    2. soru normal bir boş cdye ps1 oyunu yükledim.altı gümüş renk. bu gözü öldürürmü.
    ilginize teşekür ederim

• Kaliteli mor dvd kullandigin surece bisey olmaz ama o cektigin cd oyunlari zarar verebilir,kullanmani tavsiye etmem
  • direk bir bağlantısı olmamakla beraber cd kullanarak gözü fazla zorlamamanı tavsiye ederim.
  • Ps2de fazla cd kullanmanı pek tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isis1982

değerli ps konusunda uzmanlaşmış arkadaşlarım.ps2 nin dvd ve cd okuma medyalarının rengi nasıl olmalı.
    1. soru mor dvd gözü öldürürmü?
    2. soru normal bir boş cdye ps1 oyunu yükledim.altı gümüş renk. bu gözü öldürürmü.
    ilginize teşekür ederim
    1-zarar verir diyolar ama ben takmıyorum artık kullanıyorum istediğimi
    2-orji dvdlere benziyomu ama büyük bi ihtimal mor dvdnin verdiği zarardan pek bi farkı yoktur
  • PS1 cdleri göze mor dvdden kat kat daha fazla zarar verir.Takın bir cdyi alete.Sonra alete kulağınızı dayayıp bir dinleyin.Resmen alet cdyi okumak için kendini paralıyo.Hiç tavsiye etmem ama arada birde AR-Max için bende cd takıyorum alete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 18 Kasım 2006; 10:17:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

PS1 cdleri göze mor dvdden kat kat daha fazla zarar verir.Takın bir cdyi alete.Sonra alete kulağınızı dayayıp bir dinleyin.Resmen alet cdyi okumak için kendini paralıyo.Hiç tavsiye etmem ama arada birde AR-Max için bende cd takıyorum alete.

Doğru sebebi sanırım x24 hıza çıktığı içindir, alet dvdleri x4 olarak okuyor. PS1 için pc'deki epsxe kullansanıza hemen hemen her oyunu destekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de tam böyle bir soru sormaya hazırlanıyordum.
    Öncelikle şunu belirteyim hiç PS kültürüm yok.

Geçenlerde bizim yiğene bir PS2 aldılar. İnce olanlarından ve çipli.
    Satan adam şöyle demiş "arkası mavi/mor olan DVD'leri kullanmayın aletin gözü bozulur"
    Nitekim adamın sattığı kopya oyunlara baktım hepsinin arkası sarımtırak.
    Ben tabii bunlardan habersiz 2 adet oyun almıştım ve arkaları mordu.
    Bunları alete taktık ve alet okumadı, içinde DVD yokmuş gibi davrandı.

Sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla mor DVD'lerin kullanılması pek tavsiye edilmese de çipli aletlerin bunları okyabilmesi lazım.
    Peki bizim alet niye okumadı?
    Acaba farklı çipler farklı mı davranıyorlar? Bazıları mor DVD'leri okuyabilirken bazıları okumuyor mu?
  • Aygıt dvd medyası seçiyor kalitesiz medyaları okuyamıyor. Mor dvd gözü bozar konusun'da resmi bir açıklama yok. Kaliteli oldukça kullanmanızda sakınca yoktur. Tavsiye edeceğim markalar iomega, Verbatim, tdk.
  • Cevap için teşekkürler.

Peki "falanca" çip takarsan mor DVDleri okur, "filanca" çipi takarsan okumaz gibi bir durum var mıdır?

Bi de, esas PS1 CD'leri zarar verir demişsiniz. Niye böyle bişey olsun ki? Mantıken bir DVD okuyucu CD'leri daha kolay okumaz mı?
    Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • İnternetten araştırırsanız biraz ingilizceniz varsa çipler ve açtığı oyunları bilirsiniz. Ben bir sitede okumuştum ama unuttum maalesef, bende melissah çipli ps2 var path of neo oyununu açmıyordu ama diğer bütün oyunları açtı aldığım yere götürdüm onlar taktı çalıştı bu çip yüzündendi. Daha sonra bir arkadaşla takas yaptık bazılarını markasını bilmediğim bir dvd'ye yazmıştı diğerleri tdk'idi tahmin ederseniz markası belirsiz olanları okumadı, bende imaj alıp iomegaya yazdım sonuç okudu.
    Cd olayı hakkında makinanın dvd motorunu yüksek devirde kullandığı için cd takıp çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

İnternetten araştırırsanız biraz ingilizceniz varsa çipler ve açtığı oyunları bilirsiniz. Ben bir sitede okumuştum ama unuttum maalesef, bende melissah çipli ps2 var path of neo oyununu açmıyordu ama diğer bütün oyunları açtı aldığım yere götürdüm onlar taktı çalıştı bu çip yüzündendi. Daha sonra bir arkadaşla takas yaptık bazılarını markasını bilmediğim bir dvd'ye yazmıştı diğerleri tdk'idi tahmin ederseniz markası belirsiz olanları okumadı, bende imaj alıp iomegaya yazdım sonuç okudu.
    Cd olayı hakkında makinanın dvd motorunu yüksek devirde kullandığı için cd takıp çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum.
    yanlış hatırlamıyorsam en fazla 32x ile okuydu galiba bumu yüksek??
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

İnternetten araştırırsanız biraz ingilizceniz varsa çipler ve açtığı oyunları bilirsiniz. Ben bir sitede okumuştum ama unuttum maalesef, bende melissah çipli ps2 var path of neo oyununu açmıyordu ama diğer bütün oyunları açtı aldığım yere götürdüm onlar taktı çalıştı bu çip yüzündendi. Daha sonra bir arkadaşla takas yaptık bazılarını markasını bilmediğim bir dvd'ye yazmıştı diğerleri tdk'idi tahmin ederseniz markası belirsiz olanları okumadı, bende imaj alıp iomegaya yazdım sonuç okudu.
    yanlış hatırlamıyorsam en fazla 32x ile okuydu galiba bumu yüksek??

24x diyorum ve neyin yüksek olduğunu yazdım. Aklındaki nedir?

• zarar vericeğini sanmıyorum ama boşver deneme ps2 n var oyna paşa paşa dvd oyunlarını
  • cevaplarınız için çok teşekür ederim arkadaşlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.