Şimdi Ara

PS2 oyunu = MGS'i PC de oynamak ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle ben MGS serisi hayranıyım şu sıralar aşırı derecede (yaklaşık olarak 20 yi aşmış kere oyunu bitirmiş olsamda) canım MGS 3 ü oynamak istiyor.

Konuları çok araştırdım fakat konuların tarihleri çok eski malesef güncel bir bilgi bulamadım. Bu sebepten sizden yardım istiyorum. Nasıl MGS 3 ü PC de oynayabilirim.

NOT: Edindiğim bilgilere göre bu mevzu için sisteminizin kuvvetli olması gerekiyormuş. Sistem özelliklerim;

İşlemci : FX-6300 AMD 6 Çekirdekli 3,5 GHz hızında işlemci
    Ekran Kartı : Asus 7850 - GDDR 5 - 1 GB - 256 Bit - Çekirdek hızı 860 Mhz- Bellek Hızı 4800 Mhz
    RAM : Kingston HyperX 4 GB 1600 Mhz
    HDD : 500 GB - 7200 Rpm - 16mb ön bellek
    Anakart : Gigabyte 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+

Sistemimde budur arkadaşlar ne olur bana yardım edin gerçekten çok araştırdım fakat hiçbir şekilde doğru bir bilgiye ulaşamadım. Şimdiden teşekkür ederim :)

• Psx2 emulator indirip mgs 3 u iso olarak indircen internetten anlatımlari mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilendiğin için teşekkür ederim fakat ben malesef bulamadım bulduklarım eskiydi kırık linkler vb. lütfen link paylaşıp yönlendirebilirmisiniz ?
    NOT : MGS 3 ü iso olarak indirmem gerektiğini söyledin fakat ben bu MGS 3 ü herhangi bir işlemden geçmiş halinimi bulmalıyım yoksa yalın PS2 için varolan halimi olmalı ? ve bu yöntemle yapabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RewoLa -- 30 Mayıs 2014; 17:07:27 >
  • Dostum PS2 tam olarak kırılmadı. Oyunlar var. Emulatçr iso ve cd seçeneği aktif. Ama bende gran turismo 4 ü denedim. Açılmadı. Extra ayarlarmı gerek bilmiyorum. Olmadı. Açmak için emulatörün forumlarında bir dünya mesaj yazılmış. O kadar mesajdan sonra vazgeçtim. Daha ps2 tam olarak kırılmadı diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Dostum PS2 tam olarak kırılmadı. Oyunlar var. Emulatçr iso ve cd seçeneği aktif. Ama bende gran turismo 4 ü denedim. Açılmadı. Extra ayarlarmı gerek bilmiyorum. Olmadı. Açmak için emulatörün forumlarında bir dünya mesaj yazılmış. O kadar mesajdan sonra vazgeçtim. Daha ps2 tam olarak kırılmadı diyebiliriz.

Dostum ilgilendigin icin ve bilgilendirmen icin sagol... birkac yabanci siteleri ve forumlari gezip bazi insanlarin MGS 3 konusunda basarili oldugunu hatta 60 fps alanlarlar oldugunu ogrendim okudugum bu yazilardan sonra cesaretlenip denemeye karar verdim =) an itibari ile butun gerekli programlari ve oyunu indirmeye koydum deneyip burada paylasacagim SS lerle destekleyerek belki benim gibi arayip bulamayanlara yardimim dokunur

Not:telefondan girdigim icin yazim hatalarim varsa kusuruma bakmayaniz =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sonuç tamamen başarılı 60 fps stabil ve görüntü gayet tatmin edici düzeyde...
    NOT : Sisteminize güvenmiyorsanız bu işe pek bulaşmanızı tavsiye etmiyorum :) Tecrübe konuşuyor :D Farklı bir bilgisayarda denemiş bulunuyorum ve bilgisayar ne yapacağını şaşırıyor :D Herkese yardımları için teşekkür ederim. Bu konuda çok fazla bilgim olmadığını belirterek sormak istediğiniz bir şey varsa Ö.M dan ulaşıp iletebilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.